![]() |
Cevap : Haftanın Konuğu
benim de burnuma kötü kötü kokular geliyo valla pcler yanıyor galiba ee sabahtan beri internette olunca dayanamadılar herhalde...neyse
ya mesela sevdiğin için takımını değiştirir misin? |
Alıntı:
ay bende çok önemli birşey sandım=) asla değiştirmem o değiştirsin biliyodum sonucu fenere getirceğini ama ben GS den dönmem merak etme güzelim sen=)ama sende elbet bir gün gsli olcaksın herkes doğru yolu bulcakdır=) |
asıl sen FB li olup doğru yolu bulcaksın canım gs nin pek doğru bir yol olduğunu düşünmüyorum neyse cevap için teşekkürler...
|
neyse bende tşk ederim ederim senin bu konu için tartışmam canım zaten =)
|
yemek yapmayı severmisin güzel yaparmısın ne tür yemek yapmayı seversin hamur işleriyle uğraşırmısın eğer bilmiyorsan öğrenmeyi düşünüyormusun yoksa daha küçüğüm şimdi olmaz mı diyorsun : )
|
Alıntı:
Gözyaşı arkadaşım konuluğun için tşkler ; soruya başlıyım ben hemen=)yemek yapmayı severim kafamı dağıtırım binevi öyle düşünüyorum istediğim herşeyi yapabiliyorum çok şükür hamur işlerini pek sevmem ama güzel yaparım yani yemek yapma konusunda hiç problemim yok yani küçüğüm şimdi olmaz diye bi kelime hayatımda kullandığımı hatırlamıyorum=) |
evlenince kocanın ayaklarını yıkar mısın?
|
O yıkarsa bende yıkarım diyormuşum=):P yıkamam valla çok bekelr=)
konukluğun için tşkler... |
Alıntı:
|
Hayatınıza dair aldığınız kararlarda genelde sizin tercihleriniz mi etkili olur ?
|
genelde eşimle birlikte alıyoruz kararları ve tercihlerimiz nedense hep aynı doğrultuda oluyor. ruh ikizi olayı ama şunu hiç bir zaman unutmayın insanlar ruh ikizlerini kendisi yaratıyor
|
ben iki yıl önce imitasyon deliydim
şimdi delishhhh olarak yeniden sizlerleyim soruları yanıtlayabilirim |
Alıntı:
iyi günler delishhhh be haftanın konuğu sudenaz sorular onun için soruluyor eğer sizde haftanın konuğu olmak isterseniz forumsinsi ailesi olarak gurur duyarız o zaman seni merak edenler ve hakkında sorular sorulacaktır ancak o zaman cevaplaya bilirsiniz bilginize |
Alıntı:
Öncelikle konukluğunuz için teşekkürler sevgili KAPLAN ; aldığım kararlar genelde ben yapmak istediğimi söylerim ailem eğer onaylıyorsa yürürlüğe geçer=) genelde kararlarıma karşı çıkmazlar ama son söz herzaman onlarındır. |
Alıntı:
Gözyaşı arkadaş çok istekli görünüyor hevesinide kırmak istemem ben çekilsem mi ne=) şaka bir yana ilgin için tşkler arkadaşım... |
Yaşadığın şehirden biraz bahsedermisin canım:43:43
|
Alıntı:
tabiki neden olmasın öncelikle konukluğunuz için tşkler KONYA!da yaşıyorum.hani anlatılmaz yaşanır diye bir söz vardır ya demekki bu durumlar için kullanılıyormuş=) babamın işi nedeniyle aslında konyada pek fazla bulunamasamda şuanda yaklaşık 4 senedir konyada yaşıyoruz.gelenekleri olsun adetleri olsun konyayı çok benimsedim insanın memeleketi gibi yok derler aynen öyle konyanın insana huzur veren bir havası vardır herkesin görmesi lazım aslında diğer şehirlerdede bulunmuş olmama rağmen bu bu atmosferi tek burda yaşıyorum ayrıca manevi güzellikler bakımdan konya çok zengin en önemlisi MEVLANAmız var insan bunaldığında daraldığında(aslında tek bu durumlarda olmaması lazım) onu ziyaret etmesi kafidir içeriye girerken cenneten bi kokuyla karşılanıyorsunuz adeta sizi içine çeken bir girdap gibi konyayı yapı itibariylede seviyorum yada alıştığım için bana öyle geliyor sürekli kendini yenileyen özellikle 3 senedir gelişmek için tüm imkanları değerlendiren bir şehir inş. bir gün sizede nasip olur görmesi..... |
