![]() |
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )
15 yaşındayım,öğrenciyim, günde 2-3-saat onlane olabilirim.yerlimüzik cenneti-yabancı müzik cenneti,anadolu takımları bölümlerinde forumsisnsiye yardımcı olmak istiyorum. arz ederim. |
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )
Ailemize katıldığınız süreç içerisinde şüphesiz çok emek sarfettiniz. Her ne kadar müdür alımımız için yaşınız kuralımıza uygun olmasa da, sizin için bu durumu önemsiz kılıyorum. Zira bundan sonra benzer yaş uygulaması sitemizin eski ve emektar üyeleri için de önemsiz tutulacaktır. İki gün içerisinde özel mesaj yoluyla yetkileriniz ve görevleriniz hakkında bilgilendirileceksiniz. Ayrıca müdürlük hakkındaki sorularınızı özel mesaj veya msn yoluyla bizzat bana, veya yetkili diğer arkadaşlarımıza sorabilirsiniz.
Yetkilendirildiğiniz bölümler: Youtube ve Metacafe Alemi, Anadolu Takımları. Müdürlük görevinizin ailemiz için hayırlı olmasını temenni ederim... |
bu görevi bana layık gördüğünüs için teşekkür ederim.saygılarımla
|
Yeni görevin hayırlı oLsun hayko!...
|
teşekkürler arkadaşım
|
26 yaşındayım,satış temsilcisiyim,islam forum bölümüne müdür olmak istiorm bilgilerinize arz aderim
|
Merhabalar Sengulum,
Söylediklerinize ek olarak günde en az kaç saat ailemizde bulunabilirsiniz ? Konularınızı incelediğim kadarıyla islam bölümümüze şu ana kadar bir konu paylaşımında bulunmamışsınız, bu nedenle Müdür olduğunuz zaman bu bölümde neler yapabileceğinizi tahmin etmemiz şu durumda açıkcası zor görünüyor. Değerli yorumlarınızın yanısıra, Müdür olmak istediğiniz bölümlerdeki paylaşımlarınız şüphesiz önemli. Bu konularda sizden bilgi alabilirsem, 1-2 haftalık gözlem süresini başlatabiliriz. İlginiz için teşekkürler... |
memur en az2.3 saat internette kalabiliyorum uygun görülen bütün konularda Müdürlük yapmak isterim TEŞEKKÜRLER |
arkadaşlar hepinizi cesaretinden dolayı tebrik ederim..........
|
Alıntı:
Ailemize katıldığınız ilk günden beri gerek güzel paylaşımlarınızı, gerek konulara yorumlarınızı takip ediyorum. Ayrıca aile üyelerimizle de iyi ilişkiler içinde olmanız şüphesiz müdürlerimizden biri olabileceğiniz konusunda bizleri fazlasıyla ikna etmiş oldu. Ancak bizlerin uygun gördüğü bölümler belki sizlerin hoşuna gitmeyebilir, bu nedenle yetkilisi bulunmayan bölümlerinizden en az 3 tane bölüm ismi bize belirtiniz. Biz de gereğini yaparız. Değerli ilginizden dolayı teşekkür ediyorum. |
Alıntı:
ustam ben seçmesem niye derseniz işte öyle sizlerin uygun göreceği bölümlerde sorumluluk almak isterim .... bence sorun deyil ben TEŞEKKÜR ederim |
Alıntı:
|
Alıntı:
ALLAH Utandırmasın dileğim..! TEŞEKKÜRLER |
Sevgili KAPLAN
21 yaşındayım siteye 2-3 saat'timi ayırabilirim... güncel haberler& şiirler bölümüne müdürlük yapmak isterim... |
17 yaşındayım bilşim teknolojileri öğrencisiyim,siteye askari 2-3 saatimi ayırabilirim
uygun görürseniz bilim teknik ve teknoloji merkezi ile internet & ADSL bölümlerinde müdür görevi üstlenmek isterim |
Alıntı:
Alıntı:
|
talibimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim umarım faydalı olabilirim
tekrar teşşekkür ederim:sm_smile: |
bakıyorumdaa bölüm kalmadı galiba bana=)
yaşım 16 bilişim teknolojileri öğrencisiyim okul döneminde asgari 3 saat girebilirim şimdi yani yaz döneminde ise en az 5 saat hergün burdayım zaten=) ben komedi,fıkra merkezi ve islami genel konular bölümlerinde müdürlük yapmak isterim sizin içinde uygunsa... şimdiden tşkler... |
Merhabalar Sevgili Sudenaz Hanım,
Özel mesaj yoluyla daha önce mevcut başvurunuzu değerlendirmiş ve kısmen eksik görünen yetkili olma şartlarımızdan biri konusunda sizin de sözünüzü almıştım. Bu durumda başvurunuzu onaylıyor ve ailemize hayırlı olmasını diliyorum. Değerli ilginizden dolayı bizzat teşekkür ederim. |
tşk ederim geri çevirmediniz için inş. yüzünüzü kara çıkarmıycam elimden geleni yapıcam bundan emin olabilirsiniz=)
hayırlı akşamlar.... |
forumumuza hayırlı olsun yeni görevlerinizde başarılar dilerim.inş olumsuz sorunlarla karşılaşmassınız
|
tşk ederim hakan=)
|
Yaşınız: 17
