![]() |
Cevap : Hergün Bir Dua
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Hz. Muhammed (s.a.s.)’in duası;
Rabbim! Bağışla, merhamet et, Sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Mü’minûn Sûresi, 118 http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1413801403 |
ALLAH' ım ,..!
Ya Kafi , Ya Muktedir , Ya Kavi , Ya Kayyum , Ya Malik , Ya Kebir , Ya Varis....İsimlerinle , Gücümü artır.. Ya Rauf , Ya Afuvv , Ya Kerim , Ya Berr , Ya Halim , Ya Latif , Ya Vedud , Ya Mümin.......İsimlerinle , Sevgimi artır. Ya Alim , Ya Hakim , Ya RAB.....İsimlerinle , İlmimi , bilgimi artır... Ya Gani , Ya Mecid , Ya Rezzak.....İsimlerinle , Zenginliğimi artır , Ya RABBİM...! ALLAH' ımmm...! Bugün ve bundan sonraki her gün , sadece senden geleni duymaya , senden geleni görmeye , senden geleni hissetmeye , senden geleni söylemeye , SEN' i bilenlerle ve sevenlerle beraber yürümeye ve seni tüm hücrelerimle hissetmeye niyet ediyorum.... ALLAH' ım ..! Sevinçle , mutlulukla , güzelliklerle ve keyifle sıratımustakimde tekamülümü tamamlamayı nasip et..... ALLAH' ımmm..! Suretindeki NUR'dan , bana da nasip et...ALLAH 'ımm senin hazinen bol , senden bedelsizce gelen , benim ve bütünün hayrına olan tüm kısmetleri ve kaynakları görmeyi ve o yöne yürümeyi nasip et.....AMİN..... .KÜN FE YEKÜN...... |