ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Geyik Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=156)
-   -   En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım... (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=59237)

merve16 12-24-2008 11:20 AM

Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken...

inci_tanesi 12-26-2008 02:51 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir...

dejavu2009 01-19-2009 12:07 AM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun...

KRDNZ 02-10-2009 10:15 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum..

GöKKuŞaĞı 02-13-2009 08:09 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları..

[KAPLAN] 02-13-2009 08:32 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime...

GöKKuŞaĞı 02-13-2009 08:35 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içimebir hüzün

[KAPLAN] 02-13-2009 08:49 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına...

GöKKuŞaĞı 02-13-2009 08:55 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen...

*KeDi KeSeN* 02-19-2009 12:15 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak...

inci_tanesi 02-23-2009 06:05 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içimebir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak...Belkide

KRDNZ 02-23-2009 06:41 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden...

inci_tanesi 02-23-2009 07:39 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata....

JOKER 02-23-2009 11:35 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yenidenhayata. tutunmak

KRDNZ 02-23-2009 11:38 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yenidenhayata tutunmak için