Ne işle uğraştığınız: Öğrenciyim ( Ev Tipi Klima Sistemleri ) Günde internette asgari kaç saat bulunduğunuz: 5-6 saat internet ortamında online olabilirim. Hangi konularda Müdürlük yapmak istediğiniz: Oyun Dünyası. Geçici bir süre ( 2 Hafta ) Mount and Blade Türkiye' da Moderatörlük yaptım. Şimdi ise Oblivion - Turkiye ' de Müzik Bölümü' nün Moderatörlüğünü yapmaktayım. İlginiz İçin Teşekkür ederim. |
Komedi Bölümü Dolu Değilse Belki Başvuru Yapabilirim ... Doluysada Farketmez Ben Yerimden Memnunum =))
|
Alıntı:
Sanırım, Yetkili Alımları bitti. Neyse sağlık olsun. :smile: |
Alıntı:
Merhabalar Sevgili Verus_TR, Aramıza yeni katılmanız sebebiyle yetkili olmanız hususunda biraz daha zamana ihtiyacanız var. Neler yapabileceğinizi görebilmemiz açısından da bu ayrı bir önem arz ediyor elbette. Önümüzdeki ayın sonu talebinizi tekrar değerlendireceğiz. Değerli ilginiz için teşekkürler. |
Pekâlâ.. Kusura bakmayın, böyle birden söyledim. :( Tabii ki sizde haklısınız.. Teşekkür ederim. :)
|
Yaşınız: 17 ( olucak ) 16 sayılır
Ne işle uğraştığınız: Öğrenci Günde internette asgari kaç saat bulunduğunuz: Günde 5-6 Saat Nette Olurum Müdür Olursam En Az 2.5 Saatte Forumda Olurum Hangi konularda Müdürlük yapmak istediğiniz: Bana Göre Bir Bölüm Arıyorum Komedi Odası Gibi Saygılar Ve Sevgiler ........ |
Alıntı:
Alıntı:
Başvurularımızda yazan kurallar aslında oldukça açık. En az 3 bölümde yetkilendirebilirsiniz şartına ne yazık ki net tek bir bölüm cevabı bile vermemişsiniz. Ancak yine de talebinizi sizi yalnızca "komedi odasında" yetkili yaparak gerçekleştirebiliriz. Bunun sebebi de önümüzdeki günlerde yetkili kategorilerine yeni iki dağılım daha gerçekleştirecek olmamızdır. ( 1- Tek bölümle ilgilenebilen arkadaşlarımız için, 2- Tüm bölümlerde forum içi genel yetki sahibi ) Bu dağılım gerçekleşince de sizi ilgili yeni statüye aktarırız. İsterseniz öncelikle bu dağılımın gerçekleşmesi bekleyebilir, isterseniz bugünden itibaren (yeni yetki dağılımı gerçekleşene kadar müdür olarak) yetki sahibi olabilirsiniz. Kararı size bırakıyorum. Değerli ilginiz için teşekkürler. |
İlginizden Dolayı Çok Teşekkür Ederim Tercihimi Ve Başvurumu Tekrar Yapıyorum Özür Dilerim Saygılar.
Yaşınız: 17 Ne işle uğraştığınız: Öğrenci Günde internette asgari kaç saat bulunduğunuz: Günde 5-6 Saat Nette Olurum Forumda 3.5 Saat (en az ) Hangi konularda Müdürlük yapmak istediğiniz: Komedi , Bir Tutam Hikaye Sevgili Kaplan Ben Şuan Bu Günden İtibaren Yetki Sahibi Olmak İstiyorum Tekrar Teşekkür Ederim ... Saygılar........ |
ben özlem 23 yaşında çalışanım ve saat 8,30 akşam 5,30 a kadar buradayım benim ilgili olduğum konular dini aşk müzik ve magazin işlemleridir artık siz bilirsiniz saygılarımla
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Merhabalar, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Açıkcası yetki sahibi olabilmeniz için ihtiyacınız olan tek şeyin biraz zaman olduğunu söylebilirim. Çünkü neler yapabileceğinizi biraz olsun görmemiz gerekiyor. Çalışmalarınızı bir süre takip edelim ve isterseniz önümüzdeki ayın sonuna doğru talebinizi tekrar değerlendirelim. Değerli ilginiz için teşekkür ederim. Alıntı:
|
selamun aleyküm biz de acizane sitede görev almak istiyoruz
tabi uygun görülürsek ama ben müdür olmak istemiyorum paylaşımcı olamak istiyorum acizane teşekkür ediyorum ForumSinsi.com - Arayışa Son Veren Adres - Eğlence - Eğitim-Öğretim - Kültür-Sanat - Bilim-Teknoloji - Vahşet-Korku - Beyin Fırtınası ailesinde olmak tan mutluluk duyuyorum ve paylaşıma varım... |
Aleyküm selam,
Daha önce ilgili talebiniz hakkında konuştuğumuzdan dolayı ayrıntılı bir açıklamaya girmiyorum. "Program Tanıtım Merkezi" ve "Oyun Dünyası" isimli bölümlerimizde yetkilendirilmiş bulunmaktasınız. Kullanıcı grubunuz ise isteğiniz üzerine değiştirilmedi. Değerli çalışmalarınız için teşekkür eder, devamını dilerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar ................... |
Bilge Resim Galerisi - Vahşet-i Alem-Sinema, Müzik & Online Videolar
Hariç Diğer Bölümlerde yetki Almak İstiyorum..Teşekkürler..... |
İlgili konuda yazdığım özel mesajı cevaplayana kadar başvurunuz askıda kalacak Sevgili B@ron.
|
Bu ailede yetki almak isterim..Faydalı olacaqıma inanıyorum..
<<İslam konusunda >>yetki almak isterim.. <<Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler >> Bilim ve teknoloj..Güncel haberler ekonomi vs.. Konusundada yardımcı olurum.. Teşekkürler.. |