![]() |
Cevap : Haftanın Konuğu
cnm abim çoq sevndim... :)
forumsinsi ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentilerin neler abicmm açıklayabilir misn.. ? |
Radyo yayınının devamlığının sürmesi üyeler arasında dargınlık olması ve sitemizin hızla büyümesini herkezin burayı bir aile olarak görmesini çok istiyorum konukluğun için sağol kardeşim
|
Hepimizin hayatı doğru yanlış birçok kararla doludur. Peki siz geçmişte aldığınız kararlarda kendinizi başarılı buluyor musunuz ? "Keşke" kelimesine bu anlamda çok başvurur musunuz ?
|
Hayatımda baya çok yanlışlarım pişmanlıklarım oldu ve olacaktırda herkezinde hayatında keşke dediği olacaktır olmayanda yoktur ben böyle düşünüyorum konukluğun için sağol sevgili Kaplan
|
senin için değer vermek nedir Gözyaşı?
|
Benim için değer vermek herkezi seversin ama değer verdiğin birini canın gibi seversin yani sevgiye sevgi katarsın işte böyle birşey konukluğun için teşekkürler arkadaşım sudenaz
|
Bir soruda benden.Geleceğinden umutlumusun?
|
Hayatta gerçekten bu benim dostumdur diyebileceğin kişiler var mı? Ya da hala bir yerlerde gerçek dostluklar kaldı mı sence? Ya da sen gerçek bir dost olabilir misin ne de olsa hep karşımızdaki insan olmaz yanlış yapan.
|
Alıntı:
|
yeni tanıdığım biri var çok az tanıyorum ama o işi benim için gerçek bir dost bende gerçek bir dost olabilirim yanlız dostluklar zor bulunur eskisi gibi dostluklar yaşanmıyor uzaklaştın mı unutuluyorsun çok az günümüzde yani konukluğun için teşekkürler KRDNZ
|
üyelerimiz arasında biliyorum hepsini seviyorsun ama en çok saygı duyduğun,sevdiğin kimlerdir Gözyaşı bizimle paylaşırmısın?
|
konukluğun için sağol sudenaz çok zor bi soru sormuşun sevdiğim üyeler çok bu yüzden isimlerini yazmayayım yazarsamda iyi olmayacağını düşünüyorum saygı duyduğum bi büyüğüm olarak şengül hanım ve su perisi hanımefendi var
|
cvbın için tşk ederim Gözyaşı...
|
sitenin sevmediğin yönleri var m Gözyaşı?
|
sitede nasıl tanınırsınız?biraz kendinizden bahsedermisniz yeni olduğum için=)
|
Alıntı:
|
Sitede saygı duyulan bir kişiliğim var sitede kalıcı olursan seninde tanıma şansın olur saten eski üyelerimiz bilir sevmeyen varsada saygı duyarım ben burayı aile olarak görüyorum konukluğunuz için sağolun tekrar hoşgeldiniz ailemize sevgili karamel
|
aile yapından bizlere bahsetmek ister misin Gözyaşı?
|
Hep beni köşeye sıkıştırıyorsun benim bir ailem yok diyebilirim saten benim için aile demek sevdiğim insanlar diyebilirim çünkü onları ailemden daha yakın hissediyorum o yüzden yanlarında olmak istemiyorum yanlızlık benim için daha güzel alıştım zaten benim sevdiğim insanlar bana yeter sadece annemi özlüyorum konukluğun için sağol fazla derinlere dalmayayım sanırım bu kadar yeterli olur : )
|
cvp vermek zorunda değildin Gözyaşı rica ettim ama yinede tşkler fazla özele girdiysem affolla=)
|
Yok yanlış anladın beni arkadaşım fazla yazmayayım ailem hakkında bu kadarlık yeter demiştim : )
|
okuyarmusun, çalışıyormusun gözyaşı?:43:43
|
Çalışıyorum sağlık memuru olarak konukluğun için sağol bonsoir
|
Gözyaşı arkadaşım seni yakınen tanıyor ve dostluğuna çok değer veriyorum biliyorsun.Sana sorum dostlarına nekadar değer verirsin?OnLarı yarı yoLda bırakırmısın?
