![]() |
yazzzz...
alttaki futbol sewr msn |
Hastasıyım desem yeridirrr.Benim içün hava su yemek futbol....
Alttaki bi yola çıktın gidiosun belli bi süre sona bi şekilde bu yolun sonun da senin içün önemli bişeyin olmadıı bildirilir..Yinede o yola devam edermisin yoksa hemen geri dönermisin?(Lütfen nedeniyle birlikte alalım) |
şimdi bu benim o yola çıkış amacıma bağlı bişi, zaten ben yola çıkmaya karar vermişsem eğer herşeyi göze almışımdır ve çıktığım yoldanda geri dönmem ucunda ne olursa olsun...
soru: bir devlet görevlisisin ve mafya gelip sana devleti çok büyük zararlara sokacak bir iş teklifinde bulundu ve bunu kabul etmezsen bütün aileni öldüreceğini söyledi. ama kabul edersende ülke çok büyük bir zarara girecek... ne yapardın...neden ? |
Çok basit şaklabanlık yapardım cıvık bi adama görev filan vermezler...
Bi kopuk olsan ve hesap vermek zorunda olmasan ilk yapmak istediin seyy?? |
yolculuğa çıkmak
camdan dışarı baktığında kimi görmek istersin |
seni
saat 3 olsa erkek arkadaşın çağırsa gidermisin |
çağırma nedenine bağlı ama giderim herhalde :)
yolda yürürken bulduğun para dolu cüzdanı ne yaparsın |
miktara baglı yarısını cebıme atarım heralde
altakı arkasalarını hocaya ispiyonlarmıydın |
yooo
çok ama çok önemli bi işin var..kaybedecek bi saniyen bile yok...yolda koşarken yaşlı bi bayana çarptın ve yere düşürdün..geri dönüp kaldırırmısın yoksa koşmaya devam mı edersin? |
kusra kalmasın
sen ne yapardın |
ben olsam herhalde ben de koşmaya devam ederdim :):):) kusura bakmasın
şööle afilli bi soru bulabilir misin :) |
ok
sen bı memursun sıranın basındakı cocuk cok yakısıklı ve oden mesı gereken evraklarında songunu kuyruk cok uzun yakısıklı cocuk ıcın işini uzatırmısın |
hmmmm uzatırım herhalde:):)
peki sen çok güzel bi bayan için uzatır mısın |
uzatmam sanırım nasıl olsa bisey icin tel nosunu isterım
cok soguk bı havada sevgılın ustune bısey almamıs ustundekıni ona verırmısın |
hayır tabiikidee
maçtan çıktın ve otobüsle eve dönüosun otobüs tıklım tıklım dolu köşede ayakta durmakta zorlanan yaşlı bi adam var ona yerini verir misin |
her zaman vermısımdır
cok yakısıklı bı cocuk sıgara iciyo ama ates bulamamıs sende onunla tanısmak ıstıyosun sendede ates yoq ne yaparsın |
yoluma devam ederim sigara içiosa bitmiştir gibi bişi:)
bi kızı çok seviosun aşkından öleceksin ama sonradan öğrendin ki en yakın arkın da onu sevio arkın için aşkından vazgeçer misin:) |
gecerım heralde
sen ne yaparsın |
hmm vazgeçmem sanırsamm
arklarının eski çıktığıyla çıkar mısın |
asla
arkadasın cok ac 2 kısınız senın cebınde sadece 1 ytl war ya yol paran olacak yada arkadasına yıyecek parası |
evimin bulunduğum yere uzaklığına bağlı
en sevdiğin ders |
trafık -rehberlık-meslek hesapları(hepsıne aynı hoca gırıyo )
en sevımsız hoca |
hepsi:)
en korktuğun şeyler |
baswer sımdı
en sevdıgın cızgı flım kahramanları |
winnie the pooh
yolda önünde giden kadın çantasından cüzdanını dşürdü ve sende bunu gördün sonra eğildin cüzdanı aldın ve paradan o kadar şişkin ki kadına cüzdanı verir misin yoksa cebe mi indirirsin |
ortam ma bakar kalabalıksa mecbur wercen tenhasa bırazını alcan kadına gerı wercen
3000m kac dk de kosarsın |
o anki ruh halime bağlı
en sevdiğin isim ne acaba |
ece-ceren
en sevmedın isim ne acaba |
hmmm vardı yaa unuttum şimdi:S:S
araba sürerken birine çarptın daha ehliyetin de yok dursan başın polisle belaya girecek ama durmazsan vicdanın seni rahat bırakmıcak durur musun yola devam eder misin |
tabikide vicdanen rahat olmasamda kacarım
pekı en sevdıgın isim ne |
atınç:wub:
ev de çocukların aç.iş arıosun bütün gittiğin kapılar yüzüne kapanıo.hiç paran yok.evde çocukların senden yemek beklio.onlar için hırsızlık yapar mısın |
yaparım sanırsam
esk ye gelcegınızmı |
yaaa hocayla konuşamıoruz ki sürekli bişiye takıo yanına gittiğimizde bugün de masaya yaslanma o devletin masası die başladı yanından zor kaçtım valla:D
hangi illeri gezdin |
izmir-mersin-karaman-ankara
ucaga bındın mı |
hayırr
yükseklikten korkar mısn |
hayır
gemiye binmi |
evet
deniz korkun var mıdır |
yoq ama yuzemem
yuzmeyı bılıyon mu |
hıhı