![]() |
tamam tamam..bu ne çene böyle..:)
pes ediyorum. |
Her selam veren kızı kendine aşık sanmak
İşte budur :D vallahi yorumlar felaket canlandırmış konuyu teşekkürler buketcim :))) |
bence erkeklerde kıro diye bi kategori yok ......herkes için tarz meselesi bu!!!
resme bakarak dış görünüşe göre insan yargılamak ki bu önyargıdır bence yanlış ......teşekkürler konu için tartışmaya açık bişey olmuş güzel oldu |
Alıntı:
|
Alıntı:
düşüncenize tamamemn katılmıyorum ama saygı duyuyorum ben teşekkür ederim |
çok komikmiş konu ve yorumlar :D:D:D
ellerine sağlık buket |
Alıntı:
konudan çok yormlar desek:sm_biggrin: teşekkürler zamanın ayıırıp baktıgın için |
bence çok saçma konuyu açan kişi daha kro ne demek onu bilmiyor.
|
Alıntı:
o benm görüüşüm arkadasımla konusurkende belirttiğim gibi herkes beğenmek zorunda değil ve yine arkadasmla konusurken belirttiğim gibi kıronun tanımlanmasında farklı fikirleri olanlar olabilir...iyi okuyup ondan sonra eleştirirseniz sevinirim..üstelik benm sözlük bilgimi eleştirmekde size kalmadı |
:D :D süpermiş..ben kro diye bunu yapana derim..:D
paylasm içn tskler bktrul..:) |
Alıntı:
Not: Konulara mesaj yazarken görüşlerinizi belirtmekte serbestsiniz fakat bunun belirli bir saygı çer.evesinde olması en önemli kuralımızdır. Bu konudaki size ilk ve son ihtarımdır!! (mate) |
ne gusel yasmıssınız gercekten iyi gozlemlenmis.
|
teşekkürler yorumlarınızdan dolayı ayrıca teşekkürler ablacm uyarndan dolayı
|
sayın mate uyarılmışım ama neden olduğunu daha anlamadım saygı çerçevesinden bahsetmişsin ben hadimi aşan bir cevap verdiğmi zannetmiyorum uyarın içinse bence oda çok saçma
saygılar |
ERKEKLİĞE sığmıcak yazılar yazıosun
|