![]() |
Cevap : Forum Kimliği
Adınız = buket
2. Doğum Tarihi= 1993 3. Varsa Lakabınız = herkese göre değişiyo xD 4. Nick'inizin Anlamı = adım 5. Yaşadığınız Yer =bursa 6. Göz Renginiz = kahverengi 7. Boy/Kilo =50 1.68 8. Mesleğiniz = öğrenci 9. En Sevdiğiniz Yemek = yaprak sarması 10. En Sevdiğiniz Tatlı = tavuk göğsü 11. En Sevdiğiniz Şarkı = manga- her aşk ölümü tadacak 12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = sevgilimm 13. Tuttuğunuz Takım = fenerbahçe 14. Hobileriniz =kitap okumak, spor yapmak, müzik dinlemek, sevgilimle konusmak =D 15. Fobileriniz = arı, yılan 16. En Sevdiğiniz Araba Modeli = yokk 17. Evcil Hayvanınız Var Mı? = yok 18. Yaşama Dair Görüşleriniz =Yaşamak herseye ragmen çok guzel 19. Medeni Haliniz =bekar 20. En Belirgin Özelliğiniz = çok sıcakkanlı ve konuskan olmam xD __________________ |
Adınız = melis
2. Doğum Tarihi= 1992 3. Varsa Lakabınız = ... 4. Nick'inizin Anlamı = adım 5. Yaşadığınız Yer =bursa 6. Göz Renginiz = mavi yada yeşil siz ne derseniz xD 7. Boy/Kilo =55 1.67 8. Mesleğiniz = öğrenci 9. En Sevdiğiniz Yemek = yaprak sarması 10. En Sevdiğiniz Tatlı = şeker pare 11. En Sevdiğiniz Şarkı = james bLunt - out of my mind 12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = hiiiiççççççç :D 13. Tuttuğunuz Takım = galatasaray 14. Hobileriniz =kitap okumak, spor yamak, gece yatarken müzik dinlemek:D,bi konu hakkında biriyle iddalaşmak:D , sürkli bişeler karalamk xD 15. Fobileriniz = ....( şişşş ) :D 16. En Sevdiğiniz Araba Modeli = yokk 17. Evcil Hayvanınız Var Mı? = yok 18. Yaşama Dair Görüşleriniz =bazen dursn bitsin artık desemde. doyasıya yaşamak... 19. Medeni Haliniz =bekar 20. En Belirgin Özelliğiniz = gülerken bile ağlayan birisiyim xD sanım en belirgini bu xD |
Adınız = Tacettin
2. Doğum Tarihi= 15 ocak 1994 3. Varsa Lakabınız = kolcu 4. Nick'inizin Anlamı = sınırda iz süren ve ülkesini koruyan 5. Yaşadığınız Yer = istanbul 6. Göz Renginiz = koyu kahverengi 7. Boy/Kilo =1.71 / 70 8. Mesleğiniz = öğrenci 9. En Sevdiğiniz Yemek = çoğu (iskender ;)) 10. En Sevdiğiniz Tatlı = hepsi :D 11. En Sevdiğiniz Şarkı = ben soundtrack'cıyım 12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = saat/zaman 13. Tuttuğunuz Takım = ben takım tutmam (o beni tutsun :D) 14. Hobileriniz = eğlenceli herşey ve film koleksiyoncusuyum yani filme bayılıyorum 15. Fobileriniz = bir ALLAH'tan korkarım gerisi yalan 16. En Sevdiğiniz Araba Modeli = keskin hatları olan,hızlı,konforlu ve görünce vaaaay dedirten cinsten ve arabadan çok chopper motorsikletler var ama ikiside güzel bence 17. Evcil Hayvanınız Var Mı? = hayvanım ama evcil değilim :D :D :D hayvanları sevsemde yok 18. Yaşama Dair Görüşleriniz = hayat bir oyun ve ben bu oyunu nasıl oynadığıma bakarım (kurallar esnetilebildikçe uyulmalı),zarlar bende :D 19. Medeni Haliniz = müzmin bekar (bir reşit olsam varya :D) 20. En Belirgin Özelliğiniz = kendimi tek kelime ile anlatabilirim oda; 'Beni tek kelimede anlatamazsın' dır. not : ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız :D:D ehuehuehueheu (daha ayrıntılısı için sormanız yeterli bir tık uzağınızdayım) |
Dikkat Çok Önemli Biri Kimliğini Açıklıyor !!! =) :35::biggrin:
