![]() |
itiraf ediorum bu forumdaki bi kişii çok mrk ediorumm
|
itiraf ediyorum bu gun merihin msn neden girip sewgılısı ıle konustum : ))
kusra bakma kuzı :D |
itiraf ediorum basen ismail yk da dinliorum sorry draggggggggggg
|
itiraf ediyorum ki ben mayam
|
itiraf ediorumki halaaaa basket maçına gitmek ister gibiimdraggggggggggg sorry sorry
|
(basket dedinde) itiraf ediyom fanatik bir GS li olarak beşiktaş ta 2 sene baskett oynadım :S
|
~~LiseDEyKen aFet ßir ogretmenimiz VarDı hep mini eTeKLe okuLa GELİrDi uyusLuq oLsun diye :) Tam da beynimizLE üreme organımız yer deGisTirDigi yıLLarDa niye ßoyLE ßirsey yapTıgını sımdı ANLıyorum:) ßir gün o derSe geLmeDen once ogretmen masaSının yan kapaGını soktuk:) ve o fark etmeDi; saNdaLyeye oturDu ßacaK ßacak ustune aTTı...Gerisini yazmıyorum:) farK eTTiginDe ßi cıqLık duyDuq ve kendimizi DisiPLinDe ßuLDuq...~~
|
itiraf ediyorum bazen sinir olduğum kızlara ciltleri için uygun olmayan ve onun için hiçbir faydası olmayacağını bildiğim kremleri bilerek veriyorum....
|
itiraf ediyom ilk okulda okul kantinini işletirken J_TERRY ile hocaları da işletiyorduk :D:D
|
üüüüffffffffffffhhhhhhhhhhhhhhhhhh
itiraf ediorum bi şeyi itiraf edemiorummm ama edicem inşsorry |
itbende bi itirafta bulunıyım
metris ceza evinde 4 ay yattım ama suçsuzdum :) |
itiraf ediyorum bız kuzıyle yan yana geldıkmı hıc rahat durmayız ...
kalanı da kuzı ıtıraf etSİn... |
itiraf ediyom sölediklerinizin çoğu yalan özellikle aşk konularının hepsi
|
ıtıraf edıyorum bu yenı uyeler bu sıteyı ogrenmelerı ıcn baya bı ekmek yemelerı gerekıceKK.
|
itiraff ediorum gece uyurken uyanmış gbi gzüksem de uyanmıom
uyanamıom yanii ablamla geceleri kawga edermişiss ama heçç hatırlamıommbilmiyorrrrrrrrrrr bilmiyorrrrrrrrrrr |