![]() |
Trabzon'da 6 gün daha kalacak olmam.... İkincisi Msn de biriyle bi işi sonlardırmak üzereyim...
Nasıl geçti bayramının ilk günü ? |
hıımmm işallah sonlandırdıın şey sni üzen bşi deildir
yaaaa nası geçti iiiidi yaaa fassla dolanmadık ama gece çıktık sinema fln böle aktık ortamlara snn nası geçti |
Bugünden beri gülüyorum, gerçekten güzel bir gündü benim için..... Gülmek gerçekten çok hoşuma gidiyor... Yeterki güldürmesini bilen biri oldu mu... İzmirliydin deil mi sen ? neler yapıyorsun orda,,, günlerin nasıl geçiyor
|
mutlu olmana we böle gülmene sewindim
yaaa bn burda yşıorum işte lisedeim bn daaa;( izmir güssel yaa sewiorum hrnekdar gawur izmir deseler de yaaa bu arada sn trabzondan mıydın?? |
Trabzonluyum ve şu an Trabzon'dayım... İstanbul'da okuyorum... Bayram meselesiyle memlekete geldim... Mümkün olduğu kadarıyla zamanı değerlendirmeye çalışıyorum burda...
Birkaç sene sonrası için bi planın var mı ? |
plan demiim ama hedeflerim warrr
ilk önce iii bi ünw girmek(ki bu o kdar da kolay deilmiş) ama plan olarak şunu diim ünw kzanıp hukuk okumak istiorum weeeee bu arada ablamla gessmek istiorumm;)) ?????????sn nerde okuosun???????? |
fatih ing bil müh okuyorum... Bilgisayar'a ilgim var sayılır... Açıkacası eskiden daha çok vardı.. Şimdi ise hiç yoktan iyidir felsefesi doğrultusunda bil müh okuyorum... Resimdeki sen isen,, avukatlık yakışır : )
|
eewwttt bnm ;))
yaaa hrkess öle dio bide bn brass fassla knuşkanımdır böle ikna edeblme yteneim de yüksektir yaniii;)) waaayyyy yaaa zor gelmio tmm bilg karşı ilgin olablir ama program yassmak fln uuuffhh zor iş yaaa |
Bilgisayar mühendisliğinin kötü bir meslek olduğuna ikna et beni hadi... En azından içime ufak kurt düşür :) bu saatte yapabilir misin ?
|
ünwde okuyup mesleinin kötü olduuna bu saatte ikna edemem;))
bşi sorcam sizz okul bttikten sona tüm program dilleri grmüş oluomsunusss nesse snn muabbetine doyum olmass ama unutma burdan dewam etcess;)) bn kachtım iii gcelerr allah rhatlık wersin bide tekrardan iii bayramlarr kib |
Bu konu hakkında şimdilik net bir bilgim yok... Ancak farklı programlar öğrenmek senin elinde.. Yani ayrı kurslara katılıp farklı programları kullanmayı öğrenebiliyorsun... Ne kadar çok program biliyorsan, diğerlerinden o kadar öndesin demektir işe atılım da... Bunun için uğraş vereceğiz inş...
|
slm besra nasılsın
|
iiiiidir sn nasılsın yaaaaa
|
ii ne olsun
tatil nasıl gecıyo |
iiii geçio yaaa nası geçsin bayaaa gesiom öle
gessmeden olmuoo eee sn neler yapıon tatil fln mutlumsun bariii;) |