|
Asla yarı yolda bırakmam o dost gerçek bir dostsa eğer emin değilsem o benim sadece herkez gibi aynıdır en sevmediğim şeyde yalandır bana dostlarım yalan söylemez eğer söylüyorsada ben dostluğumu bitirmişimdir konukluğun için sağol arkadaşım
|
4. Haftanın Konuğu Sudenazhttp://forumsinsi.com/forum/arcade/images/tac1967.gif İşte Konuğumuzun o güzel kalacağı yer http://img75.imageshack.us/img75/632...wallpapjm5.gif http://i55.photobucket.com/albums/g1...LOVABLEDAY.gif http://i10.glitter-graphics.org/pub/...ymyt8dfswm.gif Bir hafta boyunca ailemizde konuğumuz olarak bu güzel yeri seçtim ve onun hakkında öğrenmek istediğiniz sorularınızı bir hafta boyunca online konumundayken sorabilirsiniz saygılar Gözyaşı http://www.forumsinsi.com/forum/imag...s/icon1861.gifİlgi Olmazsa konumuz yarıda kalacak ilgi olursa dahada güzel fikirler yürütmeye çalışacağım lütfen konuk olmak için başvuru yapınız ilginize saygılarımla |
Bu haftanın konuğu olmamı isteyen Gözyaşı arkadaşıma çok teşekkür ederim.bu güzel yerler içinde ayrıca tşkler=)
|
İlk soru benden olsun.Sudenaz kimdir desem bana nasıl anlatırsın sudenazı.
|
öncelikle konukluğunuz için tşk ederim Şengül Hanım;
sorunuza gelicek olursak sudenaz komik bir tipdir aslında dahada mantıklısı yerine göre desem doğru olur arkadaşlar arasında tutulan biriyimdir ne kadar üzüntülü ve bunalımlı bir dönemde olsam dahi kimse bilmez yüzümden hiç bir zaman gülümseme eksik olmaz o yüzden herkes beni hiç ağlamayan veya üzülmeyen biri sanırlar malesef:S neyse geçelim burayı arkadaş olarak böyle biriyim güvenilir bir tipim ailemde evlat olaraksa en irdelenilen hiç bir zaman empati kurmadan konuşulan evladım şengül hanım şuanda aile olarak öyle zor bir konumdayızki ailedeki konumum aklıma geldikçe böyle oluyorum kusuruma bakmayın manevi yönden çöküğüz şuan yani beni üzen bişey yapamamam... öğrencilik hayatımda ise ilk sırada komiklik daha sonrada o dersden 100 alıp çıkcağımı bilsem dahi sınıftan ağlayarak çıkan biriyim daha iyisi daha iyisi olabilirdi benim ailem hep böyle demiştir çünkü sonu yok yanii sınır koymazlar daha iyisi olabilirdi o yüzden böyle bir öğrenciyim galiba=) baya uzun bir cvp oldu ama hayatımı özetlemiş kadar oldum=) |
bi soru da bnden..
-Hayatında yapmayı çok isteyip gerçekleştiremediğin Sevipte içine kapandığın biri oldumu? |
olmuştur heralde olmaz olurmu kesin bizim yapımıza uygun olmadığı veya ne biliyim bi sebepden dolayı içimde bastırdğım olmuşturkesin=)
konukluğun için tşkler esmerim... |
İnşallah güzel günler seni bekliyordur hayattan ne istersen inşallah istediklerin olur yüzünden o gülücükler hiç eksik olmasın arkadaşım hep mutlu olman dileğimle
|
sudenaz ben de bi şey soruyum sevdiğin için aileni bırakır mısın yani daha açık soruyum sevdiğin mi ailen mi?
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgili Gözyaşı güzel dileklerin çin çok ama çok tşkler... mervecim sana gelicek olursak öncelikle konukluğun için tşkler sorumun cvbı belli aslında ailemi tecih ederdim eğer gerçekden birbirimiz seviyor olsak zaten böyle bir seçim yapmak zorunda bırakmaz beni.... |
Bir soruda benden gelsin o zaman evleneceğiniz kişi nasıl biri olsun ve evlendiğinizde nasıl bi yerde kalmak istiyorsun onun ailesimi kendi ailen mi yoksa sadece beraber mi ? : )
|
Alıntı:
bir soru demiştin ama Gözyaşı=)neyseee konukluğun için öncelikle tşklr... soruya başlasam iyi olur=)istediğim sorduan başlayabilirim heralde=)yakışıklı,edebli,dinine düşkün beni seven en önemliside komik olsun(babam gibide sert olmasın dipnot) diğer sorunun cvbı ise nasıl bir yerde kalcağım önemli değil eşim nerdeyse onun yanında olurum=) son soru ise ne onun ailesi ne benim ailem olsun ikimizde arada kalmayalım yani sadece beraber=) Gözyaşı valla terledim baya uğraştın mı bu soruyu sormak için=) |
yok jnm daha bu başlangıç sen beni terletmiştin daha sonra yine gelecek daha haftanın başında sayılırız : )
|
yandık desene:42:42:icon_sorry::57:
akşam görüşcez cnm unutma yani=)hatırlatıyımda.... |
sudenaz sevdiğin için her şeyi yapar mısın?
|
Alıntı:
merve kötü kötü kokular alıyorum =)bu soruda yoksa bi pcmi yanıyor hakkaten yah labaratuvarda bişey var ama neyse=) sevdiğim için eğer gerçekden seviyorsam imkanlar dahilinde herşeyi yaparım tabi cnm=)konukluğun içinde tşkler bitanem.... |