![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
hicaz Nickli Üyeden Alıntı Allah yardımcın olsun benimde ailemle aram çok kötü..forumda görmüştüm 7 adet rahman suresini bir bardak suya oku ve her birinde suya üfle , bu suyu tüm aile bireylerinin veya babanın içeceği suya karıştır..(Ben su damacasına boşaltıyorum o bir bardak suyu )Çok şükür birazcık olsada bir düzelme oluyor..benimde babam çok küfür eder..son zamanlarda biraz azaldı inş. sanada yardımı olur.. Saol hicaz denicem Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın |
mouse Nickli Üyeden Alıntı Babamı sevmiyorum onun hakaretlerinden küfürlerlerinden bıktım aynı şekilde anneme karşıda öyle çok arsız pişkin vurdumduymazdır onun bu hayatta tek sevdiği parasıdır baba demek bile gelmiyo içimden beni sevmesini istemiyorum ondan hiçbir beklentim yokda bana uzak olsun istiyorum sesini bile duymak istemiyorum ne yapmalıyım ne okumalıyım acaba ya kahhar çeksem günah olur mu bana bir akıl verin. Allah yardımcın olsun benimde ailemle aram çok kötü..forumda görmüştüm 7 adet rahman suresini bir bardak suya oku ve her birinde suya üfle , bu suyu tüm aile bireylerinin veya babanın içeceği suya karıştır..(Ben su damacasına boşaltıyorum o bir bardak suyu )Çok şükür birazcık olsada bir düzelme oluyor..benimde babam çok küfür eder..son zamanlarda biraz azaldı inş. sanada yardımı olur.. |
mouse Nickli Üyeden Alıntı bazen insanı çileden çıkartıyo sinirden heryerim kasılıyo artık 26 yaşındayım her kavgada gitsende kurtulsam diyor hemen bela okuyor en ufak birşeyde iş arıyorum bende umarım bulurum onu ne kadar az görsem o kadar iyi benim için. saol kraker önerilerin için.. seni çok iyi anlıyorum.zaten bencede biran önce uzaklaşmanın bi yolunu bulmalı.ben 24 ümde kurtulmuştum.hiçbizaman tam bi kurtuluş olmuyor tabii,ama ne kadar uzak o kadar iyi |
kraker Nickli Üyeden Alıntı çok tuhaf,kaç yaşındasın mousse?benimde babamla ilişkilerim aynıydı.ekonomik özgürlüğümü kazandıgımdan beri mümkün oldugu kadar uzak duruyorum.ama kötü hatıralar gittimi?hayır.sadece yılda iki görüyorum,bazen o kısa sürede bile birbirimize hırladığımız oluyor. ya kahhar çekme,babandır sonuçta döner senide yakar. ya halim çek sakinleşsin,birde rosarienin konusu var,iyice kudurdugunda durulana kadar la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim oku.ve ben ce yaptıgımı yap,hayatını kur ve uzaklaş. bazen insanı çileden çıkartıyo sinirden heryerim kasılıyo artık 26 yaşındayım her kavgada gitsende kurtulsam diyor hemen bela okuyor en ufak birşeyde iş arıyorum bende umarım bulurum onu ne kadar az görsem o kadar iyi benim için. saol kraker önerilerin için.. |
