![]() |
arklarımın "burcu telefonun nie kapalıydı" die sormasından (sananee tel benim deil mi istediğim zaman açarım istediğim zaman kapatırım sana mı sorcam yanii:))
|
Nerelisin?
|
çayın varmı ?ben demlemedimde......ahanda bu laf beni deli edio?(hergün olunca bkıyo be insan ,çay ocagımı işletiyoz)
|
hayattan beklentin ne?
ne yapmaya çalışıyosun? İlişkimiz içi ne düşünüyosun? draggggggggggg |
ne yapıosun?? afedersınız ama :: gelenı yapıoz kacan kurtluo ::: dıyesım gelıooo punish punish punish punish punish |
bu dünyaya geleli kaç yıl oldu
|
benimle çıkar mısın böööögggğğğhhhhh
|
sırf iltifat etmeye yol hazırlamak için izmirli olduumu bile bile izmirlimisin? diye soranlardan ve bu sorudan nefretttt ediyorum
|
ya ebn aslın da sen satanistmisin sorusun dan da neFret ediyom ama soruyolar içte
|
kucuk ken amanda bu buyumus de adam olmus demelerı beı cıldırtıyodu..............
|
bugün beni begendin mi sorusundan artık nefret ediyorum yaaa
|
senı sewıyorum lfına artık kıl olmaya basladım
|
~~NeDen RaHaTSiZ'sin sorusu ßeni fiTiL eDiyor !!! Sizene uLEan muhtarmısınız Diyesim Geliyor ama hep SevdDigim insanLAr:))~~
|
~~ha ßirde Sen NasıL rockcısın nie rap dinLiyon, Sen nasıL ferdicisin ne ßu enTel DanTeL ayakLArı,Sen rap dinLer misin... Gißi miLyon soru aßi ßenim muzik anLAyısım ßenden ßasKa kimi iLgiLendiri yaa rockda DinLErim rap De arabeskde, ßluesda,technoda ßen herseyi DinLErim yaa Sizene...~~
|
okul kpısındaki güvenlik görevlisinin her seferinde kimligin nerde diye sormasından
|