![]() |
Türkü Sözleri 4
Kara Tren Gelmez M'ola Malatya-Mustafa Özgül-Mustafa Özgül Kara Tren Gelmez M’ ola, Düdüğünü Çalmaz M’ ola. Gurbet Ele Yar Yolladım, Mektubunu Salmaz M’ ola Allı Gelin Al Olaydın, Selvilere Dal Olaydın. Gelen Geçen Yolculara, Nazlı Yar Beni Soraydın. Aldım Çantamı Elime, Düştüm Gurbetin Yoluna. Böyle Bilseydim Sevmezdim, Düştüm El Âlem Diline. Allı Gelin Al Olaydın, Selvilere Dal Olaydın. Gelen Geçen Yolculara, Nazlı Yar Beni Soraydın. Evlerinin Önü Tastan, Sen Çıkardın Beni Bastan. Ben Seni Sevdim Seveli, Gözlerim Dinmiyor Yastan. Allı Gelin Al Olaydın, Selvilere Dal Olaydın. Gelen Geçen Yolculara, Nazlı Yar Beni Soraydın. --->: Türkü Sözleri 4 frmacil dokuzuncu 9 sayfa --->: Türkü Sözleri 4 |
Türkü Sözleri 4
Karayılan Gaziantep-? Atına binmiş de elinde dizgin Vardığı cephede hiç olmaz bozgun Çeteler içinde imanım azgın Vurun Antepliler namus günüdür Sürerim sürerim gitmez kadana Fransız kurşunu değmez adama Benden selam söylen nazlı anama Analar da böyle yavru doğurmuş Karayılan der ki harbe oturak Kilis yollarından kelle getirek Nerde düşman varsa orda bitirek Vurun Antepliler namus günüdür |
Türkü Sözleri 4
Karanfil Deste Gider Kilis-Şinasi Çolakoğlu-Muzaffer Sarısözen Karanfil Deste Gider, Hah Hah Ha Nanay, Kokusu Dosta Gider, Hah Hah Ha Nanay. Benim Kalbimde Sensin, Hah Hah Ha Nanay, Senin Kalbinde Kimler, Hah Hah Ha Nanay. Nanay Nanay, Nanay Ellerin Malı. Çürük Bellerin Bağı, Gün Olur Devran Döner, Ben De Sararım Yari, Nanay, Nanay, Nanay, Nanay. Kuru Kastel Akmıyor, Hah Hah Ha Nanay, Yar Yüzüme Bakmıyor, Hah Hah Ha Nanay. Üç Deste Gül Topladım, Hah Hah Ha Nanay, Yarim Gibi Kokmuyor, Hah Hah Ha Nanay. Nanay Nanay, Nanay Ellerin Malı. Çürük Bellerin Bağı, Gün Olur Devran Döner, Ben De Sararım Yari, Nanay, Nanay, Nanay, Nanay. |
Türkü Sözleri 4
Karanfil Oylum Oylum Konya-Ali Çalışkan-Muzaffer Sarısözen Karanfil Oylum Oylum, Geliyor Fidan Boylum. Fidan Boylum Gelirse... Yandım Hey Sen Olur Benim Gönlüm. Karanfil Olacaksın, Sararıp Solacaksın. Ben Hakime Danıştım, Sen Benim Olacaksın. Karanfil Oymak Oymak, Olur Mu Yare Doymak. Yare Doydum Diyenin, Caizdir Boynun Vurmak. |
Türkü Sözleri 4
Türkü Sözleri yağmurlu günlerde seviş benimle kuşlar çinko damı gagalarken teninin kokusunu değiştiren yağmurlardan sıcak öğle sonlarında seviş benimle buharlar tüterken tenimden yanan toprağın buğusu soluğumken bahar günleri dere boylarında seviş benimle kestane saçlarında kelebekler uçuşurken yaz geceleri kurumuş dere yataklarında sıcak kumlar yatağımız söğütler çatımız duvarımızken ne olursa olsun sabah önü seviş benimle dinlenmişliğin gücü bedeninde ilk kez görür gibi algılaman için her sabah oylece bırakayım seni dünyaya |