![]() |
Cevap : Anladığınızda Çok Geç Olacak!!!
evet herkez inandığını yaşasın.ama kimse kimsenin inandıgına hakaret etmesin.iftirada bulunmasın .biz nasıl deniz gezmiş,deniz baykal ve diğer solcular hakkında kötü bir şey yazmıyorsak.dilimize bir sürü şey gelmesine.sadece inandıgımıza değil,inandıgımız için kendımize bile hakaret edilmesine karsın onlar gibi olmamak ugruna onları bu sekilde eleştirip yakısıksız konular acmıyorsak karsı taraftanda bu saygıyı beklerim ben.he gelmesse hakkımı gücümün yettiğince savunurum.bana cahil diyenler dilimi,inanmamı,ve inanma sebebimi görmeliler.
|
Gerçekten çok komik.İstikrarlı giden bir yönetime çelme takma hareketinden başka birşey değil bu.Çünkü bu yansıttıklarınıza doğru giden en ufak bir icraat bile yok.Başörtüsü yasasından bahsediyorsanız ki gösterdiğiniz çarşaflı kız resimleri buna delalet ediyor;bu tamamen kızların kişisel özgürlüklerinin önünü açan bir yasa.Mini etekle gelen kızlarımıza karışılmadığı gibi başörtüsüyle gelen kızlarımıza da kimsenin karışmaya hakkı yoktur.Ahh siz varya siz bi de aziz Atam'ın arkasına saklanmaya çalışıyorsunuz.Bilmiyorum onu ne kadar tanıyorsunuz ama hakikaten iyi tanısaydınız eşi Latife hanımla çekilmiş fotoğraflarına baktığınızda,Latife Hanım'ın çarşaf giyindiğini görüp şu yaptığınızdan biraz mahçup olurdunuz sanırım.Burdan tüm Türk halkına sesleniyorumm.Provakasyonlara gelmeyelim.Çünkü bu ülkenin artık geri gitmeye ne niyeti ne de gücü yok.Hep birlik olalım devletimiz ve milletimiz için çalışıp Atamızın söylediği gibi muasır medeniyet seviyesine ulaşalım.Görüşlere saygı duyarak,kardeşçe...
|
güzel bir paylaşım konusu tşklr
|
eyer türkiye buduruma gelirse biz kendimizi öldürelim daha iyi bunların olmaması icin mücadele vermemiz lazım herkez bu sese kulak versin tşkederim harika bir gerceği ortaya cıardığın icin.
|
Cevap : Anladiğinizda Çok Geç Olacak!!!
öncelikle reelking gerçekten çok hoş bi konu seçmişsin düşüncelerimizi almak için teşekkürler...
bence resimler okdar uç noktalarda ki... türkiyenin sadece%1 yada 2 si bu kadar katı düşüncelere sahip bunun dışında kaln kesim birbirine karşı gayet ılıml ve saygılı... jasmine arkadaşımada bişi sormak istiyorum kendisi demişki: Alıntı:
dşüncelerimi biraz sert bir dille ifade etmiş olabilirim lütfen kusuruma bakmayın... Reelking konu için bir daha teşekkürler:) |
çok değerli bi paylaşım olmuş gerçekten..evet bunu anladıklarında çok geç olacak,oynanan oyunları gördüklerinde...çok teşekkürler paylaşımın için....!
|
harika bir paylaşım olmuş
|