![]() |
alanında süper bi isim
ilkay akkaya |
ilkay akkaya kim yaaa? ben tanımıyom yada gördüm ama adını bilmiom her neyse mutlaka ii ve başarılı biridir ve sitecek başarılarının devamını diliyoruuuzzzz.... ve şimdiii sıradaki sanatçımıııııızzzz
bannuuuuuuuuuuu alkaaaaaaaaaaaaann |
aaaa laff yoq hastaım o kadına:)yaa aslında dşüneblen akıllı bi kdın
ama böle programlarda kendini küçük dşürmesedi ii olcaktı *********serdar ortaç******* |
bitiyorum o adama ben yaa
kendi kendine çok ta güzel şarkılar yaparak geçinip gidiyo ||||||||||||||||||||||sagopa kajmer||||||||||||||||||||| |
turkçe repin en iyilerinden bırı kendısıne hayatının bolumunde basarılar dılerım
^^^^^^şebnem ferah^^^^^^ |
tam tarz kadın yaaaaa üstüne yoq yaniii
*******hande ataizi******* |
bırakın yaa sunu en sewmedıgım kadın ne yorum yapım onun ahkkına
barıs akarsu |
üüüüüüüüüüfffffffffhhhhhh bırak yaaaaa en nefret ettiim erkek ppüüüffffff
kndini bşi sanıo o yaaaaaaa ********ahu-meriç****** lütfen çifti degerlendirelim şahısa grmee ne grek warrr ONLAARRRRR BBBBİİİİRRR BÜÜÜÜTTTTTTTTTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNN NN |
eet sadece3 bır butun baska bıse denemes ollar icin
izel |
iii,hoşş,güssell bi kadın sesini beeniorum
en önmlisi chok asil biri ***********teoman********** |
severım kendılerını gecen yemekteyıs bu geldı nbr ahmet felan gorusemıyorus ii bı arkadasta yanı saka saka
ii bır sanatcı gusel sarkıları var |
hehehehehehehehe
snatçı yassmamışın ossun bn yaziim ********koray candemir********* |
kendısını pek tanımam ama sesı guzel bı abım kendısıne hayatta basarılar dıler kasetlerın satmasını dılerım:D
|
Alıntı:
petek dinçözzzzzzzzzzzdelikız clapping eylemmmmmmmmmmmmm sarsastic pleasantry melekkkkkkkkk heyoo thissssss |
yinede diger manken şarkıcılara göre sesi hoş ama gerisi boş birilerinin itelemesiyle bi yerlere gelmiş insan toplulukları diyorum sadece
_trkan şoray__ |