![]() |
cep tlfonumun arkadaşlar tarafından hal hatır sormak için deilde işlerini görmem için aramalarından nefret ediyorum ...
|
hayatla aran nasıl
böğğkkkkk berbat bi soru yaww |
bu sinsi forumda bırının sureklı dedıgı sordugu bı soru..
::::::::::::....................:::::::::::::: |
yazılının 3. sorusunu ne yaptın kaç bekliyosuuunn?? sorusundan nefret ederim
|
hoca senı yatar ken gorur sorar
h: nabıyon sen ö:sızce ne yapıyom hocam |
Okuyomusun kaça gidiyosun dersler nasıl bakim..??okulu bıraktım serbest meslek amcaa..
oku oku okumak iyidir.. gülermisin ağlarmısın arkadaş köye gidesim gelmiyo.. :)) |
yas kac : sana ne amca sen nufus mudurumusun
|
bide biri bana kitap okurken napıon derse kesin öldü eğer kitap okurken bişe olsun çok sinirlenirim weya başka bir konuya odaklanmışken
|
beni işyerimden arayıp
__müsaitmisin şenay? __evet ne oldu hayırdır.... __hiç müsaitsen sana gelecektim diyen arkadaşlarım ... bunu yüzlerinede sölüyorum burası bnm işyerim cafe deil diye ama kime sölüyorum gel desen bi türlü gelme desen bi türlü!! |
Telefonla konuşurken
--Ne yapıosun --Senle konuşuyorum --Niye?? Böle sorulardan nefret ediorum, arkadaşlarım bol bol soruor böle suratına kapatıom:D |
- Sence ben nasıl biriyim abi?
- İyi birisin Ali... - Sağol abi. Peki genel olarak nasıl biriyim? - Sevimli birisin Ali... - Sağol abi. Abi, peki kızların gözüne nasıl görünüyorumdur? - Böyle giderse suratını hiç sevmeyecekler Ali... MANYAK MISIN OĞLUM, İŞİN YOK MU SENİN! NE AYNI SORUYU SORUP DURUYORSUN EŞEK! Ee, böyle plağın takılmasından hiç hoşlanmam... |
arayıp görüşüyorum diolar ya gıcık oluorum arayan sizsiniz benim sormam lazım deyip kapatmak en iisi
|
karneler nasıl?:rtfm:
|
misafirliğe gidildiğin de --aa geldinizmi diye sorulmasından nefret edıyorum:yuk: .yok aslında gelmedikte çaktırmıyoruz teyze!! dıycem birgünde utanıyorum işte:wallbash:
|
yine facia bir durum.daha 5 dakika önce konuştuğun arkadaşın sana msn e tekrar eldiğinde eee nabersin arki.neler yapıyorsun ? demesine uyuz oluyorum.
|