![]() |
Cevap : Hayko26'dan II Ağustos Haberleri
Tunceli'de 2 terörist ölü olarak ele geçirildi
TUNCELİ (İHA) - Tunceli'de güvenlik güçlerinin Ovacık İlçesi Ahpanos Vadisi'nde düzenlediği operasyonlarda 2 terörist ölü olarak ele geçirildi. Tunceli'ye bağlı Ovacık ilçesindeki Ahpanos Vadisi'nde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda 2 teröristin silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirildiği bildirildi. Bölgeden gelen haberlere göre, operasyon sırasında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma yaşandı |
"Bu yolun dönüşü yoktur"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak, Atatürk'ün gösterdiği çağdaşlaşma hedeflerine doğru durmadan yoluna devam edeceğini belirterek, ''Bu yolun özellikle dönüşü yoktur'' dedi. |
Antalya'da hortum
ANTALYA (İHA) - Antalya'da Konyaaltı Plajı'nda bir anda çıkan hortum nedeniyle havada savrulan şemsiye ve şezlongların çarptığı 3 turist, hafif şekilde yaralandı. Antalya'da akşam saatlerinde meydana gelen olayda 21 No'lu Konyaaltı Plajı'nda hortum çıktı. Kumsalda çıkan hortum nedeniyle şezlong ve şemsiyeler havada uçuştu. Vatandaşlar panik halinde hortumdan kaçarken, bu sırada şezlong ve şemsiyelerin çarptığı 3 turist yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı turistlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kısa süreli hortumun ardından plaj çalışanları şezlong ve şemsiyeleri yeniden yerlerine koyarken, olay yerine gelen polis ekipleri bölgede inceleme yaptı. |
Genelkurmay'dan sert açıklama
ANKARA (İHA) - Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'şahsi çıkar sağlamak veya Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratmak maksadıyla, sahte isim ve imzalarla gönderilen ihbar mektuplarına istinaden Türk Silahlı Kuvvetleri personeli veya üst düzey komutanlarının karalanmaya çalışıldığı', bu eylemin suç olduğu kadar ahlak dışı olduğu ifade edildi. |
Osman Pamukoğlu, parti kuruyor
Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, "Hak ve Eşitlik Partisi" adında yeni bir siyasi parti için girişimlere başladıklarını belirterek, kurulacak yeni partinin misyon ve hedefini anlattı |