![]() |
aslında öğretmenlik pek istemiyorum ben ama mecburiyetten şu an ing olsa birazda bilg bilgi-işlem merkezleri daha uygun bana
|
bende ing.ceye bayılırım ablam ing.öğretmenii
|
ee kaplan kaçtın hayırdır??
|
Öğretmenlik bence bu ülkede yapılacak en son mesleklerden biri.... Monoton bi hayat sürmek kimse istemez... İngilizce kurslarına girmeyi hiç düşünmedin mi ?
|
ya düşündümde biraz süresi var şimdi biras para kazanmam lazım anlatabildim galiba:))
|
Anladım : )
Bu arada tavsiye edebileceğiniz hafif müzikli, ahh ettirecek bir şarkı var mı ? |
neden acımı çekiosun hayırdır:))
valla benim son favorim badem sen ağlama |
Onun gibi birşey.... Tavsiye için sağol mate....
|
trabzonda sevdiklerini bırakmak zor geliyo galiba sanırım doğru tahmin ?? ölemi
bu arada aklıma geldi eğer sevrsen tual-kasım da iyi gider |
Trabzon dışında farklı sebepler de var ... Anlatabildim ? : )
|
anlayabildim:))) nese fazla derin konulara girmeyelim sen tual-kasım dinle walla iyi gider arkadaşım
|
Özellikle forumda hiç girmeyelim : ) Sakıncalı....
Ne tür müzikler seversin.. ? Hazır konu şarkılardan açılmışken .. |
ya aslında duruma göre her türlü müzik dinlerim ama rock metal hariç daha çok durgun müzikleri severim içinde biraz hüzün olan yani:))
sen? |
Açıkcası olmayan tarzımız aynı diyebilirim... Güzel olan her şarkıyı dinlerim... Yeterki beni dinlersin... Özellikle TSM dinlerim... Tual - Kasım şu an indirdim, dinliyorum,, teşekkürler ayrıca onun için
|
önemli değil ya evet bencede olmayan tarzımız ayynı:))))
bu arada sakıncası yoksa adın ne ne zamandır konuşuyoruz ama adını bilmiyorum bu arada forumun en iyi muhabbt eden üyesi sensin gerçekten teşekkürler:))) |