![]() |
Ebru Gündeş Şarkı Sözleri
ben olmayinca hemen bulmussun birini yol ayriminda unuttun yeminlerini sen bitirdin hem kendini hem de beni simdi git artik, donme geri kime gidersen git beni unut artik bir gun asklar biter, hatiralar kalir, kimi severse hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gideni elbet aratir ben olmayinca "ondan kurtuldum" demissin benim yerime bir baskasini sevmissin beni zaten aslinda hic sevmemissin uzulmedim hic, donme geri kime gidersen git, beni unut artik bir gun asklar biter, hatiralar kalir, kimi severse hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gideni elbet aratir --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri frmacil dokuzuncu 9 sayfa --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
Ben insan değil miyim Ben kulun değil miyim Tanrım,Dünyaya beni sen attın Çile çektirdin Derman arattın Madem unutacaktın Beni neden yarattın Bende mutlu olmak istemez miydim şu yalancı dünyada Yüce adalet böyle olurmu tanrı kulunu hiç unuturmu Bende gülmek isterim Bende sevmek isterim Önce ne verdin sonra ne aldin Onun pesinden neden aglattin Beni sen kullarina oyuncakmi yarattin Bende mutlu olamak istemezmiydim su yalanci dünyada Yüce adalet böyle olur mu tanrı kulunu hiç unutur mu |
Ne acılarım benziyor sizinkine, ne sevinçlerim Bırakında koşayım yalınayak Bırakında kanasın dizlerim Ben daha büyümedim diyorum kaç yıl olursa olsun Gelmeyin üstüme ben daha büyümedim Kaç yıl olursa olsun ben daha büyümedim, biliyorum Hala korkuyorum gök gürültüsünden Bakın savaş çıktı sanıyorum Kimsesiz olan sokak kedilerini saklıyor Solan çiçekler için ağlıyorum Kaç yıl olursa olsun ben daha büyümedim Siz gelebilir misiniz? Bir yağmur damlasına, Sığabilir misiniz, Bir fındık kabuğuna? Yüreğim umuda bir eş Her gece koynumda güneş Uçuyorum, her yıldıza uğruyorum Bulutlarla oynaşıyorum Kötülere tuzak kurup, iyilere ödül dağıtıyorum Ben daha büyümedim, biliyorum Yıl kaç olursa olsun Gelmeyin üstüme ben daha büyümedim, biliyorum Hala korkuyorum gök gürültüsünden Bakın savaş çıktı sanıyorum Ne kadar güçlüsünüz söyleyin bana Susturabilir misiniz silahları sevginizle Varsın büyüsün çocuklar Düşsün gözlerimin mavi boncuğu Ben daha büyümedim, biliyorum & biliyorum |
Bu kalbim durmadiysa bir daha durmaz Ayrilmayi ister gibi baktigin an Gözlerim dolmadiysa bir daha dolmaz Elveda canim deyip gittigin o an Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim |
Sen varken bir anlam vardı Sen varken yaşama hevesim vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem Annem için Onun için bu şarkı Dinle anne ağla anne & Seviyorum Sende söyle Herkes duysun anne Ben çalayım sende oku & Söyle anne Sen varken bir huzur vardı Sen varken neşe vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem |
Deli eder bakışların beni öyle Hemen baştan çıkarırsın beni öyle Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Olur mu ki olmaz mı ki bilmiyorum Bir kez sevdim dilim yandı korkuyorum Olur mu ki olmaz mı ki bilmiyorum Yeşil gözler beni yakar korkuyorum Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Sırılsıklam aşık gibi bakıyorsun Alav alev gözlerinle yakıyorsun Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Çapkın çapkın bakıyorsun yüzüme Güvensemmi ben acaba sözüne Çağkın çapkın bakıyorsun yüzüme Şeytan gibi giriverdin kalbime Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere |
Üstüme gelme gelme gelme Gönlüme girme, gönlüme girme Yanaşıp durma, yanaşıp durma Git beni yorma Üstüme gelme yukarıdan aşağıdan Gönlüme girme çıkarma beni baştan Yanaşıp durma hem sağdan hem soldan Git beni yorma geçmişim ben aşktan Bula bula beni mi buldun Yanlış zaman yanlış yerde bana kendini sundun Utanırım sana teveccüh edemem Seni uyarıyorum Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Üstüme gelme yukarıdan aşağıdan Gönlüme girme çıkarma beni baştan Yanaşıp durma hem sağdan hem soldan Git beni yorma geçmişim ben aşktan Bula bula beni mi buldun Yanlış zaman yanlış yerde bana kendini sundun Utanırım sana teveccüh edemem Seni uyarıyorum Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Hadi git Allah yardımcın olsun |
Anladım ki aşkımız bir yalandan ibaret Benim sana yaptığım canım,aşk tadında ibadet Ben seni çılgın gibi,uykumda bile sevdim Gelecek bizim olsun gerisi Allah Kerim Alev alev alev alev,yandığımı görüyorsun Bir teselli istemedim,istememde biliyorsun Her yeni gün yeni umut,yeni güneş mi diyorsun O her gün doğar ama,ben bir kere biliyorsun |
Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığım duyulmasın Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma Dışarda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Beni bu sesle oyalar Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma Dünya handır han içinde Yaşanılmaz gam içinde Biri gelir biri gider Dünya handır han içinde Dertli ağlar, dertsiz ağlar Dünya içinde Hey gidi koca dünya Dert yükümüsün Söyle söyle fani dünya Dert yükümüsün Hey gidi gidi gidi Koca dünya Söyle söyle fani dünya Gam yükümüsün |
Bu aralar sanki sana bir haller oldu Tavırların çok değişti Bilmediğim bir şey mi var Aklında ayrılık varsa Bir ömür sevsemde yetmez seni sevmeye Kolay mı benden kurtulmak Bilmediğim bir şey mi var Sevgimin bittiği yerde nefretim başlar Akıllı ol senin aklını alırım Benim olmazsan vallah kapına dayanırım Akıllı ol senin aklını alırım Benim olmazsan vallah dediğimi yaparım |
Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Baka kaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun Esip geçtim, yağıp geçtim Kaçırdım tez zamanları Pişmanlıklar, düşmanlıklar Bitmez dilimin amanları Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri frmacil onuncu 10 sayfa --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
Dudağında bir tebessüm Ellerimde sen Yanakların gamze gamze Bana bir gülsen İstemezdim böyle olsun Solacaksa güller solsun Sensiz kaldım buralarda Sen yine bensiz mutsuzzun Affet beni bu halimle Affet beni bir kez dinle Hapset beni kaderime Hapset hapset Affet beni bu halimle Affet beni bir kez dinle Hapset beni kaderime Affet affet |
Sevdim olmadi yar Küstüm olmadi yar Kendini aratti Beni bulmadi yar Düstüm aglamadin Kac kere aradim Bir kalemde sildin Hic unutmadim El dilinden bal aksa Yine acidir Ayrilik pamuk olsa Yine acitir Bende ki yürek sende Olsa anlardin Ben bir kadinim Sende adam olsaydin Kalbimden gecerken Tutmadin elimden Ben bana baktim Ask ile yandim Alacagini aldin Kendine alistirdin Ruhumda firtinalar Koparip gittin yar El dilinden bal aksa Yine acidir Ayrilik pamuk olsa Yine acitir Bende ki yürek sende Olsa anlardin Ben bir kadinim Sende adam olsaydin |