![]() |
Cevap : Mutlu Yıllara [KAPLAN]
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KAPLAN
|
ÇOK ŞEY ÖGRENDİGİM SEVGİLİ KAPLAN,
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.... SİTEYE PEK GİREMEDİGİM İÇİN YENİ YAZMAK ZORUNDA KALDIM... HER GÜNÜNÜN BİR ÖNCEKİ GÜNÜNÜ ARATMAYACAK GÜZELLİKTE GEÇMESİ DİLEGİYLE...... |
doğum gününüz kutlu olsun kaplan...yeni yaşınız size sağlık huzur ve mutluluk getirir inş.:sm_sleep:
|
1 Eklenti(ler)
bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dilerim dogum gününüz kutlu olsun.Rabbim sizi sevdiklerinize bağışlasın.Dosya Eki 1133
|
mutlu yıllar kaplan
|
nice mutlu yıllara kaplan aileniz ve sevdiklerinizle beraber
|
1 Eklenti(ler)
07.12.2010
» Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın.. |
Nice mutlu yıllar dilerim.. Sevdiklerinizle sağlıklı güzel yıllar geçirirsiniz inşallah.. Umarım pastayı beğenirsiniz:) Mesajı geç farkettim yalnız kusura bakmayın. http://3.bp.blogspot.com/_LgbBPL1Z45...tiger+cake.jpg |
Teşekkürler Sevgili KRDNZ (:
|
Kaplan yaşlanıyormuyuz ne yaf:)
Neyse biz kendimizi teselli anlamında,yeni yaşın bizleri biraz daha olgunlaştırmasına vurgu yapalım:) Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara kaplan:Lazogli6161: |
Ailenizle, sevdiklerinizle nice mutlu, sağlıklı yıllara inşallah Sevgili Kaplan.
|
Artık bir yaştan sonra insan kendi doğum gününü hatırlamamak istiyor Sevgili Vandetta. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
|
Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
07.12.2011 |
Doğum günün kutlu olsu Ailenle birlikte nice mutlu yıllara
|
Mutlu yıllar Sevgili Kaplan. Herşey gönlünüzce olsun, doğum gününüz kutlu olsun:)
|