![]() |
Ebru Gündeş Şarkı Sözleri
Sen gitmesine izin verilecek adam degilsin Sen bir gurur ugruna bitecek sevda degilsin Eski bir tanidik olamazsin Duramazsin sende benden ayri Bu yürek kimi sever kiminle sevisir Senden gayri Gitme büyü bozulmasin Gitme yastigin sogumasin Hersey senden sonra gelir Sen benim öbür yarimsin --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri frmacil beşinci 5 sayfa --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
Kalinca sebepsiz bir basima Hatiralar beynimde dans ediyor Gunahlarim dizilip bir bir karsima Sanki birer birer intikam aliyor Yuregimden zincire vurulmusum Anilar her bir halkayi bagliyor Ben duyhularimin esiri olmusum Hatalar yalan duygularla basliyor Sende benim hatalarimdan birisin Sen en buyuk gunahlarin bedelisin Senin icin harcanan zamana yazik Sen en guzel duygularin katilisin Istemem seni Ne sevgini ne kendini Istemem ben bu hayati Sozum ona pembe rengini |
Sen allahin bir lutfusun Gözlerimin nurusun Seni gören sifa bulur Gelde gönlüm sifa bulsun Seni seven aski bulur Gelde gönlüm aska doysun Biliyorum yüregin beni ister O zaman bu biçare niye bekler (Geliverde gül yüzünü göster) Burada bir garip seni bekler Gel sevindir su garibi Gelde üzme bu garibi |
Sabahlar uzak bu sevda tuzak bana Çok zaman geçti sabrım yok yarınlara Kaçıncı hasret,kaçıncı yalnızlığım Sigaramın ucunda Şimdi yanımda yanımda olcaktın Bıraktın beni sevda yokuşlarında Kuşlar uçurdum akşamdan sabahlara Sigaramın ucunda yanar hasretin Vurur can evimden ellerime kelepçeler vurur Gel vefasız,gel vicdansız Çağırmazdım acil olmasa, Gel insafsız,ah kitapsız Yanıyorum arzularınla Aynalarda gözyaşım var Ağladıkça yangın çıkar gözyaşlarımda Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni |
Aahh.. Seni ben nelerin olsun diye mi sevdim? O şarkıyı söyletme söyletme bana ne olur.. Aahh.. Nereden sevdim nereden o zalimi, O şarkıyı da söyletme söyletme bana ne olur.. Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim.. Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim.. Bak çok kızarım sonra giderim... Aahh.. Bazen iş olur bazen görüşmek güç olur, Kendini özletme özletme bana ne olur.. Aahh.. Gözüne,eline,diline sahip ol benimleyken, Akıllı ol sevgini öldürtme bana ne olur.. Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim.. Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim.. Bak çok kızarım sonra giderim... Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim.. Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim.. Bak çok kızarım sonra giderim... Ona buna bakma niyetini bozma.. |
uyanda aç gözünü,kendine gel kendine bitti bu aşk , istersen koy beni el yerine bundan böyle kalbimi açtım aşkımı bilene arasanda bulamazsın benim gibi seveni ben unuttum çoktan sende unut beni ne sevgimi bildin sen nede kıymetimi ben unuttum çoktan sende unut beni unut beni mümkünse beni ne yerde ne gökte ne gündüz ne gecede görüşmek mi? aman aman sakın arama sakın arama |
Dinlemem dinlemem gücüme gidiyor dinlemem Anlamam anlamam yüreğim acıyor anlamam Dört yanımı sarmışken ihanet Yüreğimdeki çocuk sana emanet Bir sen varsın gözümde sazımda Bırakma beni bu kurtlar sofrasında Dinlemem anla, duramam anla, gençliğim yorgun Dinlemem anla, duramam anla, yüreğim dargın Susamam susamam başımda efkar susamam Duramam duramam sazımda fırtınalar duramam Küskünlüğüm dostan; ele değil Yorgunluğum dilden; saza değil Seninle geleceği düşünürken Bırakma beni bu kurtlar sofrasında |