mouse Nickli Üyeden Alıntı Babamı sevmiyorum onun hakaretlerinden küfürlerlerinden bıktım aynı şekilde anneme karşıda öyle çok arsız pişkin vurdumduymazdır onun bu hayatta tek sevdiği parasıdır baba demek bile gelmiyo içimden beni sevmesini istemiyorum ondan hiçbir beklentim yokda bana uzak olsun istiyorum sesini bile duymak istemiyorum ne yapmalıyım ne okumalıyım acaba ya kahhar çeksem günah olur mu bana bir akıl verin. çok tuhaf,kaç yaşındasın mousse?benimde babamla ilişkilerim aynıydı.ekonomik özgürlüğümü kazandıgımdan beri mümkün oldugu kadar uzak duruyorum.ama kötü hatıralar gittimi?hayır.sadece yılda iki görüyorum,bazen o kısa sürede bile birbirimize hırladığımız oluyor. ya kahhar çekme,babandır sonuçta döner senide yakar. ya halim çek sakinleşsin,birde rosarienin konusu var,iyice kudurdugunda durulana kadar la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim oku.ve ben ce yaptıgımı yap,hayatını kur ve uzaklaş. |
Ve inanılmaz bir şey ben bu insanı yeni evlendiğim ve çok sıkıntılı olduğum zamanlarda rüyamda görmüştüm sadece ismini haykırmıştım gökyüzüne bakarak Allaha yalvararak sonrada gökyüzünde bir bembeyaz at gökyüzünden hızla geçti.İsmide tesadüf olamaz heralde çünkü kaynanamda o ismi büyük oğluma koymak istedi .demekki karşıma çıkması tesadüf değil bana derman olması için rabbim gönderdi bunu anladım çünkü sevgisizlikten ağladığım bir zamanda öyle içtenlikle dua etmiştimki şimdi yollarımız çakıştı tesadüfler bizi bir araya getirdi ama dediğim gibi yanlış bir şey yapmıyorum ben.Rabbimin bir lutfu mucizesi olarak görüyorum.Yoksa delirirdim herhalde sevgisi dostluğu bana hayat oldu.Ancak önümdeki engeller kalkarsa ne ala.Bunun dışında dost kalmak daha iyi herhalde.çünkü kimsenin hayatını bozmak ve huzurunu bozmak istemem.Gerisini Allah bilir Rabbim alnıma ne yazmışsa onu yaşarım.yeterki hayırlı olsun.
|
kalp gözü seni çok iyi anlıyorum..ben de aynı çıkmazdayım emin ol..benimde karşımda öyle biri var ve ben gittikçe çıkmaza sürükleniyorum..ikimiz de birbirimize karşı çok yoğun şeyler hissediyoruz.ikimiz de evliyiz ama mutsuzuz.karşılıklı açıklanmış bişey yok şu anda ama patlamaya hazırız her an.ve ben napıcağımı bilmiyorum.dualarımı okuyorum,Allahıma yalvarıyorum her dakika,her saniye.benim de umudum var her şey istediğim gibi olucak kolay ve çabasızca..çünkü mutluluğu hakettiğime inanıyorum..ALLAH hepimizin ve benim durumumda olanların yardımcısı olsun..başka bişey demiyorum..
|
papatyacı Nickli Üyeden Alıntı Merhaba ...Forumu uzun süredir takip ediyorum.Bu yazıyı okuyunca üye olmaya karar verdim..Çünkü kalp gözü ile aynı kaderi paylaşıyorum..Ben de derdimi döküp rahatlamak istedim bu yazıyı okuyunca.İnanmıycaksın belki kalp gözü arkadaşım ama kulağımda kulaklıkla çeliğin kalp gözü şarkısını dinliyordum ve nette gezinirken bu yazıyı buldum karşımda..Eşzamanlılık diye buna derim ben.. Ben de eşimi çok isteyerek evlendim..Ama hayırlı ise olsun demedim illa olsun dedim..Ne yazık ki umduğumu bulamadım..Beni o kadar üzdü ki şimdi ona karşı en ufak bir sevgi kırıntısı bile yok içimde..O da şimdi bana deli gibi aşık.Hatta öyle çok yoğun ki sevgisi ,olur da ondan ayrılırsam beni öldürür diye korkuyorum bazen..Allahım o kadar zor ki sevmediğin bir insanla yaşamak beni heralde en iyi kalp gözü arkadaşım anlar..Ne yazık ki bazı sebeplerden dolayı bu evliliği sürdürmeye mecburum..Ama nereye kadar devam ederim bilemiyorum..Allah yardımcımız olsun..O yüzden herşeyin hayırlısını dileyin arkadaşlar.. Evet Allah hepimizin yardımcısı olsun.Seni çok iyi anlıyorum ama benimki daha da çıkmaz bir durumda. benim çook mutsuz ve umutsuz olduğum bir zamanda Allah karşımada öyle birini çıkardıki tam ruh ikizim ama işte imkansııııız.tam sevebileceğim anlaşabileceğim temiz kalpli imanlı herşeyden önce insan beni nerdeyse başına taç edecek amaaaaa işte ne yapayım.