![]() |
~~hemen Hemen ßenimLE aYnı hayaTı yasayan, ßi DosTumun EvLeniceGini DuyDugumda:)~~
____En Son ne Zaman herhanGi ßir oLaya asırı DErece uzuLdun ve ßu yuzDen gozLerın sıSene kaDar agLadın____(heh AL ßide ßurDan yaq :) ) |
ya bişey dicem ama ben pek ağlayamam be toprak
yani bu yüzden hatırlamıyorum soryy en son ne zaman bi ölüme ağladın |
~~yakLasıq 4 yıL onCe ALLAH rahmeT egLESin DeDemi kaYßeTTim...OnA ßen ßaKaRdım hep yaFF Son 6 yıL gozLeri gormedi Sekeri yuzunDen, HasTanede REfakatCı oLAraq ßen kaLdım, DokTora ßen GoturDum, Dısarı cıkıp Deniz Kenarına GoTurDum...ßaq yine akLıma gELdi huzunLenDirDin ßeni Topraq oLmadı bu Soru....~~
____En Son Ne Zaman Dua ETTin____ |
şimdi deden için bir fatiha okudum
bunu okuyan herkez bir fatiha okumayı esirgemez inşallah Allah rahmet eylesin başın sağolsun en son ne zaman ailenize yeni bir üye katıldı (bebek) |
~~SinDi ßu aLengirLi ßi Soru:) ßen evLi deiLim, KArDEsim daha 13 Yasında:) eeee ßizimkiLEr De ßu yasTan Sonra KardeS Getirmez herhaLDe hee rofl rofl ~~ama en son Yegenim oLdu :) 4 Yasında~~
____En Son Ne Zaman SorumLuLuq ALmakTan CekinDin____ |
süper cevaptı ya çoook güldüm toprak
hiç bir zaman sorumluluk almaktan çekinmedim be ama bu yüzden erken yorulduğumu hissediyorum en son ne zaman kızlardan nefret ettin (hade bakalım cevapla:))) |
~~hmmm ßeni ZorLuyorSun topRaq:)~~Yazın yaSAdıgım ßi oLayDan Sonra Zaten KadınLAra kaRsı ßi negatifLiq oLustu ßende hepinizDen Ozur DiLiyorum ama Sadece ßirer ET parCAsı oLaraq ßakıyoRum ARtıq...~~
___En Son Ne Zaman Sen Ne ZAMan erKekLerden NefREt ETTin ßaqim :)___ |
valla heç etmedim desem yeri heç umursamadım desem daha da yeri:))))
ama kısaca ikili ilişkilerde kendine güvensizlikten dolayı sürekli sorgulayan ya da sürekli aldatan tiplerden kadında olsa erkekte olsa nefret ederim en son ne zaman içki içmicem artıkın dedin |
~~3-4 ay onCe aLkol koMasına GirdigimDe:)~~
___En Son Ne Zaman ßu Gece DAgıTaLım uLeeynn, Vurun SiSenin Dißine Dedin:) yada Dedin mi___ |
ya çok oldu yurtta yapmıştım onu güzel oluyo:))
en son ne zaman sigarayı bırakçam artıkın dedin:))) |
~~Fena haLDe hasTAYdım 1 hafTA icmemisTim Gecen yıL ama nafiLE:)~~
___En Son Ne Zaman kafayı ßuLup Saga soLa ßuLastın___ |
yok ya içipte bulaşmadım hiç sağa sola
en son ne zaman birini dövdün |
~~cokk oLdu...oLe kavga FaLan Geride kaLdı aRtıq cunku cok SinirLiyim uzak durmaya CaLısıyorum. KimSenin hasTane masRAfıyLA ugRasamam arTıq:)~~
___En Son Ne Zaman Sacını ßasını yoLmak isTedin ßirinin :):) ___ |
yaw saç baş yolmak değilde suratının ortasına geçirmek istedim bi tane çok yakın zaman önce
en son ne zaman üşüdün:)) |
~~eLEktrikLi soßayı aCmadan onCEsıne kaDar ßı yarım SAAt oLuyor:)~~
___En Son Ne Zaman SıcakTan ßunaLdın___ |