![]() |
bugün beni begendin mi sorusundan artık nefret ediyorum yaaa
|
senı sewıyorum lfına artık kıl olmaya basladım
|
~~NeDen RaHaTSiZ'sin sorusu ßeni fiTiL eDiyor !!! Sizene uLEan muhtarmısınız Diyesim Geliyor ama hep SevdDigim insanLAr:))~~
|
~~ha ßirde Sen NasıL rockcısın nie rap dinLiyon, Sen nasıL ferdicisin ne ßu enTel DanTeL ayakLArı,Sen rap dinLer misin... Gißi miLyon soru aßi ßenim muzik anLAyısım ßenden ßasKa kimi iLgiLendiri yaa rockda DinLErim rap De arabeskde, ßluesda,technoda ßen herseyi DinLErim yaa Sizene...~~
|
okul kpısındaki güvenlik görevlisinin her seferinde kimligin nerde diye sormasından
|
cep tlfonumun arkadaşlar tarafından hal hatır sormak için deilde işlerini görmem için aramalarından nefret ediyorum ...
|
hayatla aran nasıl
böğğkkkkk berbat bi soru yaww |
bu sinsi forumda bırının sureklı dedıgı sordugu bı soru..
::::::::::::....................:::::::::::::: |
yazılının 3. sorusunu ne yaptın kaç bekliyosuuunn?? sorusundan nefret ederim
|
hoca senı yatar ken gorur sorar
h: nabıyon sen ö:sızce ne yapıyom hocam |
Okuyomusun kaça gidiyosun dersler nasıl bakim..??okulu bıraktım serbest meslek amcaa..
oku oku okumak iyidir.. gülermisin ağlarmısın arkadaş köye gidesim gelmiyo.. :)) |
yas kac : sana ne amca sen nufus mudurumusun
|
bide biri bana kitap okurken napıon derse kesin öldü eğer kitap okurken bişe olsun çok sinirlenirim weya başka bir konuya odaklanmışken
|
beni işyerimden arayıp
__müsaitmisin şenay? __evet ne oldu hayırdır.... __hiç müsaitsen sana gelecektim diyen arkadaşlarım ... bunu yüzlerinede sölüyorum burası bnm işyerim cafe deil diye ama kime sölüyorum gel desen bi türlü gelme desen bi türlü!! |
Telefonla konuşurken
--Ne yapıosun --Senle konuşuyorum --Niye?? Böle sorulardan nefret ediorum, arkadaşlarım bol bol soruor böle suratına kapatıom:D |
- Sence ben nasıl biriyim abi?
- İyi birisin Ali... - Sağol abi. Peki genel olarak nasıl biriyim? - Sevimli birisin Ali... - Sağol abi. Abi, peki kızların gözüne nasıl görünüyorumdur? - Böyle giderse suratını hiç sevmeyecekler Ali... MANYAK MISIN OĞLUM, İŞİN YOK MU SENİN! NE AYNI SORUYU SORUP DURUYORSUN EŞEK! Ee, böyle plağın takılmasından hiç hoşlanmam... |
arayıp görüşüyorum diolar ya gıcık oluorum arayan sizsiniz benim sormam lazım deyip kapatmak en iisi
|
karneler nasıl?:rtfm:
|
misafirliğe gidildiğin de --aa geldinizmi diye sorulmasından nefret edıyorum:yuk: .yok aslında gelmedikte çaktırmıyoruz teyze!! dıycem birgünde utanıyorum işte:wallbash:
|
yine facia bir durum.daha 5 dakika önce konuştuğun arkadaşın sana msn e tekrar eldiğinde eee nabersin arki.neler yapıyorsun ? demesine uyuz oluyorum.
|
Kaç para??
|
Aa Uyandin Mi Yatsaydn Biraz Dahaa Demelerine,
Telefonum ÇAldiğinda Kim Aramiş Diyenlere, Msj Geldiğnde Utanmadn Kariştiranlara, Bana Kiz DiYe Seslenmelerine, Aa Sen Miydn Demelerine, Ya Hiç Aramion Demelerine (aramak Zorundaymişim Gibi...), Sen Mi Geldn Demelerine Sinir Oluyrm... |
Yaz tatilinde arkadaşlarımın msn de Eeeeeeeee tatil nasıl gidiyor demesi.
|
Kim arıyor???
|
dükkanda benden baska kimse olmadıgı bi vakit birinin gelip patronlar yokmu demesi?????
kıl oluyorum |
herkes aynı bana bişeyler söylemeye kalkıştığında.(özellikle yazılılarda olur bu) deli olurum ben!
|
birine sürpriz yapcamız zaman " aaa canım hiçde çaktırmıyosun" demelerine sinir olyorum sanki çaktırsak sürpriz olcak...:bones:
|
Cevap : Uyuz Olduğumuz Sorular ??
işe gelıorum
1saat geçmeden her gördugum naber ugur dior çıldırıyorum hani sanane dıorum arada uyuz etme ıyı oluor mılletı |