Ailemize göstermiş olduğu o açık yürekliliği ile konuğumuz olan sudenaz arkadaşımıza teşekkür eder tüm hayatı boyunca o tatlı gülücükleri hiç eksik olmaması dileğiyle konuğumuzu uğurluyoruz yeni konuğumuz djdem için yeni bir yer bulmaya gidiyoruz bu gün yada yarın 5 haftanın konuğu olarak ailemize konuk olacaktır
|
5.Haftanın Konuğu djdem Bu hafta burada konukluk yapıyoruz konuklarımızı bu güzel yerde djdem ağırlıyor http://img70.imageshack.us/img70/1279/g11mg4.gif http://img213.imageshack.us/img213/23/66384511vk7.gif http://img341.imageshack.us/img341/2306/manzara3kw8.gif Bununla Yolculuk yapacak http://img145.imageshack.us/img145/5...nzara17el7.gif http://img88.imageshack.us/img88/2959/manzara18rd4.gif Gezeceği yer Bir hafta boyunca ailemizde konuğumuz olarak bu güzel yeri seçtim ve onun hakkında öğrenmek istediğiniz sorularınızı bir hafta boyunca online konumundayken sorabilirsiniz saygılar Gözyaşı |
İlk soru benden olsun.djdem seni tanımak istiyoruz bize kendini nasıl anlatırsın?
|
nasıl anlatırım:D
adım didem,konyalıyım:d kelimelerle ifade etmek gerekirse .. duygusal ama sert mizaçlı , teknolojiye merak duyan ,kitaplardan ve klasik müzikden hoşlanırım.(ama her tür müzik dinlerim) aslında belli bi tarzım yoktur. güzel olan herşeye ayak uydururum.modaya takılı kalmam. farklı olmak hooşuma gider. |
ayrıca sevgili göz yaşı bu güzel yeri benim için ayırdığınız için teşekkür edrim
|
Rica ederim bende soru sorayım bari herhangi bir yeteneğiniz varmıdır ne tür aktivitelere katılmak istersiniz ne tarz giyinmeyi seversiniz çok renkli ve abartılı takılar takıp gezebilirmisiniz : )
|
didemcim sevdiğin için napardın?
onun için herşeyi yapardım gibi birşey istemiyorum somut bişey göster bana=) |
Alıntı:
yetenek olarak şarkı yazıp besteliyorum ve sesimin güzel olduğunu söylerler. aksesuardan hoşlanırım ama aşırı abartlı olmaz. sade ama dikkat çekici olur:d yani abartılı takılarla gezmem:D giyim tarzı olarakta modaya takılı kalmaktan pek hoşlanmam .spor ve rahat aynı zaman üzerimde asil duran kıyafetleri giyerim. |
Alıntı:
ama ona kalbimi vermişim zaten bu bence çok büyük bi fedakarlık :D(desem) |
desen olmaz didem söyle bişeyler işte yaw=)
|
Alıntı:
|
neyse şimdilik bu soruda tatmin olduk sayalım=)bidahaki srodua görüşmek üzere cnm=)
|
bence sudenaz sen çok sıkmışın didemi
|
HAYAT!!!Şerefle bitirilmesi gereken
En asil görevdir HAYAT. Bir lokma ekmek için Şerefini çiğnetmeye; Bir anlık eğlence için Servetini tüketmeye, Bir zamanlık mevkii için El ayak öpmeye, İnsanları ezip geçmeye, Günlük menfaatler için Onurunu terk etmeye, Bir kısım insanlara kızıp Tüm insanlara düşman Olmaya değmez bu HAYAT... |