şimdi nasıl çıkayım işin içinden keşke daha önce karşıma çıksaydıda böylesine acı çekmeseydim.yanlış anlamayın hemen, sadece en iyi dost en iyi arkadaş olarak hem abi hem kardeş görüyoruz birbirimizi.En azından dert ortağıyız Herşeyden önce beni çok iyi anlıyo ve dinliyo.kocama derdimi anlattığımda hiç anlamıyo beni.Ama böyle bir insanıda kaybetmek istemiyorum arkadaş olmaya bile razıyım.Çünkü bana o umut oldu yaşadıklarımı unutturdu bana insan olduğumu hatırlattı.Kocam beni rencide ederken küçük düşürken vede ailesine karşı savunmazken bu arkadaşım beni yükseltti.Şimdi ne yapayım Allaha sığınmayımda nasıl çaresini bulayım.Dediğim gibi böyle bir insanıda görünce kocamın nasıl biri olduğunu anladım iyi bile sabretmişim bu zamana kadar bir ara artık kötü olduğumuz bir zamanda ayrılacağımı söyledim.zaten o zaman değişti tamamiyle.kaybedeceğini anladı ya.ama bilmiyorum benim bu halim ne zamana kadar devam edecek.çünkü çoğu zaman kocama tensel olarak bile yaklaşamıyorum.aramız o kadar kötü değil ama iş o değil benim aileme saygısı bile yok.benim ailemle küs şimdi daha öncede 2 sene küsmüştü sonra barıştılar şimdi yine küs kendi agresifliğinden bilip bilmeden parlıyo çabuk dolduruşa geliyo.kendi ailesine de çok düşkündü.daha önceleri daha kötüydü aileme bile zor gönderirdi.Şimdi banada iyi davranıyoken yapamıyorum ayrılmayı.Bu yüzden Allahtan hayırlısını istiyorum ve önümdeki engellerin kalkması içn çok dua ediyorum.Başka türlü huzur bulamıyorum Rabbime sığınmaktan başka.yepyeni bir hayata kavuşmak engellerimin kalkması için hayırlı bir işe eve sahip olmak için allah'a sığınıyorum ve bütün dilek dualarını okudum burda ve sanki dileklerim gerçekleşecekmiş gibi hala umudum var sabrediyorum.Allah'a şükürler olsun canımın sıkıldığı dertli olduğum gün bu foruma rastladım ve bugünkü halim eskisine göre daha iyi belki benimde zamanım var vakti zamanı geldiğinde bütün dualarım karşıma çıkacak beni kurtaracak.benim hala umudum var ve ben hala bıkmadan usanmadan dualarıma devam ediyorum.Lütfen beni yanlış anlamayın sakın yargılamayın hayat süprizlerle dolu ve hayatın karşımıza neler çıkaracağını neler yaşatacağını bilemiyoruz.ben sadece içimdeki çıkmazı paylaştım.Hayatta neler neler var ama insanoğlu içinde çıkış kapısı her zaman var Rabbimin kapıları kullarına her zaman açık yeterki ona sığının ve tevekkül edin.benim yaptığımda bu sadece. |
Merhaba ...Forumu uzun süredir takip ediyorum.Bu yazıyı okuyunca üye olmaya karar verdim..Çünkü kalp gözü ile aynı kaderi paylaşıyorum..Ben de derdimi döküp rahatlamak istedim bu yazıyı okuyunca.İnanmıycaksın belki kalp gözü arkadaşım ama kulağımda kulaklıkla çeliğin kalp gözü şarkısını dinliyordum ve nette gezinirken bu yazıyı buldum karşımda..Eşzamanlılık diye buna derim ben..
