![]() |
ewet hemde nasıl
peki alttaki neden *KeDi KeSeN* oldugumu anlatmamı istermisin ? |
ewet bı zahmet
|
ben kucukken benm pskolojimi bozdular da ondan kedileri hiç sevmem
bak anlatıyım bi gun ben bole 6-7-8 yaşlarındayım gece cıkmaz bi sokaa girmişim arkam dan bole abartılı 80-90 (8-9) kedi bole geldi birinin bole çivilerden felan tasması var otekini suratı cızık beni bi sıkıştırırlar bun lar bole "mal ver" der gibi baktı bende "yoq" der gibi baktım sona o "o zaman balık al bize" der gibi baktı bende "oldu canım istersen bi de uzanıyım " der gibi baktım o "maytap mı geçion lan " der gibi baktı ben baktım iş kotuye gidiyo "yoq agabey estafirullah" der gibi baktım o "o zaman ustundekileri ver " der gibi baktı ben de (tabi kafam attı ) aldım yerden şişeyi kırtım alt kısmını "ulan ben senn ... " der gibi bakıp ustlerine fırladım ben suratımın sol kısmı çizildi bu olayda ve ben her aynaya bakışım da o yaştan beri her gun bir kedi daha yoq etme duşuncesi ile buyudum sonun da 13 leşim var bu rakamı sevdigim için bita kolay kolay kesmem herhalde galiba sanırsam __________________________________________________ _______________________________________________ en neFret ettigin üj şey ? |
1)insanların bazı seylerı abartması
2)cok soru sorulması üj)sabahları erken kalkmak sewdıgın üc sey ne |
:D:D KeDi KeSmEk
yemek yemek uyumamak :D:D __________________________________________________ __________________________________________ adın ne |
AHMET
ailenle aran nasıl |
:D:D yoq ki :D:D
senn nasıl |
var yok gıbı
ailene ne oldu |
allaha şükür saglar ve yanımdalar
sizinkine ne olduki? |
sorma anlatmıım bende
havalar gusel demı |
yook be nerede er gun yagmur rainman olucaz biz de
sizin havalar nasıl |
burda ii ya güneşli bi memleket sıcak yani
alttaki nasıl birisin ? |
18 yasındayım okul bıttı calısıyom bekarım suan cıtıım yok ailemle yasıyorum bole işte
sogugu sewermısin |
evet
nefretini nasıl gösterirsin |
karşımdakine söyleyere, tabi ilk etapta:D
geceleri severmisin? |