Ne hazin deðil mi sevgilim hikayemiz Maalesef pek farký yok diðerlerinden Ýtiraz etmedik, itiraf etmedik Kaybedenlerdendik deðerlerinden Bari sen sonradan birazcýk mutlu oldun mu El yordamýyla iyi kötü bir yol buldun mu Hiç hayýr dedin mi, soru sordun mu Memnun deðilim aldýðým haberlerinden Beni sorarsan þahitsiz suçlar gibi Kýnalý kanadý kýrýlmýþ kuþlar gibi Yazý gelmeyen upuzun kýþlar gibi Unutulmuþlar diyarýnda düþünüyorum |
Nerden esti aklıma Bu şarkıyı dinlemek Tam unuttum diyorken Seni böyle özlemek Alev alev hasreti Giyinirken üstüme Yine düştü ayrılık Damla damla gönlüme Karayağızım Alnımda yazım Dinmiyor sızım Sensiz yalnızım yalnız Dertleri ferman Aşk bana haram Sen yoksun artık Ben iflah olmam ahh |
Senden bunu beklemezdim Sevginden şüphe etmezdim Ne oldu bize bir tanem Terkedip birden gitmezdin İyi günde kötü günde Senle birlikte Olmadım mı sevgilim Olmadım mı hiç Üzüntünde sevincinde Senle birlikte Olmadım mı sevgilim Olmadım mı hiç Hayat sensiz yaşanmıyor Vefasızlık yakışmıyor Ne yaptım sana bir tanem Aklım bir türlü almıyor |
Akşamı getiren sesler susunca Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Çoğalır düşüncem aklıma sığmaz İki gözüm iki bulut Yalnızlığa yürüyorum Yenik düştüm hasretine Çöllerinde çürüyorum --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri frmacil altıncı 6 sayfa --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
Ne zaman canın yansa bu kadar derinden Sanırsın mümkün değil bi daha üzülmem Ne inat,ne dayanıklı gözükara yürek Acıyor aynı yerden her şeye rağmen Ne akıl kâr ediyor ne fikir o sırada Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda Yaralı tepeden tırnağa herkez yaralı Alışılmıyor acıya yok kaidesi Kuralı kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni Ne gelen anladı ne giden olanı biteni Adıyorum aşka geri kalanımı Suya söyledim gitti en son yalanımı Aşkında en hesapsız kitapsız olanını Yaşamazsam kara kapıya kaydedin beni |
Bir gün olsun gülmedi talih benim yüzüme Sevdiğimden ayrıldım dünya zindan gözüme Kimse çare bulamaz gözlerimin yaşına Bu çektiğim çileler düşmanların başına Yaşamak mı, hayat mı bu Allahım hiç şansım yok mu Öyle dertliyim ki ben Kimse bir gün çekemez Yaşamakmış ölmekmiş Benim için farketmez Bir gün olsun gülmedi Talih benim yüzüme Sevdiğimden ayrıldım Dünya zindan gözüme |
kalınca sebepsiz bir başıma hatıralar beynimde dans ediyor günahlarım dizilip bir bir karşıma sanki birer birer intikam alıyor yüreğimden zincire vurulmuşum anılar her bir halkayı bağlıyor ben duygularımın esiri olmuşum hatalar yalan duygularda başlıyor sen de benim hatalarımdan birisin sen en büyük günahların bedelisin senin için harcanan zamana yazık sen en güzel duyguların katilisin istemem seni ne sevgini ne kendini istemem ben bu hayatı sözüm ona pembe rengini |
Hasret rüzgarlari cok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil baslamistik bak nasil bitti En güzel duygular silindi gitti Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana O cocuk gülüsün aklimdan gitmez Yalvarsam tanrima yazimi silmez Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil baslamistik bak nasil bitti En güzel duygular silindi gitti Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana... Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana... |
Cok uzaktasin Beni duymazsin Unuttun belki de Hatirlamazsin Hani derdin ya sen bitanemsin Bitanen burada sen neredesin Bir de derdin ki hayatim sensin Hayatin burada sen neredesin Dünya bir yanaydi da hani ben bir yanaydim Bensiz ölürdün hani nefes bile almazdin Benden baska kimseyi yerime koyamazdin Hani hani nerdesin Hani hani nerdesin hani Hani senin bitanen Hani senin tek caren Yalniz sevdan askin Ben degilmiydim |
