![]() |
ölümüne fenerbahçee
|
şampiyon karakartal
|
vayy be cimbomum yine önde.Şampiyon CİMBOM.....
|
ben bir galatasaraylıyım .bunu söylemeke benim için ne kadar acı verici bilemezsiniz ama görünen köy klavuz istemıyor.objektif olmak lazım.ama fenerbahçe şampiyon alacak galiba:((
|
takım sevgisi ve hayranlığı, gönül verdiğimiz renklerin şampiyon olmasını istemek arzusu gayet doğal. Ancak realite hislerden daima önde gelir. Ligin şampiyonu zaten belli. Anket bile yersiz. Hele Galatasaray'ın kendi yöneticileri " önümüzdeki yıla bakacağız" gerçeğini dile getirmişken.
Fenerbahçe ligi şampiyon tamamlar. Beşiktaş ikinci olup şampiyon kuluplerde ön eleme oynamaya hak kazanır. Galatasaray 3. tamamlar. Hangi kupada oynar bilemem. |
Haklısın ergenekon ama gönül isterki Cimbom şampiyon olsun......
|
galatsaylılar bile kabul etmiş fazla söze gerek yok sadece bir kelime sölicem FENERBAHÇE...
|
speed ama kızıyorum haberin olsun.........Yensekte yenilsekte,şampiyon olsakta,olmasakta gönlümüz CİMBOMDA....herzamanda onun arkasındayız...Tebrik etmesinide biliriz....Önemli değil hediyemiz olsun:))
|
kızacak bişey söylemedimki suskun sadece şampiyon olacaz dedim..hediyeyede ben kızıyorum ozamn:))
|
speed ozaman şöyle yapalım ödeşelim ikimizde kızmamış oluruz:))tamam mı?
|
evet gayet mantıklı ödeştik ozaman müdürüm:)
seni kızdırdısam özür... |
tabiki beşiktaş şampiyon olur ... sorman bile hata...
|
Anlaştık meslektaşım:))Benden de özür...
|