Ben de eşimi çok isteyerek evlendim..Ama hayırlı ise olsun demedim illa olsun dedim..Ne yazık ki umduğumu bulamadım..Beni o kadar üzdü ki şimdi ona karşı en ufak bir sevgi kırıntısı bile yok içimde..O da şimdi bana deli gibi aşık.Hatta öyle çok yoğun ki sevgisi ,olur da ondan ayrılırsam beni öldürür diye korkuyorum bazen..Allahım o kadar zor ki sevmediğin bir insanla yaşamak beni heralde en iyi kalp gözü arkadaşım anlar..Ne yazık ki bazı sebeplerden dolayı bu evliliği sürdürmeye mecburum..Ama nereye kadar devam ederim bilemiyorum..Allah yardımcımız olsun..O yüzden herşeyin hayırlısını dileyin arkadaşlar.. |
Allah yardımcın olsun Ya Latif esmasını hergün okuyorum.İç sıkıntılarına birebir esma her geçen gün biraz daha iyi hissediyorum kendimi ayrı bir huzur veriyo insana.Her türlü vesveselere karşı Ya Kuddus esmasını okuyorum kalbimi rahatlatıyo.Bu kadar kendini harap etme her şeyi akışına bırak yoksa kafayı yersin bende gücümü çaremi dualarımda buluyorum.Bende her gün sevmediğim bir insanla beraberim bir zamanlar deli gibi sevdiğim insanla zamanında bende aşkımdan gözüm görmüyodu.Ama insan içine girdikten sonra anlıyo herşeyi bence Allah'tan hayırlısını iste.Keşke zamanında aklım başımda olsaydı.Nişanlılık devresinde annem o kadar uğraşmıştı ayrılayım diye annemin içine doğmuştu demekki ama ben ayrılamadım kaldıramam dedim kavuşmak için hep dua etmiştim.Halbuki o zaman bir sefer acı çekerdim unuturdum.şimdi böyle yıllarca çekmektense o zaman bir defa acı çekerdim.Keşke o zaman illa olsun diyeceğime yarabbi benim için hayırlıysa olsun deseydim bu kadar zaman mutsuz olmayacaktım.Şimdi eşim çok değişti sanki bana yeniden aşık oldu ama benim sevgim bitti.Ve bu durum benide çok yıpratıyo ben artık eskisi gibi olamıyorum.sevemiyorum işte unutamıyorum bana yaptıkları haksızlıkları.Bende hep Rabbim'e sığınarak huzur buluyorum.Sende ne yaparsan yap illada kavuşayım diye değil hayırlıysa benim için olsun yoksa bu sevgiyi kalbimden al Rabbim diye dua et yoksa sende sonradan çok pişman olursun.sevgi bir yere kadar gidiyo ama karşındaki insan değilse ve de nankörse o zaman ne yaparsan yap sen mutsuz olursun.Önemli olan sevmek değil önemli olan insanın iç güzelliği kalbinin temizliği isterse çirkin olsun yeterki mutlu etsin değer versinde.Şimdi benim aklım başıma geldi ama o kadar sıkıntıyı çektikten sonra ben hep ezildim temiz niyetli saf olduğum için tepeme çıktılar resmen bir de kendilerini haklı çıkarmaları yokmu o zaman daha çok sinir oluyorum.İnan bana hayırlı değilse Allah daha iyilerini layık görür sana sen yeterki temiz niyetle ve içtenlikle Allah'a sığın o zaman bu yaşadıklarında anlamsız gelir sana ben bu kadar niye hırpaladım kendimi diye.Yoksa benim gibi sende dert sahibi olursun içine ata ata.Benim çektiklerim vücudumdan çıkıyo şimdi elin adamına hiçbirşey olmuyo başkasını buluyo onu seviyo daldan dala konuyolar.dua ette kadir kıymet bilen değer veren birisi çıksın karşına.Benden sana kendi yaşadıklarımdan tavsiye.