Benim Hayatla İlgili Bir Sorunum VarBenim, hayatla ilgili bir sorunum var
Yaşamak bazen umarsız bir ağrı gibi karnımda Bazen çıplak tenimde yanan eylül güneşi Bilmiyorum fark eder miydi; olsaydın yanımda Sürüklenen felaketimin var mı bir eşi… Bir anlamı var mı yaşamanın? Ya da kaç kez sorulmuştur bu soru… Anlamaya çalışmak hayatı, işte ölümcül korku Yaşamı olduğu gibi bırakacaksın Ya da ölümlüler arasına akacaksın Mutlu olmak istiyorsan, Söyleyecek bir sözün olmayacak Ya da bir fikir, kaşımayacak damarlarını acıtarak İncinmeyeceksin bakışlarından yerkürenin Ve yalnızlık, semtinden uzak olacak. Benim hayatla ilgili derdim var Çünkü hayat, ölüme yaklaştırıyor beni hergün Gözbebeğimi yiyor bir şey; karanlıktan bile koyu Oysa başka biri uyuyor tenimin altında Ve nefret ediyorum kendimden geceler boyu Eğer yazarken, en erken senin kalemin bitiyorsa En çok sen ıslanıyorsan kırkikindilerde En çok sen üşüyorsan temmuzun ortasında En çok sen yanıyorsan ayazında kışın Mutlu olamazsın, biliyorsun Eşref Günaydın |
Şiirler için teşekkürler bu haftanın konuğu djdem sormak istediğin bir soru olursa onun hakkında fatma82 soru yöneltebilirsiniz konukluğunuz için sağolun
|
Hayata dair görüşleriniz nelerdir ailenizle sorunlarını paylaşırmısın
|
Ailemle sorunlarımı paylaşırım tabikide onlar benim hayattaki en büyük desteğim ve benim için önemliler buda onlarla olan bağımı güçlendiriyo. Bi sorunum olduğundada haliyle güvenebileceğin birilerine ihtiyaç duyuyorsun.Bunun içinde aile en doğru adres sanırım:D
hayata karşı hep umutla yaklaşmaya çalışmışımdır. ve hayal etmeyi çok severim. hayal etnek insanın sahip olduğu en güzel özelliği diye düşünüyorum.hayatta başarılı olmak için elimden gelini yapıyorum ve bu konuda biraz sabırsızımdır. hayat felsefemde:D Get up, stand up: dont give up the fight! |
Get up, stand up: dont give up the fight! :24:25:24:25ilahi didem sen beni güldürdün allahda seni güldürsün=) |
gül tabı canımın içi:D
|
Konukluğundan dolayı djdem arkadaşımıza teşekkür ederiz hayatı boyunca mutluluklar onunla olsun bir sonraki haftanın konuğunda buluşmak dileğiyle
|
Uzun bi aradan sonra 6. haftanın konuğu bulunmuştur pazar günü konuk alacağımız arkadaşımızı merakla bekleyim şimdiden arkadaşımıza ilgisi için teşekkürler haftanın konuğu olmak isteyen arkadaşlarımızı özel mesaj yoluyla yada forumsinsi sorunları ve duyuruları bölümünde haftanın üyesi yerine adınızı yazmanız yeterlidir yardımlarından dolayı sudenaz arkadaşımada teşekkür ederim
|
6.Haftanın Konuğu Cansel http://www.forumsinsi.com/forum/imag...s/icon1861.gifOnline konumundayken Cansel hakında merak ettiklerinizi sorup onu tanıyabilirsiniz herşey sizin elinizde saygılarımla GözyaşıCanseli Burada Bir Hafta Boyunca Ağırlıyoruz http://www.harikaresim.net/data/medi...ra_tablosu.gif http://winer_haktan.sitemynet.com/my...m/111wxrp7.gif http://resim.samanyoluhaber.com/resi...r_anima_10.gif http://www.gifanimasyon.com/multi/manzara55.gif |