![]() |
Gay Testi...!!!
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Böcü neyi ispat etme derdindesin? İspat değilde, oyuna gelmeyelim, hayır diyecemde hayır dersem bana hayır getirirmi onun muhasebesini yapıyorum. |
Gay Testi...!!!
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Teste ihtiyacınız mı var da illa tıklayacaksınız yahu? Oyun bölümü değil miydi burası.. Yine el alışkanlığıyla kadınlar bölümünemi girdim yoksa. |
Gay Testi...!!!
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI İspat değilde, oyuna gelmeyelim, hayır diyecemde hayır dersem bana hayır getirirmi onun muhasebesini yapıyorum. Eğer "Hayır" demekten medet umacak durumdaysan, getirmez... MuhasebeciBanemin... |
Gay Testi...!!!
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Eğer "Hayır" demekten medet umacak durumdaysan, getirmez... MuhasebeciBanemin... Yokta yarın birgün merak ederiz bu neyin nesiymiş diye.. Töbe töbeeee |
Gay Testi...!!!
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Pitsy...????? Yok bişi bebeem sen çık burdan. |
Gay Testi...!!!
Aslında bende az uğraşmadım.
Ama benim ki sadece mausu ne kadar hızlı kullanabiliyorum babında bir denemeydi. "Yes" e basabildim ama. |
Gay Testi...!!!
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Aslında bende az uğraşmadım. Ama benim ki sadece mausu ne kadar hızlı kullanabiliyorum babında bir denemeydi. "Yes" e basabildim ama. Bendemi Yes desem ki !!! Korkuyorumda, essahtan yanıltmaca falan yokturda şey oluruz.. Neyse buradan çıkayım, valla ikimizin üzerine yapışır biraz daha kalırsak. |
Gay Testi...!!!
Ayıp oluyor ama böyle oynak no'larla ugraştırmayın gece gece
|
Gay Testi...!!!
İngilizce bilmiyorum
Yani ben uygulayamıyorum bu testi |
Gay Testi...!!!
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI İspat değilde, oyuna gelmeyelim, hayır diyecemde hayır dersem bana hayır getirirmi onun muhasebesini yapıyorum. Vay be! Hayır kelimesi cümle içinde iki farklı anlamda kullanılmış; işte "ironi" diye buna derim ben. Böcü, sen çakarsın bu köfteyi ... Şimdi konuya gelelim, daha doğrusu konunun benle ilgili olan kısmına; efendim No'yu yakalayamadım ve illa bir şeye tıklamam gerektiğini düşündüğümden dolayı Yes'i tıkladım ve sonuç, ben bir gaymişim... Ne var?.... |
Gay Testi...!!!
Yorumları okudum sadece, testi yapmaya gerek kalmadı..
|
Gay Testi...!!!
Altı üstü bi test arkadaşlar....ne kadar tırstık bölylee...
|
Gay Testi...!!!
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Jazz Vay be! Hayır kelimesi cümle içinde iki farklı anlamda kullanılmış; işte "ironi" diye buna derim ben. Böcü, sen çakarsın bu köfteyi ... Şimdi konuya gelelim, daha doğrusu konunun benle ilgili olan kısmına; efendim No'yu yakalayamadım ve illa bir şeye tıklamam gerektiğini düşündüğümden dolayı Yes'i tıkladım ve sonuç, ben bir gaymişim... Ne var?.... Jazz, ama benim dediğim gibiydi, hala ısrarlıyım, öyle kullanılıyor. |
Gay Testi...!!!
Bir kere bu gay o gay değil o gay bu gay değilse siz gay değilsiniz canlarım
|