Bir dost gibi davran bana Herkes bizi öyle bilsin Bugün burada bütün olanlar Saklı, gizli sürüp gitsin Fırtınalar koparsa kopsun Sürüklesin ikimizi Arzular tutuştursun bizi Razıyım sonuna senle olsun Ben sana öylesi taptım inan Öylesi aşka yasak tanımam Deliler gibiyim anla biraz Aklımı yolda bıraktım inan |
Nasıl başlamışsa öyle bitermiş Deli sevdaların sonu belliymiş Aşkın bedelini canlar ödermiş Benim gibi seven zaten delidir Ben seninle ölümsüz bir aşkı tattım Bilmiyorum nerde nerde bir hata yaptım Şimdi sonsuzluğun yoluna saptım Artık hayal kurup sussam yeridir Esirgeme benden dualarını Benim hayrıma yor rüyalarını Adım adım yolla umutlarını Senden sonra benim sonum bellidir |
Eskiden olsa sana ağlardım Yanımda kal gitme diye Ama şimdi gözyaşlarım Giden yıllarıma Sözünde dursan sana tapardım Kapanırdım dizleriDemiştin ya biz ölürüz Ayrılmayız diye Şimdi sen söyle öleyim mi? Yoksa sözümden döneyim mi? Elleri sevsem bunu sen bilsen Ne olur halin göreyim mi? Erkeksen söyle |
Anlamam Sevdalardan Delİ GÖnlÜm Uslanmaz Artik Kurtuldum Hirdan GÜrden Evlenmek EĞlenmektİr Farketmez HİÇ Boyu Posu Var Mi Bunun BaŞi Sonu Aldandim Huysuzlandim Bak Şİmdİ Evde Kaldim Ben Anlamam Hacidan Ben Anlamam Hocadan Bu Zamanda Koca Zor Bulunur Eller Kiymet Bİlmİyor Bİlenler YÜz Vermİyor Bu YaŞta YÜz Veren Zor Bulunur Hacilardan Hocalardan Bİr Merhamet Bekler İÇtİkÇe SarhoŞ Olur TÜm Erkekler KucaĞinda Uyuyunca Bİr KuŞ Gİbİler DiŞarda Aslan Olur TÜm Erkekler |
O gün seni gördüm ya, Kıyametler koptu içimde Bir soru geldi bana gözlerinden Sanki yer oynadı yerinden Aklım bir an durakladı Deliriyorum Zincir vurulmaz rüzgara Karşı konulmaz bu aşka Çaresi yok bunun başka Elimiz mahkum Yaşanacak bu aşk bitecek Neden bu raslantı neden? Hiç zamansız ve de anlamsız Açması çok, hiçte çaresi yok Hep yokuş, hiç düz yolu yok Öyle yalnız hiç kimsesi yok Yapayalnız� --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri frmacil yedinci 7 sayfa --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
Öyle garip bir hansın ki sen Dünya, Sende yolcu olanın vay haline vay.. Ters dönmeyegörsün bir kere çarkın, Senden medet umanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Aman yokki hiç bitmeyen zulmünden, Neler alıp gittin benim elimden, Anlamadım gitti senin dilinden, Senden medet umanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Sende garip doğanın vay haline vay.. |
Sen gittiğinde gözüm arkada kaldı Canım sıkıldı çabuk gel Tadım kalmadı sensiz Tadım kalmadı hemen gel Bir kaç gün içinde dön ne olur Bıraktığın gibi burdayım Yalnız değilsin canındayım Tut elimi tut yanındayım Yalnız değilsin Canındayım Bir kaç gün içinde dön ne olur |
Sessiz bir köşede, her şeyden uzak; Meçhul yarınlara terk edilmisim Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış Tuzak Hayret yanılmışım, yalnızım simdi Oysa mutluluğu hayal etmiştim Gidenler unutmuş, aşkları yalanmış Yalan Günesin doğuşu, batışı farksız Nasıl yaşanırsa yaşarım ben aşksız Demir attım yalnızlığa Bir hasret denizinde Ve şimdi hayallerim o günlerin izinde Yüreğimde duygular, ümitlerim nerede? Söyle bir düşünüp her şeyi birden Neden anıları bitirmeyişim Yalanmış sevgiler, kalbimden uzakmış Uzak Boşa beklemişim yollara bakıp Kurak topraklara umutlar ekmişim Arzular avuttu, gördüğüm hayalmiş Hayal Günesin doğuşu, batışı farksız Nasıl yaşanırsa yaşarım ben aşksız Demir attım yalnızlığa Bir hasret denizinde Ve şimdi hayallerim o günlerin izinde Yüreğimde duygular, ümitlerim nerede? |
