ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Protesto Ediyorum !... (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Türbana Karşı Olanları Proteto Ediorum (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=43005)

eduket 04-03-2008 09:11 PM

Cevap : Türbana Karşı Olanları Proteto Ediorum

SİZE SONONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM.EVET HAKLISINIZ TÜRBAN YASAĞI ÖZGÜRLÜĞÜ ELDEN ALMAK DEMEKTİR ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.SİZİ TBRK EDİYORUM SAYGILAR:img-clapping:

sudenaz 04-03-2008 10:31 PM

Alıntı:

eduket tafarından gönderildi (Mesaj 196253)
[SONONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM.EVET HAKLISINIZ TÜRBAN YASAĞI ÖZGÜRLÜĞÜ ELDEN ALMAK DEMEKTİR ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.SİZİ TBRK EDİYORUM SAYGILARIMLA
:img-clapping:

tşk ederiz:img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping:

eness 04-04-2008 11:28 AM

valla bu işler baya karışıkk

su perisi 04-04-2008 11:33 AM

Alıntı:

fatmanur tafarından gönderildi (Mesaj 196247)
hayır sadece benm yorumum bu.. ben sizin yorumlarınızı saygıyla karşılıyorsam sizde benimkini karşılayın lütfen sadece benm içimden gelenler bunlar ... peki kimse türbana karşı değilse neden bu kadar sorun çıkıyor neden bir türlü kabul edilmiyor

Peki siz neden hala 3 puntoda yazmaya dewam ediyorsunuz, yasak olan şeyi neden devam ettiriyorsunuz, o kadar ikaz yazıldığı halde cnmcım. Hoşçakalın...

sudenaz 04-04-2008 11:36 AM

ben 3 puntoda yazmıorum hep 2de yazıorum bir kere uyarıldım ve sonrada hiç kullanmadım tşk ederim canımcım...

su perisi 04-04-2008 11:49 AM

Sude cim düzelttin evet, bundan dolayı teşekkürler, ben fatmanur için yazdım. inatla devam ediyor da o yüzden dedim. sevgilerimle

djdem 04-04-2008 11:56 AM

ya ben bu konuyu görüşreri dinlemek için açtım kimse birbirni kırsın die değil herkesin görüşüne saygı duyarak açtım ama karşılıklı atışmaya döndü bu ve sadece bu konuda değil diğer konulardada bazı üyeler tarafından dile getirilio tamamen yanlış anlaşıldım sanırım

sudenaz 04-04-2008 11:58 AM

su perisi tşk ederim ayrıca özür dilerim ben bana dediğini zannettimde:D

su perisi 04-04-2008 12:02 PM

Alıntı:

djdem tafarından gönderildi (Mesaj 196387)
ya ben bu konuyu görüşreri dinlemek için açtım kimse birbirni kırsın die değil herkesin görüşüne saygı duyarak açtım ama karşılıklı atışmaya döndü bu ve sadece bu konuda değil diğer konulardada bazı üyeler tarafından dile getirilio tamamen yanlış anlaşıldım sanırım

yoooo sakın haa, kimse birbirini kırmıyor, bizim olayımız farklı canım, yazı puntolarıyla alakalı... Saygılar...

djdem 04-04-2008 12:07 PM

tamam öle olsun üzülmüştüm bende yaaa gerilim yarartım diye
bu buton mevzusunu bilmiodum bak iide oldu bikaç msjmda büyük butonlar var ama bundan sonra yapmayalım gari:d

merve16 04-04-2008 12:14 PM

ülkemizde kimse başötrüsüne karşı değil mi??????sadece gülüyorum sizin giblerine de çok acıyorum bizi bu dünyada anlayamayabilirsiniz ama içim rahat çünkü öbür dünyada görüşeceğiz diyorum ALLAH ISLAH ETSİN

fatmanur 04-04-2008 12:20 PM

Alıntı:

merve16 tafarından gönderildi (Mesaj 196403)
ülkemizde kimse başötrüsüne karşı değil mi??????sadece gülüyorum sizin giblerine de çok acıyorum bizi bu dünyada anlayamayabilirsiniz ama içim rahat çünkü öbür dünyada görüşeceğiz diyorum ALLAH ISLAH ETSİN

helal olsun mervecim :img-clapping::img-clapping::img-clapping:

merve16 04-04-2008 12:23 PM

sağol canım

cansel 04-04-2008 01:07 PM

bu başartüye karşı olanların suçu değil bunu siyasi simge haline getirenlerin suçu eğer böle bir durum olmasa kimse buna karsı cıkmazdı siz bzmle değil onlarla hesaplaşın çünkü biz buna karşı olmamızı sağlyan kişiler bunu siyasi amaçlı kulananlardır

sudenaz 04-04-2008 06:18 PM

cansel siyasi amaçlı kullanıyorsa bu bizim suçumuzmu sence ,neden bizi yargılıyorsunuz o zmaan neden siyasi amaçlı kullananlarla bizi aynı kefeye koyuyorsunuz aslında siyasi falan kullananda yok esasında ama siz böle diye diye böle olduk siyasi kelimesi bir çıktı herkes laikci kesildi başımıza neymiş efendim biz o bez parçasını örttüğümüz için geri kafalıymışız ya vallahi acıyorum böle düşünenlerede başım ne kadar ilgilendiriyor onu ona ne ya önemli olan içindeki değilmi yüzünde makyaj varmış başında başörtüsü işte bu siyasi amaçlı laikci düşünenlere diyorum biz düşünemiyoruz geri kafalı düşünüyoruz ya onun yüzündeki makyajdan sanane senmi çekicen günahını?