ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=172738)

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:56 AM

10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele

Arkadaşlar,Allahtan hayırlısını dilemek en iyisi bence..Biz ayrılalı 1 sene oldu..inanın yapmadığım denemediğim dua kalmadı..Aylarca ağladım,öyle çok üzüldüm ki anlatamam..Kaldı ki biz aynı ortamdayız her gün görüyoruz birbirimizi ama olmayınca olmuyo,böyle bi durumda da bunda da bi hayır vardır demek kalıyo bize inanan insanlar olarak..O şimdi başkasıyla birlikte ve ben her gün bunu görmek,bilmek zorundayım..Zaten ben de soğudum iyice,unuttum..Ama biliyorum ki bunda da bi hayır var,Yüce Rabbim hakkımda hayırlısını gösterecek..Kendimizi üzerek geçirdiğimiz zaman bizim ömrümüzden gidiyo arkadaşlar,geriye dönüp baktığınızda da koca bi vakit kaybı ve hiç görünce üzüldüğünüz için o güzel zamanlar için yalnızca pişmanlık duyuyusunuz...Bence hayırlısını isteyin,Allahım hepimiz için en doğrusunu biliyor nasıl olsa,hakkımızda hayırlısı olsun...

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:58 AM

Allaha dua edip ve hayırlısını dilemek ve yardım istemek kaderi değiştirmek değildir.Sonuçta haram olmayan yollarla Allahtan yardım dilemenin neresi günah yada kaderi değiştirmektir.Her konuda dua edilebilir iş aşk eğitim maddiyat bunun sınırı yok burda dikkat edilecek nokta dua ederken hayırlısını da beraberinde dilemektir.Çünkü şüphesiz Allah bizim için en hayırlısını bilendir.Şuanda ısrarla isteyipte belkide olmayan şey ileride bizim için çok daha hayırlı olacaktır.O yüzden dualardaki en önemli anahtar yineliyorum hayırlısını dilemektir.Ayrıca her dua edenin duası kabul olucak diye de bir şey yok yine Allah dilerse kabul eder.İçten,sabırla salih bir şekilde yapılmış duayı şüphesizki Allah dilediğine göre kabul eder bunun için inanmak ve her durumda şükretmek lazımdır.Ben dua ettim niye olmadı diye birşey olmamalı. Bu bir emrivaki olur.Kendiniz için dua ederken en hayırlısını dileyin bu kaderi değiştirmek değilde kaderinize olumlu şeyler katmak olarakta nitelendirilebilir.
Müminler savaşırken Allaha dua ederlerdi,Allahtan yardım isterlerdi. Tarihte bir çok örneği var ve mucizevi yardımları. Çünkü müminler kötü yollara sapmaz emelleri doğrultusunda şeytandan yardım istemez büyü yapmaz vs vs. başka kimden yardım isteyebiliriz ki...Lütfen bir şey yazmdan önce düşünüp konuşalım yada araştırıp...

arkadaşlar şimdi ardından dua edip agladıgımız insanların gerçek yüzlerini ve gerçek şahsiyetlerini karakterlerini ögrendiğimiz zaman(ben bir kısmını ögrendim ögrendiklerim bana yetti onun bir alkolik oldugunu bu yüzden işten atıldıgını daha neler neler ögrenince onun için dua okuyup göz yaşı döktüğüm günlere hayflandım allah birleşmenize müsade etmiyorsa bir hikmeti vardır üzülmeyin ) bu seferde kendi elimizle kendi dualarımızla başımıza sardıgımız beladan kurtulmak için daha çok yalvarmamız gerekebilir o yüzden bence allahdan hayırlısını isteyelim
kalblerde sevgiyi yaradan allah degilmi belki rabbimiz bizim için daha güzel bir sevgiyi daha iyi bir insan aracılıgı ile yaşatır
şunuda belirtiyim duaların bana en büyük faydası gerçek yüzünü görmeme yardımcı olmasıydı düşünüyorumda evlenmiş olsaydık şimdi çok büyük acılar içinde kıvranıyor olacaktım allah korumuş beni çok şükür

Sevdiğinin resmini eline alıp 21 besmele çekip üflüyorsun.
ALLAHım ......olma .....dogma kulun......senden sonra bana hayrıyla geri dönsün denir.61 gun devam edilir.

Paylasan bır arkadasın soylemıdır. Kendisininki olmus ve 3 kişinin daha.gecen birine denk geldim oda bunu yapmıs ve olmus. Mutlak ama mutlak bir şekilde ararmıs dönermiş birşey olurmus yani. Ben yaptımmı yaptım ama dogrusu 4 gun devam etdim dogrudur 4.gun benı aradı ama öylesine aşk mesk mevzu bahıs degıl nasıl falan demek içinmiş.

Paylaşmak istedim hiçbir tehlikesi yok gunahıda bence besmele cekıyorsun sonucda.deneyen olursa sonuclarını yazsın ıkı gun once bende basladım yenıden

yeşil dal 07-18-2013 06:05 AM

Cevap : 10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele

BENDE OOKUYORUM BUNU Bİ KAÇ GÜNDÜR AMA BEN ATIYORUM AYŞE OĞLU MURAT BANA GERİ DÖNSÜN NE OLUR ALLAHIM DİYORUM UMARIM OLUR OLURSA DA YAZICAM GÖRÜN SİZDE FAYDALANIN DİE ZOR HAKSIZLIK ÇOK ZOR

Kayıtsız 09-22-2013 08:47 PM

ben bir sitede şöyle bir yazı gördüm duanın ardından sakın bunu sevgilisi olan yada nişanlısı olan birine okumayın bunu yazan lanetlemiştir diye ama ben sevdiğim insanla tam 15 yıldırn tanışıyorum ve onu herşeyden çok seviyorum 1 yıldır ayrıyız ve bir sevgilisi var birbirimizi görmüyoruz onuda çok sevdiğine inanmıyorum rabbimden ümiidmi kesemiyorum bir gün gene beraber oluruz diye bu duayı yapmak istiyorum ama sevgilisi var şimdi günay olurmu lanetlenirmiyim allahın sevgili azalırmı diye korkuyorum ve merak ediyorum düşüncelerinizi şimdiden teşekkürler

Şengül Şirin 09-23-2013 10:10 AM

Bence bir ilişki bitmişse onda vardır bir hayır.Allah onu sana nasip etmemiştir.Bu nasipsizlikte de bir hayır arayacaksın.Belki de daha iyisi seni bekliyor.Her şerde bir hayır vardır derler.Allah inşallah sana daha hayırlısını nasip eder.onun bir sevgilisi varmış bırak gitsin.sen daha hayırlısını dile ve dua et.Ama sen yine de bu kişiyi istiyorum bu duayı yapacağım diyorsan sen bilirsin tabiki.Size hayırlı mutlu kısmetler diliyorum.....