Sen sus hiç bir şey söyleme Sen sus da gözlerin konuşsun Öldür beni sen öldür ki Aşkın kalbimde haps olsun Ben sanki ben değilim Gözüm bir şey görmez oldu Delirdim aşkına çıldırdım Aklım fikrim hep sen oldun Yoksa ben deli miyim? Deli mi divane miyim? Bir haber uçursan yeter Yine sana koşa koşa gelirim |
Ohh� Yağmur yağıyor seller akıyor Arap kızı camdan bakıyor Deli� Deli deli deli kulakları küpeli deli Deli deli deli kulakları küpeli Neyin nerden geleceği belli olmaz Belli olmaz Su uyur su uyur düşman uyumaz Leylek leylek hava da mı Yumurtası tavada mı Sakla samanı gelir zamanı deli Ohh� Yağmur yağacak seller akacak Akvaryumdan deniz kızı sana bakacak deli |
Sana giden yollarda Günlerdir koşuyorum Belki kavuşurum diye Katlanıyorum Bir adımda sen at Ne olur, ne olur yalvarıyorum Bu sevdanın tüm yükünü Ben taşıyorum Acısını, kederini ben çekiyorum Birazını al üstümden al ne olur Ne olur, ne olur dayanamıyorum Seni sevdiğimi yıllardır söylüyorum Ne yanıt vereceksin hiç bilmiyorum Kötü ise söyleme ah sus Ne olur, ne olur korkuyorum Karşılıksız bu aşkın Bedelini ödüyorum Botnu bükük, kalbi kırık Geri dönüyorum Hiç olmazsa bir el salla Ne olur, ne olur ağlıyorum, ağlıyorum |
En uzun sarkisini söyledi hasret Gece bitmek bilmedi ooo Kalkip sana gelmek istedim ama Buna gücüm yetmedi Anilarda kaybolup gittin Uykularim zaten izinli Bu sevda bana acilari Cektirmeye yeminli Yarasi var yarasi var Bende bir ask belasi var Sevda demek yetmez buna Inan bana dahasi var |
Beni sevdiğimden ayıran eller Bana bu sevgiyi çok mu gördünüz Ömrümde bir defa yüzüm gülmüştü Bir kere gülmeyi çok mu gördünüz Ne zararım vardı benim sizlere Suçum neydi benden ne istediniz Gözünüz mü kaldı mutluluğumda Bir kere gülmeyi çok mu gördünüz Benimde hakkımdı sevmek sevilmek Yalnızlık ne demek bilir misiniz Onunla bağlıydım ben bu hayata Bana yaşamayı çok mu gördünüz Ne zararım vardı benim sizlere Suçum neydi benden ne istediniz Gözünüz mü kaldı mutluluğumda Bir kere gülmeyi çok mu gördünüz |
Kapkara gözlerle, yaktın sineden Aşkınla tutuşup, yandım çingenem Ruhumu koparıp, aldın bedenden Uğruna sararıp, soldum çingenem Karanlık gecede, ateşin başında Takınır zilleri, oynar çingenem Savurur saçlarını, esen rüzgarla Bir deli sevdaya, salar çingenem Çingenem, çingenem Kara gözlü çingenem Aşkınla tutuşup Yandım çingenem Çingenem, çingenem Kara gözlü çingenem Uğruna sararıp soldum çingenem |
Susmu geldi aniden Susmayan dudaklarına Küsmü geldi aniden İçinden içinden Ceza mı yar ceza mı Yaptıkların ceza mı İstersen öldür beni Kesme sakın selami --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri frmacil sekizinci 8 sayfa --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
Bir inat uğruna gittin zamansız Yüreğim tarumar, bedenim cansız Yanarım külsüz, yanarım dumansız Şeytana uyduğun gün rahatça uyudun mu Bende kaybettiğini ah başkasında buldun mu Ben bir bahtı karayım, dayanmaktayım Kimsenin yerine meraklardayım Bir yanım unut diyor Bir yanım çıldırıyor Ah muallaktayım Gelip de al benden emanetini Eller bilsin artık yar kıymetini Nefret aşkımızın kardeşi olmuş Ya aşkını ver, Ya sar nefretini |
Gece gündüz kosup pesimden yalvaran sendin Inat edip seni cildirtan naz yapan bendim Kapimin önüne gülleri birakip kaybolan sendin O gülleri kitap arasinda saklayan bendim Kandirmissin besbelli hem beni hem kendini Sustugum o günler gecti ayriyiz simdi Bir gece vakti yolda yürürken Aklina ben geleyim Hüzünlü bir ask sarkisi olup Dudaklarina düseyim |
