![]() |
Mevlana'dan Sözler
Caglayagmur´isimli üyeden Alıntı Sen benim; ''Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim'' Rüzgar kardeşim okumaktan büyük bir zevk aldığım sözler hepside yukardaki hikayenin özellikle bir kısmı tam can alıcı noktasıydı tırnak içine aldım teşekkürler paylaşımına. Allah herkese böyle bir bilinçle sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin ablam =) |
Mevlana'dan Sözler
RUZG4R´isimli üyeden Alıntı Allah herkese böyle bir bilinçle sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin ablam =) Amin kardeşim. |
Mevlana'dan Sözler
Sen bizim suretimize değil, siretimize bak.
'Hz. MEVLANA' |
Mevlana'dan Sözler
Sen benim;
Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin… Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin… Sen benim; Bugünüme şükür ve… yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin… ne söylenilebilir ki... |
Mevlana'dan Sözler
[size="3">[b]"] [/size]
Hz.Mevlana Celaleddin Rumi'' |
Mevlana'dan Sözler
Öyle bir Yar sev ki evladım..
Elinde su tasıyla iftarı bekleyen oruçlu gibi beklesin seni... Mevlana |
Mevlana'dan Sözler
İzninle bende bir söz ekleyeyim..
Unutma bunalmış olmak bir şeyi hak etmeye delalettir. Olmuyorsa şimdi muradın, ilerde daha iyisi olacağı içindir. Mevlana.. |
Mevlana'dan Sözler
izin ne demek ne zaman istersen ekleyebilirsin =)
İnsanları iyi tanıyın ! Her insanı kötü bilip kötülemeyin, her insanı da iyi bilip övmeyin. Hz. MEVLANA |
Mevlana'dan Sözler
Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister.
Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir. Şems |
Mevlana'dan Sözler
RUZG4R´isimli üyeden Alıntı Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir. Şems Gülmek ortaksa ağlamakta ortak olmalı benim degil bizim olmalı dostluklar. |
Mevlana'dan Sözler
RUZG4R´isimli üyeden Alıntı Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir. Şems nerde öyle dost... |
Mevlana'dan Sözler
sitem´isimli üyeden Alıntı nerde öyle dost... umudu yitirmek yok kuzucuk |
Mevlana'dan Sözler
Caglayagmur´isimli üyeden Alıntı umudu yitirmek yok kuzucuk sultan ne derse o ) |
Mevlana'dan Sözler
sitem´isimli üyeden Alıntı sultan ne derse o ) oy oy tesekkür ederim canım belki eski dostlukları zamanımızda bulmak zor ama hiç yok dememek için karşılıklı ilişkilerde dostluk adına fedakarlık ve vefa gösterirsek 10 tane olmasada 1 tane saglam dostluk edinmek zor degil;) |
Mevlana'dan Sözler
Caglayagmur´isimli üyeden Alıntı oy oy tesekkür ederim canım belki eski dostlukları zamanımızda bulmak zor ama hiç yok dememek için karşılıklı ilişkilerde dostluk adına fedakarlık ve vefa gösterirsek 10 tane olmasada 1 tane saglam dostluk edinmek zor degil;) bu konuda çok şanslı sayılmam belkide gereğinden fazla fedakarlık ediyorum karşı taraf için ve kıymet bilinmiyor.. Benimde çok güvendiğim dostum var ama beni incitebilme ihtimalini hep hazırda bekletiyorum.. |