|
mercannnn Nickli Üyeden Alıntı burada yazılanlara katılıyorum ama arkadaşlar ben de 5 yıllık sevgilim tarafından evlenmek stiyorum diye terkedildim..düşünebiliyor musunuz 5 yıl her an her saniyeyi beraber geçirdiğim adam beni bi telefonla terketti bir aydır da yok ortalıkta.nasıl uyuyo nasıl yemek yiyo anlamıyorum....diceksiniz ki senle evlenmeye mecbur değil tabi ki mecbur değil bunu ben de biliyorum ama onca yaşanmışlık bir anda nasıl silinebilir bir insanın beyninden.herkes vazgeç ondan hayır gelmez arık sana diyo ama ben de aptal bi duygu olarak nitelendirdiğim bi ümit varbiliyorum gereksiz bi ümit ama bu arkadaşımın da dediği gibi neden var o duygu.çok canım yanıyo yani tarifi yok bunun..hiç bir acı bu aşk acısına denk değil bence..geçen gün elim yandı buhar yüzünden şuanda elim kapkara ama o acırken bile kendi kendime hiçbişe onun gidişinden daha üzüntü verici değil dedim.diyosunuz ki daha hayırlı bir kişiyle karşılaşırsın peki o karşılaşma anına dek şu boğazımdaki koskaca yumruğu nasıl atıcam ben sizi böyle,biranda silen,terk eden biri için kendinizi bu kadar mahfetmeye değermi? yazık değilmi size.bu haksızlık değilmi? diyeceksinizki elde değil? hayır.kendnizi biraz toparlayın,o kadar bırakmışsınızki kendinizi...bi düşünün ''ben kime bu kadar değer veriyorum,beni terk edip ,sevmeyen birinemi? kimin için bu kadar acı çekiorum?'' bunları sorun kendinize ve cvplarınıda yine kendiniz kendinize verin.sizi sevmeyen istemyen birinin değeri bence artık yanınızda olmamalı.. Allahtan hayırlsını dileyelim her zaman.gün gelecek o çok istediğimiz dileğimizin olmayışına şükür edeceğiz... Allah bilior hakkımızda neyin hayırlı olup olmadığını... bol bol dua edin bence.onu kalbinizden alıp sizi feraha çıkarması için Yaradan'a. konuya açan arkadaşa'da sizde Yunus a.s duasını okumanızı tavsiye ederim... |
bak abdest al
biliyorsan 2 rekat allah rızası ıcın namaz kıl bilmiyorsan abdest al, 14 lü secde ayetlerini internetten bul ayetin birincisini oku allahu ekber de secde et , secdede subhane rabbiyel ala de 3 kez , gufraneke rabbena ve ileykel masir de kalk (bu cümleyi ezberleyemezsen allahu ekber de kalk) tekrar 2. ayeti oku aynısını yap hepsini bu sekilde 14 kez secdenı yap kalk kardeşim rahatlarsın ınan bak 10 dk bile surmez bu dedigim |
caresizim bunaliyorum sorunum 1 degil 1000 tane ama yinede bin sukur allahim en kotu gunun bole olsun arkadaslar birinci sorunum esim benden yavas yavas uzaklasiyor 5senelik evliyim ikinci evliligim 4 erkek cocugum var 32yasindayim iki oglum ilk esimden cok zor seyler yasadim ilk evliligimde bu evliligimi kurtarmak istiyorum ;ikinci buyuk sorunum en buyuk oglum 15 yasinda ve beni hic dinlemiyor ama hic ve buyuk sorunlari var hangi dualari okumam gerekiyor buyu halan kesinlikle istemiyorum allah korusun ben karsiyim ama her derde dua olduguna inaniyorum .yardiminiz icin cok tesekkurler simdiden allah razi olsun hakkinizi helal edin arkadaslar.
|
Allah yardımcınız olsun,herşeyi büyüye yormayın,yani büyü olsa üzerinde, sizin okuduğunuz hiçbir şey fayda edip biran bile düzelmez diye düşünüyorum,özellikle netteki medyumlardan uzak durun,olan hem paranıza hem umutlarınıza olur,bol bol dua edin,hacet namazı kılın,salavat çekin ve Allah rızası için size yardımcı olabilecek birini bulun,Allah hiç kimsenin yuvasının yıkılmasına izin vermesin İnşallah......
|
canım öncelikle allah kavuştursun fakatttttt şüda varkı sen duanı etmişsin yanlış anlama ben senden yaşca büyüyümdür büyük ihtimalle bitanem bu nasıl bir yakarış allahım canımı alsın canım kavuşmasanda bu dünyanın sonu değil rabbimin bir bildiği var veya zamanı daha gelmemiştir sen dualarını bırakma her şeyi o nasıl yapıcagını biliyor töbe et ve dünya yaşamak ne kadar güzel güzellikleri görmeye calış sen olmasan aileni düşün ne kadar acı çekerler canım allahtan sabır selamet iste unutma her şeyde bir hayır vardır selametle kal
|