ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Geyik Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=156)
-   -   En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım... (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=59237)

dejavu2009 11-27-2008 02:10 PM

Cevap : En uzun cümleyi yazalım... rekor kıralım...

Alıntı:

gothicc_girll26 tafarından gönderildi (Mesaj 247438)
üzerine öLe damLıyorduki senin hayaLn snmişti hucreLerime ve..

Alıntı:

SanaL_boy tafarından gönderildi (Mesaj 247439)
birden kar yağacak gibiydi...

ARKADAŞLAR KURALLARA DİKKAT... CÜMLENİN HEPSİNİ DEĞİŞTİRMEK GİBİ BİR ŞEY YOK... ONCEKİ YAZILANLARA KELİME EKLİYORUZ...

CÜMLEMİZ EN SON BU HALDEYDİ

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini

fbligirl 11-27-2008 04:24 PM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları yine seni hatrlattı bana ağlamaklı oldum bir anda neden dedm kendme neden hala o

kezban 11-27-2008 06:47 PM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları yine seni hatrlattı bana. ağlamaklı olduğum bir anda ve sordum kendime neden hala onu hatırlayınca içimde ince bir sızı...

-__kaLpSiz__- 11-28-2008 12:02 AM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları yine seni hatrlattı bana. ağlamaklı olduğum bir anda ve sordum kendime neden hala onu hatırlayınca içimde ince bir sızı hissediyorum die ...

KRDNZ 11-28-2008 12:19 AM

:hammer::hammer::hammer:Arkadaşlar en uzun cümle denmiş siz 2. cümleye geçmişsiniz:D
Ben devam ettiriyorum konuyu anlayarak ekleme yapalım lütfen.
sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren

-__kaLpSiz__- 11-28-2008 12:23 AM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi ...

dejavu2009 11-28-2008 08:16 PM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin ...

(Arkadaşlar yazılara dikkat lütfen... herkes coşuyor maşallah...Her mesajda yalnızca bir kelime değiştirme hakkınız var.)

sudenaz 11-28-2008 08:22 PM

Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar....

KRDNZ 11-28-2008 08:30 PM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde

sudenaz 11-28-2008 08:32 PM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde dolaşırken...

KRDNZ 11-28-2008 08:39 PM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde dolaşırken ansızın...

sudenaz 11-28-2008 08:40 PM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde dolaşırken ansızın gelen...

dejavu2009 11-28-2008 08:48 PM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde dolaşırken ansızın gelen birkaç ...

KRDNZ 11-28-2008 08:51 PM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde dolaşırken ansızın gelen birkaç sahte

dejavu2009 12-02-2008 04:58 PM

Sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen birkaç sahte...