![]() |
Cevap : Hergün Bir Dua
Allah'ım!Sen çok affedicisin ve affetmeyi seversin,beni de affeyle!
|
aminnnnnn
Ya Rabbi!sen her türlü noksan sıfatlardan münezzeh bütün kemal sıfatlarla muttasıfsın. Sen den başka ilah yoktur. Eman ve emniyet sendedir. Sen bizi CEHENNEM azabından koru... |
Amin....
|
Allah"ım! Doğu ile Batının arasını nasıl uzaklaştırdınsa, beni de
günahlarımdan öylece uzaklaştır Amin... |
Allah"ım Bana rahmet kapılarını aç,fazl u kerem hazilerinin kapısını da aç!
Zira Sen,ikram edenlerin en ekremisin. Amin.. |
aminnnnn
Allah'ım, Sen, benim Rabbimsin; Sen'den başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben, Sen'in kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki ni'metlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla. Zira günahları bağışlayan ancak Sen'sin." |
Allah'ım!Günahlarımın tamamını;küçüğünü ve büyüğünü,ilkini ve sonunu,gizlisini ve açığını bağışla!
|
|
Allah'ım! Rahmetinden umudunu kestiğin gibi bizden de umudunu kes! Onu benden uzaklaştır!!
|
Allah'ım!Affınla beni affet ve hilminle bana fazl u keremini bahşet!
|
Devamı olup sonu olmayan,ayakta olup hiç yıkılmayan ve tedbiri güzel alıp veziri bulunmayan Allah'ım! İşlerimizi kolay eyle!
|
Allah'ım!Selametle bizi yaşat,selam evine bizi koy!Rabbimiz Sen yücesin,hamd Sanadır ve Senin içindir!
|
Allah'ın ismi ve Resullullah'a salat ü selamla duama başlarım.Allah'ın fazl u keremini ister,şeytanın şerrinden Ona sığınırım!
|
|
Amin.....
|