1. Adınız = Furkan 2. Doğum Tarihi= 30.03.1993 3. Varsa Lakabınız = TiFus 4. Nick'inizin Anlamı = Tehlikeli Bir Bakteri Tedavisi Yok Ancak Aşı İle Önlem Alınabilir Dünyada Çok Ender Bulunur 5. Yaşadığınız Yer = Hatay 6. Göz Renginiz = Kahverengi 7. Boy/Kilo = 1.78 ... 57 kg 8. Mesleğiniz = Öğrenci 9. En Sevdiğiniz Yemek = İskender 10. En Sevdiğiniz Tatlı = Künefe 11. En Sevdiğiniz Şarkı = Neyim Varki Rapten Gari 12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = - 13. Tuttuğunuz Takım = Fenerbahçeli Olunmaz Fenerbahçeli Doğulur 14. Hobileriniz = FUTBOL FUTBOL FUTBOL 15. Fobileriniz = - 16. En Sevdiğiniz Araba Modeli = BMW 17. Evcil Hayvanınız Var Mı? = Köpek 18. Yaşama Dair Görüşleriniz = Salla Gitsin 19. Medeni Haliniz = Bekar 20. En Belirgin Özelliğiniz = Hoşgörülü , Zeki , Kısaca Mükkemmelim Ya :) |
1. Adınız = neslihan
2. Doğum Tarihi= 30.06.1985 3. Varsa Lakabınız = deli kız 4. Nick'inizin Anlamı = normal olmayan 5. Yaşadığınız Yer = Ankara 6. Göz Renginiz = kahverengi 7. Boy/Kilo = 1.80---- 57 8. Mesleğiniz = diplomalı ev hanımı 9. En Sevdiğiniz Yemek = kızatma 10. En Sevdiğiniz Tatlı = baklava 11. En Sevdiğiniz Şarkı = feridun düzağaç/gölge 12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = minik bir fil 13. Tuttuğunuz Takım = beşiktaş 14. Hobileriniz = spor yapmak özellikle basketbol ve tüm kitap dostlarımla vakit geçirmek 15. Fobileriniz = yalnız kalmak 16. En Sevdiğiniz Araba Modeli = palio:) napim kendi arabamı seviyorum 17. Evcil Hayvanınız Var Mı? = - 18. Yaşama Dair Görüşleriniz = kendine yatırım yap 19. Medeni Haliniz = evli 20. En Belirgin Özelliğiniz = kin tutmamak ve yapılan yanlışları çabuk unutmak |
1. Adınız = hasan
2. Doğum Tarihi= 28,05,1986 3. Varsa Lakabınız = gencer 4. Nick'inizin Anlamı = soyismim 5. Yaşadığınız Yer =hatay- antakya 6. Göz Renginiz =ela 7. Boy/Kilo =60 1,70 8. Mesleğiniz =memur 9. En Sevdiğiniz Yemek =ayırd etmem 10. En Sevdiğiniz Tatlı =baklava 11. En Sevdiğiniz Şarkı =opera slov vb. 12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = batıl inancım yok 13. Tuttuğunuz Takım =beşiktaş 14. Hobileriniz = sinema gezmek ve yemek yapmak 15. Fobileriniz =yok 16. En Sevdiğiniz Araba Modeli =ferrari 17. Evcil Hayvanınız Var Mı? =kedi 18. Yaşama Dair Görüşleriniz = geldik gördük gidiyoruz 19. Medeni Haliniz =dul 20. En Belirgin Özelliğiniz =yalnızlık |
1. Adınız = Alper
2. Doğum Tarihi= 25,09,1993 3. Varsa Lakabınız = 4. Nick'inizin Anlamı = ismim ve ilkokul numaram 5. Yaşadığınız Yer =Ankara 6. Göz Renginiz =yeşil 7. Boy/Kilo =67-69(değişiyo sürekli) 1,75 fln varım sanırım 8. Mesleğiniz =ögrenci 9. En Sevdiğiniz Yemek = Makarna , Mantı 10. En Sevdiğiniz Tatlı =Hiç aram yok 11. En Sevdiğiniz Şarkı = Papa Roach - Carry Me (su aralar:) 12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = 13. Tuttuğunuz Takım = !!!BEŞİKTAŞ!!! 14. Hobileriniz = Teknolojık aletler:) pc oyunu oynamak 15. Fobileriniz =yok 16. En Sevdiğiniz Araba Modeli =Küçüklüğümden beri Honda - Civic 17. Evcil Hayvanınız Var Mı? =kedim vardı öldü:(..Balklarım var 18. Yaşama Dair Görüşleriniz = 19. Medeni Haliniz = bekar 20. En Belirgin Özelliğiniz = Bilgisayardan anlamam , suratımın sabahları cok asık olması :) |