![]() |
itiraff ediorum kii billmioruumm:(:(
|
sınavların bir an önce bitip eve gitmek istiyorum..
|
13 tane yoklama fısını ben degıstırdım
|
~~Simdi Siqara aLmaya cıKDım kafama catıLArdaki ßi ßuz parCAsı dusuyorDu kenara CekiLmeSEm :S ßutun haYatım Gozumun onunDen geCdi ßianda yusuf yusuf oLdum xD~~
|
İtiraf ediyorum, elime fırsat geçtiği an George W. Puşt'u öldürürüm...
|
itiraf ediyorum hiç bu kadar mutlu olmamıştım aisha ve isimsiz bunu başardılar
|
Teşekkür ederim cevdet.
İtiraf ediyorum ki, bütün bir yılı bu şekilde sadece gevezelik ederek insanları mutlu etmeye çalışarak geçirebilirim... |
itiraf ediyorum bugün tv izlemeyi planlıyodum ama burdan çıkamıyom ya çok sarıyo
|
Eh, ben de itiraf edeyim: Beni de sardı, çıkamıyorum. Ve bunun için az sonra bilgisayarın başına geçmek isteyen babama hesap vereceğim...
|
itiraf ediyorum babam nete gircem dedi bende 10 dk sonra gel dedim neredeyse 1 saat oldu:)
|
itiraff ediorumm kiii
ULUDAGa giiddiiooommmmm |
3 şubatta memlekete gidiyom ..
|
hhoobbaaaa karar werddiimm
pzar bulushcam :) |
~~KafaYı yiCem, yaKıCam,YıkıCAm, GozLErim YErinDen FırLamak uzEre :/~~
|
galiba grip oluoomm
|
~~ßiLGisayarımın isLemCisi yanDı--HarDDiSK gocTu---Ram^Ler ßozLuDu...ßunLarın hepSi aYNı anDA oLDu nan :S kafayı cizCem...~~
|
itiraf ediyorum rahatsız adına üzgünüm:)
|
~~KaTiL oLmaK Zorunda kaLAßiLirim...~~
|
terry e elindeki çakmağı yedirmek istiyorum
|
itiraff ediomm kii
pazarr günündenn neefffrreeettt edioommmm babamın ewde ollmasından annemin gıjıklık yapmasındann oooooooooooffffffffffhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
~~Su SıraLAr akLımın oDaLarında ßinLerCE SaDisT DuSunCE DoLasıYor. Cinayet iSLemem an MeseLeSi :/~~
|
şu sıralar kafamda 40 tane tilki var hiç birini kuyruğuda birbirine değmiyor..
|
gecenın 2 sınde dışarı fırlayıp elımdekı anahtarla bır arabaın on kısmını boydaaaaan boya çizmek istıyorum...hıı bırde sprey boya ıle rumuzumu yazmak:)))
harıka olurdu be:) |
her sabah otobüse binerken karşılaştığım pişmiş kelle gibi sırıtan bodur adama şöyle okkalı bi osmanlı çakmak istiyorum hemde çoookkk
|
çökertcem şimdi..
|
sanırım Bartug'dan gercekten nfret etmee baslladım.Bazı seylleri sakllamak cok zor olluo bee..
|
pfff çılgınlık yapabilirim
|
Cevap : Hadi İtiraf Et ! ...
omlet ten başka bır seyde yapabılmek ısterdım acıkcası
evde kımseler olmayaınca devam lı dısarda yemek çok ta guzel olmuyor |