Çok sebebim vardı benim çok kırıldım söylemedim Gözyaşımı göstermedim sana Çok sebebim oldu benim kolay olsa ben giderdim Bu ne gitmek bu nasıl elveda Yandı mı postaneler yıkıldı mı yoksa Ne bir haber ne merhaba zindan bu dünya Uyutmuyor bu yaşananlar akşam olunca Sorma sorma ah sorma sorma Gül dalında bülbül değil bir garip serçe Gül kokar dikenler batar kaldım bi çare Olmasaydı hatıralar kahrolası yaşananalar Geceliğin deli eder beni Şu gözlerin olmasaydı yüreğim taştan olsaydı Ne kolaydı unutması seni Ne seninle ne de sensiz olmuyor işte Yandı mı bu postaneler yıkıldı mı yoksa |
Sen aklıma gelince Ağlamaklı olurum Sen aklıma gelince Derinden burulurum Özlem ayrı bir sızı Yüzümde saf bir sitem Ben yalnızlar yalnızı Yüzüme yansır çilem Gurbet hasret denizi Bir terk-i diyardayım Hüzünler yaktı bizi Bir dolu efkardayım Gurbet hasret gemisi Bir terk-i limandayım Hayaller yaktı bizi Bir deli efkardayım |
Hayat bazen oyle insafsiz ki Kucuk bir boslugundan yararlanir Hissetirmez en zayif aninda seni ta yureginden yaralar Ellerim kollarim baglansa da Basimda kasirgalar kopsa da Sen tum gucunle karsi koysan da Seni acimasiz sevdaya yazsalar Sende benim kadar gercekleri goruyorsun Beraber olamayiz benim gibi biliyorsun Bir baska dunyanin insanisin yavrucagim Sen kendi dunyanin topraginda buyuyorsun Haklisin biraz gec karsilastik Oysa hic konusmadan anlastik Bazi seyler varki soylenmiyor Biz senle sozleri susarak astik İnsana yanarda kivransan da Ve o askla birdaha dolsan da Dunyasini yeniden kursa da Dusler ve gercekler ayri ayri yasar Sende benim kadar gercekleri goruyorsun Beraber olamayiz benim gibi biliyorsun Bir baska dunyanin insanisin yavrucagim Sen kendi dunyanin topraginda buyuyorsun |
senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım tanrım bile unutmuş dertlerime dur demez bir insanın üstüne bu kadar dert yüklenmez kaderim beni böyle meyhanelere attı günahım neydi bilmem beni böyle yarattı beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım |
Sen benim içimde bir korkulu rüya Hergün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten bir gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam hülyam benim dünyamsın Kanımda canımda alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar deymesin sana Eller deymesin sana Sensizlik ölüm bana Seni benim gibi seven bulamazsın Tanrım bu rüyadan hiç uyandırmasın Ömrün vefası yok korkum aşkımdan çok Gönlüm sensiz kalmasın Korkulu rüyam gülen bahtımsın Sen benim sen benim sen benim dünyamsın Hepimizin hayatı iki kelime Bir varmış bir yokmuş şu alemde Bir gün sana doymadan göçüp gidersem eğer Son nefeste adın dilimde Her şey sende başlar seninle biter Sevilmek ümidi sevmekten beter |
Karşı konulmaz bir aşka düştüm be zalim Ağlama değmez diyorlar ama zor halim Şeytan gülüşün karşımda Deli gibiyim aşkınla Benim aklım hep sende, oynama benle Halimi, sabrımı taşırma, ah güzelim Seninki bal gibi işkence Bu yolda var mısın erkekçe Diz çöküp yalvaracaksam, ağlayacaksam Ben yokum bu işte Benim dilimden gözlerin anlar be zalim Yangınım oldun beni yaktın ya zor halim Şeytan gülüşün karşımda Deli gibiyim aşkınla Benim aklım hep sende oynama benle Halimi sabrımı taşırma ah güzelim |
Ararsam ben bulurum senden iyisini Yeniden yakarim askin askin atesini Bulunmaz hint kumasi degilsin canim Istersen dönersin geldigin gibi Ask eski bir yalansa En büyük yalan sensin Gönlün aci gercegi Gözlerimden ögrensin Deli gibi sevsemde Cok cabuk vazgecerim Huyum suyum kurusun Ben secilmem secerim |