![]() |
Dekolte Giyince Sakın Hapşurmayın
bravo bayanlar...söyleyemeyen erkeklerden daha cesur çıktınız
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 bravo bayanlar...söyleyemeyen erkeklerden daha cesur çıktınız Gel sen de yanımıza.. |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin RTÜK ne kadara kadar müsaade ediyor? Bir bilsem yazacagim. Aman Banemin, aman Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi erlik çok büyük bence ayrıca kötü düşüncelerde olsam soruna müthiş bi kelime oyunu yapardım ama forum ortamı işte Bence boyut güzel, dekolteye yakışır Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 bravo bayanlar...söyleyemeyen erkeklerden daha cesur çıktınız Akıllarından geçeni ah bir yazabilseler Kardelen |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi insomniac Basınç böyle bişeymiş öğrenmiş oldum Her konu yeni bir öğrenim.. |
Herkes Başaramaz
|
Alan memnun satan memnun
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Pharos Alan memnun satan memnun Kime almış..? Ne satılmış..? Kim memnun..? Bu üç sorunun cevabını istiyorum.. |
alan memnun, satan maymun internet ortamında gif olmuş, ellere kas, dillere pelesenk olmuş
|
eller kasda neyin nesi erlik bi açıklasana
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Pharos eller kasda neyin nesi erlik bi açıklasana olay komik ya, gülerken masaya, alna vurmalar felan o alaka |
heeee iyimiş
|
Bugün bayrammıydı
|
Bitti ama be USLU.. Nerde kaldın??
|
Maşallah , ne hapşurdu o öyle. Hastayken bu bayanla dışarıda çıkılmaz , başa bela alırsın valla
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sanaloji Maşallah , ne hapşurdu o öyle. Hastayken bu bayanla dışarıda çıkılmaz , başa bela alırsın valla sağlamkende çıkılmaz, başa bela garanti |