![]() |
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 4
Yalnızca Sitem Vurgun yemiş misali gönlüm tutuldu aşka Ciğerimden yanıyorum ben bu defa başka Bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın Dünyanın o son günü sen beni arayacaksın Doymadım doyamadım sevmelere seni ben Kimseyi koyamadım yerine yeniden Saymadım sayamadım sensiz geçen yılları Ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem Zannetme bir gün geri dönmek değil niyetim Hasrete teslim oldum asla gelmeyeceğim Bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın Dünyanın o son günü sen beni arayacaksın |
Değer mi Değer mi hiç değer mi hiç Değer mi değer mi değer mi söyle Bir rüya ömür boyu Sürer mi sürer mi sürer mi böyle Değer canım değer elbet Değer birtanem aşk için herşeye Ne hayat nede gerçek Engel mi kanatlanmadan uçmaya Bir rüya görür gibi Seninle bulutlara uçtuğumda Bir ateş yakar beni Sevginle tutuştuğumu sanırdım Yağmur olur damla damla Öperdim öperdim dudaklarında Bir nehir gibi çağlar Akardım akardım damarlarından Değer canım değer elbet Değer bir tanem aşk için herşeye Ne hayal ne de gerçek Engel mi kanatlanmadan uçmaya |
Güllerim Soldu Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu sonram yoktu Soyundum sevinç giyindim Sevinmek sanki bir suçtu Hani her şeyindim ben senin Hani kor dudaklındım Hani karlarda açan çiçektim Vazgeçilmezdim |
Gülümse Gülümse hadi gülümse bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir akdeniz olur gülümse Tut ki karnım acıktı anneme küstüm Tüm şehir bana küstü Bir kedim bile yok anlıyormusun Hadi gülümse Sazlarım vardı ırmaklarım vardı Çakıl taşlarım vardı benim Ama sen başkasın anlıyormusun Başkasın |
Hadi Bakalım Yerimiz mi dar yoksa yenimiz mi dar Ne var... ne var... Uçurmuş herkes oda kim oluyor Sen kimsin kim bunlar En büyük kim Hadi bakalım kolay gelsin Bir acaip zor yarış Bana ne aman ben anlamam Pek hesaplı ince iş Sen seni bil sen seni Sen sıkı tut çeneni Eline diline hakim ol Sonra öcüler yer seni Sen seni bil sen seni Sen sıkı tut çeneni Eline diline hakim ol Dikkat Ah içimizde ne aç hevesler Arada hicaz arada caz nefesler Bir yanımız her duruma müsait Ne kadar uyarsa o kadar ister |