![]() |
yok be ben karıcayı bılem ıncıtmem
rebel çikolataları once 7 gun guneşte kuruturmuş sonra tawda pişrirmiş ondan sonrada buzdolabına atarmış we bakkaldan aldığı çikolatalara aynı ezıyetlerı yapıp ondan sonrada yermış:)))) way be amma iftıra attım heee |
yaratıcılığına hayran kalmamak mümkün değil..
angel küçükken çirkin ördek yavrusu giymiş şişman çilli dişlek gözlüklü 17 estetikden sonra yüzüne bakılacak hale gelmiş :)) (bende fena sayılmam değilmi :) ) |
:)) becerecen sen bu işi sık bıraz daha:))
rebel düğünlerde ilahi söylermiş:))) |
:))
ben maça kaçıyom kendinize iyi davranın... |
sende bize ıyı dawran hadı selametle..
|
Bak bak bak bak bakkkkkk....
Nedir o kafana sürdüün boşuna uğrasıon çıkmaz o saçlar bi daaa hep bile kel kalcaaaannnnnn. |
neye bakayım:))
sende uğraşma ,boşuna basket oynama hep boyle 145 cm olarak kalıcaksın niahahaha |
İlemi sana boydan cekilmiş bi fotomu gönderiim bakar bakar iç geçirirsin....Belki bu biraz özlemini dindirir..
|
Ergenekon kiralık katil tutup kaynanasını öldürdü :D
|
du adresımı wereyım cumhurıyet......:)))
erge yemek olarak en çok çiğ karafatmayı sewıyormuş:))) |
Yemek deilde insan olan türü daha hoş olurdu ziraaaaaa....
Angeles evden kaçarken pantalonunu tele taktırmış ve bunun farkına varmamış ve onu görenler kahkahalara boğuluomus angeleste bişi anlayamıomuş taki bakkalın çıragı yırttık olduunu söleene kadar.. |
Ergenekon kokoreçin çiğini yiyooooooooo :D
|
Yok ben onuda yemiom genellikle içinden çıkanı yıyom ...
Yolkeser burnunu cok karıstırdıı içün burnu artık işaret parmagının şeklini almısss.. |
iyyy ne iğrençsınız yaaa
ergenekon aslında buraya yazdığı ıftıraların hepsını kendısı yapıyormuş:) |
angel da ole yapıyomusss
|
arman fener berabere kalınca sabaha kadar ağlamıss
|
teriy sevgilisine şemşiye almış sevgiliside kafasında kırmış
|
gözyaşı sewgililer gününü unutmuş araları açılmış sevgilisiyle
|
Tatia apla sevgililer gününde 5 kişiyle buluşmuş dördüyle ayrılmış :D
|
yolkeser ablarına laf atıyomus
|
yolkeser sevgililer günü bu gün diyor 16 haziran diyor
|
gözyaşı aslında far yerıne sulu boya kullanıyormuş:)))
|
Angeles burnunu karıştırırken saka programına yakalandıı içün Kanal 1 in tv binasını bombalamışşş..
|
ergenegon abım sıgarayı burnuyla ıcıyomus
|
Arman koşarken her yüzmetrede bi kıçını kasıo
|
ergene abım yaslı teyzenın arkasından koosuyodu pakı neıcın onu da ona sorun artık
|
Cüzdanını düşürmüş onu verdim..
Arman gece onikiden sona dört yoldaki büfede bidon indirio bidon kaldırıomuss |
hı ben bıdonları ındırmıyodum ındırtırıyodum o sırada ergene
gel dı napıyon dedı bıdonları sayıyom dedım benım kını de say dedı:) |
Arman geçen gün macta hakeme küfür edince hakemde bunu oyundan attı bizimki başladı aglamaa
|
egenekon abım mac oncesı sıgara ıcıyomus hoca bunu yakalamıs sıgarayı kıcında sondurmus
|
ne o yanındaydın galıba he:))
arman geçtiğimiz gs maçını izlemeye gıtttığınde olay çıkardığı için polısler tarafından joplarla döwülmüş şu an heryerınde mordan renklerle geznıyormuş:))) |
angelesdream aslında bir hakermiş onla iyi geçinmek lazım yoksa hackleyebilir :)))
|
teveccüğünüz bayım:))
rebel aslında yeni zelandalıymış bırde boynunda we kulaklarında onlarca takı warmış (afrıka geleneklerınden bırı işte nede olsa o da oralı:)) |
kimse anlamaz sanıyordum ama anladın :))
angel küçük çocukları hiç sevmezmiş onları hep dövermiş (bilinç altı işte demekki zamanında onada yapmışlar ) :):))))))))))) |
rebelious aslında kendisi dövüyor küçük çocukları, ben gördüm. Özellikle böyle yanından geçerken k.çına bi' tekme. Çok mutlu oluyor. Ruh hastası işte...
|
İsimsiz karanlıın daha hale oyuncaklarıyla oynadıı yakın çevresi tarafından etraftaki tüm görevlilere duyurulmuştur..
|
ergenekonun daha hala yemeğe mama su ya bumbu dediğini bılıyormöuydunuz dostlarım:)))
|
en sevdıgı sey farelerın derısı yuzup guzelce kızartıp dana etı dıye ınsanlara satmak mıs
|
komşuların kızına asılıyor sapık terriy
|
gözyaşı o kadar çok ağlıyormuşkı yakında ewlerını su pardon gozyaşları basacakmış:))
|