![]() |
İçimde Kaldı..
"Eğer güven varsa bir kalpte; O kalpte sevgi de bulunur, dürüstlük de" ! [Balzac]
Her seferinde canını acıtsa bile, Hiç kimse ’o’ olamuyorsa, Ve canının yanacağını bildiğin halde yine de seviyorsan,aşk bu işte [Can Dündar] |
İçimde Kaldı..
Sevdiğini yitirene "hayat devam ediyor" tesellisi vermeyin.Zaten sorun hayatın devam etmesi. İnsan hayat dursun,onsuz devam etmesin istiyor.
|
İçimde Kaldı..
Eğer kadın bir erkeği 'gerçekten' severse, Onun gözünde dünyadaki bütün erkekler; kesin olarak anlamını yitirir . [O. Wilde]
"Her kadına sahip olmaya çalışan adam bir kadına hasret kalır! Bir kadına sahip olan adam; Her kadını kendine hayran bırakır [W. Golding] "Aslında kadın su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır". [Bob Marley] |
İçimde Kaldı..
"Yalnızım.. Çünkü herhangi biriyle değil, Beklediğime değecek kişiyle devam etmeliyim bu yola". [C. Yücel]
“Fazla ciddiye almayın bu hayatı! Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız..” [N.Fazıl Kısakürek] "Meğer susmak; İnsanın içiyle konuşmasıymış, geç farkettim" . |
İçimde Kaldı..
"İnsan birisiyle yaşlanmalı, Birisi yüzünden değil" ! [Nazım Hikmet]
|
İçimde Kaldı..
Annesinden dayak yediği halde, yine 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur aşk .[Cemal Süreya]
Başarının anahtarı nedir bilmiyorum; ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır.. [Bill Cosby] "Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı". [Bukowski] |
İçimde Kaldı..
"Kadın hiç gitmeyecekmis gibi sever; ama yeri gelir hiç sevmemiş gibi gider." [J. Christophe]
Üzülmüyorum.. Çünkü hayat yeni birşey öğretti bana: Hiç gitmeyecekmiş gibi sevenler, hiç sevmemiş gibi gidenlermiş aslında. [Sunay Akın] Küçükken 2 resim arasındaki 7 farkı bulurdum..Büyüdüm, İnsan'la, Hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum... |
İçimde Kaldı..
"Kadın hiç gitmeyecekmis gibi sever; ama yeri gelir hiç sevmemiş gibi gider." [J. Christophe]
Bu çok doğru çok sevdiğim bir söz... |
İçimde Kaldı..
LoSt_LoVe´isimli üyeden Alıntı [color="#008000"]"Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı". Ah o iki kişi arasında kalanlar, ah o duygularından emin olmadan balıklama atlayıp sonra başkalarında sevgi arayanlar Yok onaylamıyorum bu sözü. Ama hayat çok şeye gebe, sebepleri şu ya da bu nedenle olabilir, eğer olursa doğru seçim bence de 2. kişidir. |
İçimde Kaldı..
Kalp ruha der ki: Ben severim, aşık olurum; ama acısını nedense hep sen çekersin. Ruh da cevap verir: "Sen yeterki sev". [Şems.]
"Kim bilir.. Masalınızın kahramanı, başka bir hikayede figüran olmaya gitmiştir belki de".. [Nazım Hikmet] "Sakın görünüşe aldanma; Görünüşte herkes insandır". [L. Aragon] |
İçimde Kaldı..
Fazla abartmayın.. Çünkü yerlere göklere sığdıramadığınız aşk, birgün bir hoşçakal'a sığacak .
Gariptir kadınlar.. "Kendilerini güldüren erkekleri sadece severler; onları ağlatanlara ise aşık olurlar" (Oscar Wilde) "Karşındakini hiç gitmeyecekmiş gibi seversen, Gittiğinde hep gelecekmiş gibi beklemek zorunda kalırsın". [Marquez] |
İçimde Kaldı..
Akıllı kişilerin en büyük talihsizliği, salakların abuk subukluklarıyla başa çıkmak zorunda olmalarıdır. [A. Capus]
'Aşka inanmam ve asla ağlamam' dediğin halde, başını yastığa koyduğunda aklına o gelip, gözlerin doluyorsa, aşıksın işte.. [Can Dündar] Herkesin yüzüne gülersen; adın birşeylere çıkar. Suratını asarsan; burnu havada kasıntı olursun. Çünkü Türkiye'de kadınsın [Can Dündar] |
İçimde Kaldı..
"Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır. Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır."
|