ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   İslami Yazılar & Hikayeler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=320)
-   -   Hergün Bir Dua (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=15611)

Berna 03-12-2009 01:01 PM

Cevap : Hergün Bir Dua

Allah'ım!
Bizlere Sana layık kul, Efendimiz'e layık ümmet, anne - babamıza hayırlı birer evlat olmayı nasip et.
(amin)

Berna 03-13-2009 04:58 PM

Ey Allah'ımız! Ululuğun karşısında ürperen mahzun bir gönülle işte yine kapına geldik.
Allah'ımız! Dünyanın her türlü bela ve musibetine karşı bize afv u afiyet ver!
Olmasına hükmettiğin şeylerin şerrinden bizi koru.
Önümüzden yahut arkamızdan gelebilecek tehlikelerden bizleri muhafaza buyur.
Dünyada ve ahirette bizim için utanç vesilesi olabilecek durumlardan Sen bizi siyanet et ve bizleri, konumunun hakkını veremeyip de sukût eden düşkünlerden eyleme!
(Amin)

Şengül Şirin 03-13-2009 05:20 PM

Amin....

Şengül Şirin 03-14-2009 09:52 PM

Ey Allah'ımız! Ululuğun karşısında ürperen mahzun bir gönülle işte yine kapına geldik. Allah'ımız! Dünyanın her türlü bela ve musibetine karşı bize afv u afiyet ver! Olmasına hükmettiğin şeylerin şerrinden bizi koru.

Önümüzden yahut arkamızdan gelebilecek tehlikelerden bizleri muhafaza buyur. Dünyada ve ahirette bizim için utanç vesilesi olabilecek durumlardan Sen bizi siyanet et ve bizleri, konumunun hakkını veremeyip de sukût eden düşkünlerden eyleme! Amin!

Berna 03-16-2009 11:39 AM

Allah'ım, bizlere
Senin rızanı, dostluğunu ve sevgini kazanmayı,
cennette Cemalullah'ı görmeyi nasip et.
(amin)

Berna 03-18-2009 09:36 PM

Yarabbi şeytanların vesveselerinden, onların başıma üşüşmelerinden Sana sığnırım
Amin...

Şengül Şirin 03-19-2009 02:40 PM

Allahım! Bana , Seni aramayı öğret. Sen bana öğretmezsen , Ben Seni arayamam. Sen bana Kendini göstermezsen , Ben Seni bulamam

yesimciwciw 03-19-2009 02:48 PM

Allah'ım! Gazabından rızana,cezandan affına sığınırım! Senden yine Sana sığınırım,Sana olan övgümü saymakla bitiremem!

Berna 03-20-2009 12:32 PM

Allah'ım
Ümmet-i Muhammed'e sevdikleriyle birlikte;
hayırlı, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür nasip et.
(amin)

Berna 03-20-2009 12:35 PM

Yüceler Yücesi Rabb'imiz!
Cismaniyetin ve hayvaniyetin zulümatlı dehlizlerinde şaşkın ve âvare dolaşan bu âciz kullarının ve bütün ümmet-i Muhammed'in gönüllerini lütfedip marifetinin ziyasıyla ışıklandır...
İrfan güneşin kalblerimizin ve akıllarımızın üzerine doğsun; doğsun ki, onun nuruyla yümn ü eman içinde Sana ulaşabilelim...
Ya Rahîm ü ya Rahman! Ayaklarımızı her zaman istikamet üzere sabit eyle ve bizi esenlik yurdu olan Cennetinle şereflendir!..
(AMİN)

yesimciwciw 03-20-2009 12:48 PM

Ey Zât-ı mutlak, vücudu mutlak, varlığı mutlak Yüce Allahım!
Sensin, teksin, Sen bilirsin,
Sen neylersen hayr eylersin.
Sen neylersen güzel eylersin!
Seninle ve aşkınla sana,
Her dem, her nefes, ebediyyen şükürler,
Hamdü senâlar olsun!....

yesimciwciw 03-20-2009 12:50 PM

"Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazını dosdoğru kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! duamı kabul et!

yesimciwciw 03-20-2009 12:52 PM

dua sözün miracıdır.. dua dudağın haccıdır. dua sesin secdesidir.

Şengül Şirin 03-20-2009 06:55 PM

Yüceler Yücesi Rabb'imiz! Cismaniyetin ve hayvaniyetin zulümatlı dehlizlerinde şaşkın ve âvare dolaşan bu âciz kullarının ve bütün ümmet-i Muhammed'in gönüllerini lütfedip marifetinin ziyasıyla ışıklandır... İrfan güneşin kalblerimizin ve akıllarımızın üzerine doğsun; doğsun ki, onun nuruyla yümn ü eman içinde Sana ulaşabilelim... Ya Rahîm ü ya Rahman! Ayaklarımızı her zaman istikamet üzere sabit eyle ve bizi esenlik yurdu olan Cennetinle şereflendir!..

Berna 03-22-2009 04:25 PM

Allh'ım, Ümmet-i Muhammed'e
imanlı yaşayıp, imanlı ölmeyi;
Son nefesimizde şehadet getirebilmeyi nasip et.
(amin)