![]() |
Dr€Am Sana Savaş Açıyorum
Seni sevdim minik dream açtığın bu savaşta başarılar dilerim biraz da sen uğraş Dream cadısıyla
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi dream savaştan çekiliyorum yiter ya beyaz bayrak bulun bana bu güvercini aldım sana |
Ooo zeytin dalı bile var
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi dR€aM Ooo zeytin dalı bile var bakalım verecekmi sana |
diğer dream bunu sana armağan ediyorumm yaşasın nick kardeşliğiiii |
Dur bir dakika yahu Ben senin için proje hazırlıyordum dream.
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Dur bir dakika yahu Ben senin için proje hazırlıyordum dream. Ne projesi projenin çok kötü bir şey olduğunu hissediyorum ama hadi hayırlısı |
Rüyamda gördüğüm bir projeyi hatırlamaya çalışıyorum. Yıkabiliriz bu devleti. Buna inanıyorum
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Rüyamda gördüğüm bir projeyi hatırlamaya çalışıyorum. Yıkabiliriz bu devleti. Buna inanıyorum aldumu bu şimdi oldumu savaş kötü bir şeydirr |
Savaşı sen başlattın, ben devamını getiriyorum sadece.
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Savaşı sen başlattın, ben devamını getiriyorum sadece. Ağır kayırlar verdim . Bu koşullarda savaşşı devam ettiremem . Barış antlaşmasını imzaladık |
Korkarak savaşmıyacaksın asker. Barış antlaşmasıymış.. Tüm proje mahvoldu zaten. Arkadaş listen ne ara çoğaldı. Bu iyi durum ama projeyi işlemiştim buna. + Düşmanının arkadaş listesindesin..
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Korkarak savaşmıyacaksın asker. Barış antlaşmasıymış.. Tüm proje mahvoldu zaten. Arkadaş listen ne ara çoğaldı. Bu iyi durum ama projeyi işlemiştim buna. + Düşmanının arkadaş listesindesin.. benim hayatta iki felsefem vardır 1. gaza gelme 2. olarak da dostlarını arkasından vurma teklif reddedildi |
Felsefen de olmayan, etten kemikten olmayan bir şeylerde olabilir. Sen bilirsin, ben kağıdı yırtıyorum.
|
Noluyo bakıyım burda fazla yaramazlık yapmayın.
Aaa işe bak benim üzerimden ne konular dönmüş |