![]() |
Kadınlara Özel Tasarımlar
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi experella Saatleri seviyorum bunun rengide çok güzelmiş Resimde de 3 telefon var neden acaba Böyle saati olan bayan üç kere telefon bekliyor olabilir zannımca |
İddia ediyorum, bayan kısmından şoför olmaz...
Genlerinde var... Nasıl kasları erkek kaslarından farklı ise bu yetenekleri de yok... Birkaç kişinin iyi şoför olması, bu tezi çürütmeye yetmez... |
Senınle yarisabilirim Real
|
Genlerinde mi var ?
Şahsen o beceriksiz genleri noter onaylı olarak görmek isterdim. Kadınlar kadar taş düşsün kafalarınıza... Hemide 130 kilogramlıklardan... |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Canan42 Senınle yarisabilirim Real Valla bu şekilde iddialı olanları çok gördüm... Bu zamana kadar 2 iyi bayan şoför gördüm... Diğerlerini 100 metreden bayan sürücü oluduğunu anlayabiliyorum... |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Genlerinde mi var ? Şahsen o beceriksiz genleri noter onaylı olarak görmek isterdim. Kadınlar kadar taş düşsün kafalarınıza... Hemide 130 kilogramlıklardan... Seninde kafana 80 kiloluk pamuk düşsün... Bir kere de objektif olmayı deneyin yahu... Notere ne gerek var, yolda çevrenize bakmak yeterli... |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Seninde kafana 80 kiloluk pamuk düşsün... Bir kere de objektif olmayı deneyin yahu... Notere ne gerek var, yolda çevrenize bakmak yeterli... Tuzlayayım da kokma emi Dediğin pamuk senin pammıh kişisi ise kabulumdur efenim. Bir iki tane beceriksiz hatunu bütününe mal etmek olmaz. Ona bakarsan ne usta sürücüler hayretlerin fevkine gark ediyor. Vınnnnnn diye bir şey geçiyor yanından anlayamıyorsun az ileride bir karartı görüyosun yaklaştıkça o vınnnn diye geçeni ters yöne doğru geçmiş vaziyette asılı görüyoruz. En son örneği de görüldü geçenlerde, Büyükşehir Kadirbüsün erguvan otobüslarından bir tanesi... Bildiğim kadarı ile Kadirbüs ekibinde bayan sürücü yok. |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Böyle saati olan bayan üç kere telefon bekliyor olabilir zannımca Öyledir inşalah yoksa operotörler,santraller,çalışanlar dışında 3 saatini düzenli telefonda geçiren yoktur sanıyorum |