![]() |
Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???
adamın kesdiği kediler yeter cehenneme gitmesine ne cenneti:D
muaarreemmmmmm oyun cd lerimi gelirken yanına al unutma sakın:D derdim:P |
Alıntı:
SON SÖZ; "Ben gitmeeeem. benim işim yok orda." |
aman bende tam seni bekliyodum nerdesin busaate kadar ulen alahsız sen gelene kadar biton günaha girdim
|
oleyyy sonunda okuldan yazılılardan kurtuldum hoşgeldin karnın aç mı bi şeyler yiyelim öyle gideriz derdim
|
Alıntı:
|
kelımeyı şehadet..we derdımkı dunyada olumden başkası yalan:)
|
kelime- şehadet eder ve geç oldu gelişin ama inşallah güç olmaz beni alışın derdim.
|
Alıntı:
aynen cunki peygamber efendimiz s.a.v in bu konuda hadisi vardi sanirim kim son kelimesi sahadet olursa o cennetliktir diye. Insaallah bunu soylemek bizede nasip olur |
uçan kuşlarıma sahde dostlarıma serbest ama nolur Annem ağlamasın !
|
aaa! azrail hq nan? nbr özlettn kendini..
|
Alıntı:
der gibi geliyor bana... dimi? Ama son söz belki bu olur "Arda'nın golü kalecinin nasıl ....... attı değil mi abi!!!! Abi burası Galatasaray tirübünü değilmi????" .. . . . |
" Demek insanların rüyalarına giren, onları korkutan, onları erdiren azrail sensin ha!
Giriş edebi oldu mu?" "Ne diyorsun ey fani" " Yok bişi hadi gidelim " |
"nbr azrail hoşgeldin.ya geciktin saat 1 de bekliyordum 15 dk sonra geldin neyse evdekiler dostlar hadin ben tahtalı köye gidiyorum benle gelmek isteyen varsa azraili çok bekletmesin şimdiden gelsinde bidaha dünyaya getripde yormayın.."
"tamam artık yeter gidiyoruz" "tamam bi bekle yaw konuşturmadın eşle dostla" tabi bu konuşmada 5 - 10 dk geçer :)) paylaşımın için tşkrlr.. |
önce kelime-i şahadet getirir (inşallah) ve azraili beklerim geldiğindede onunla dost gibi muhabbet ede ede gideriz ama önce dünyada görmediğim yerler ver hemen bi 5 dk da dolaşalımmı gezip tozalım falan derim kabul ederse bi kez dünya yüzü görüp de gitmiş oluruz kabul etmezse canı sağolsun nasıl olsa gideceğimiz yer belli oradan bakarız
|
oturma eylemi yaparım... belki o beni anlar... türkiyede kimse anlamıyor nasıl olsa....
|