ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Geyik Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Hikaye Yazalım ! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1771)

Invisible_Rocker 09-08-2006 01:58 PM

Aslı ağlamaya başladı we ona şöyle dedi " Senden ayrılmadan önceki gün yaşadıklarımızı hatırlıyor musun?? ". Cihan kaşını kaldırdı we " Söyle yoksa o bnm oğlum mu?"

tatia27 09-08-2006 05:18 PM

Evet Bu Sebepten Dolayi Senden Kaçiyodum Seni Bi Pişmanlik Evliligine Sürükleyemezdim Buna Hakkim Yoktu.cihan şöyle Dedi :peki Oglum Beni Hiç Bir Zaman Bilmeyecek Mi? Bunu Nasil Yaparsin Nasil Yavrumu Benden Saklarsin ?

mehlika sultan 09-09-2006 02:49 PM

Asli Cevap Verdi:ama O Daha çok Küççük Bu Olayi Kaldiramaz Benim Yavrucuğum.ne Olur Bana Söz Ver Ona Bişey Söylemiycen Cihan Söz Ver........

tatia27 09-09-2006 10:06 PM

cihan: bunu benden nasıl istersin yıllardır oglumu benden ayırdın senden öle bi intikam alıcamki bu çektiklerimin hesabını vereceksin

Gökçe 09-13-2006 11:15 PM

Aslı büyük pişmanlık içindedir.hergün karşılaştıkları güne lanet eder.ama herşey için çok geçtir çünkü cihan sinsi planlarını kurmaya çoktan başlamıştır..

tatia27 09-19-2006 11:41 PM

Cihanin Ilk Yaptigi şey Ogluna Kendini Tanitip Sewdirmeye çalişmak Olmuştur ..

pisicik 09-20-2006 04:28 PM

başta oğlu bu olayı kabullenmek istemez ama biraz düşündükten sonra baba özlemiyle ona sarılır ve seneler sonra babasına kavuşmanın sevincindedir.oysaki babasının planları farklıdır.oğlunun aklını çelip onu annesinden uzaklaştırmak hatta nefret ettirmektir.

mehlika sultan 09-21-2006 10:13 PM

cihan çocğuna gerçkeleri açıklamamk için kendini zor tutmaktadır ve birgün dayanamayıp çocuğunu görmeye karar verir ve gizlice gider.oğlu top oynamamktadır ve birden top elinden kaçar ve cihan oğlunun gözlerinin içine bakarak al evladım galiba bu top senin der.

tatia27 09-23-2006 07:12 PM

çocuk:evet amca benim topum bu
cihan:sen ne tatlı seysin adın ne senin der
çocuk:benim adım emrah amca küçük emrah

*KeDi KeSeN* 10-04-2006 09:17 PM

Cihan yıkılan bakışlarla aslının cihanın göbek adını nasıl cocuga verdigine takılır.Artık tum SinSice planlarını unutup aslıdan nasıl özür dileyecegini ve hep birlikte tekrar mutlu bir aile tablosu çizecegini düşünür.Acaba aslıyı kocasın dan boşandırmayımı ; Yoksa kocasını tufegi ile vurmayımı seçecek derken...>

Thyen 10-05-2006 02:41 AM

o anda aslının kocası olay yerinde bitiverir
babasının bakışlarını anlayan emrah hemen annesinin yanına koşar
artık cihan ve aslının kocası tüm kozlarını paylaşmak için hazırdırlar

bessraa 10-09-2006 02:38 AM

derken cihan hemen yerdeki tüfegi alır ewe aslının kocasına
2 el ateş eder.Adam cansız bi şekilde yerde yatmaktadır
Aslı:Nabtın snnn???die haykırır we cihan oradan uzaklaşır
emrah babaaaaaaaaa die haykırırken adam 'ciiiiiiiiii'
yparak uyanır.meger adam polis olduundan,celik yelek warmış........

*KeDi KeSeN* 10-09-2006 05:50 PM

aslının kocası rıfat aslının yanına gider ve
sen gercek ten seviyonmu bu elemanı der.
Aslı utanan bakışlar altında azından nasıl EWET kelimesini cıkaracagını dusunurken rıfat anlarki aslı da cihanı sevmektedir.
Rıfat ağlayan cocuu sakinleştirmek için geçti geçti derken arkadan cihanın göşgesi ilişir.
(meger cihan da polismiş ve yelegin oldugunu anlamış tekrar aya kalkması için o na zaman vermiştir)
ayaga kalkmasını bekler ve ...

Thyen 10-09-2006 08:52 PM

gözünü intikam bürümüş cihan elindeki silahı adama dogrultur
rıfat'ın gözlerindeki korku cihanı içinden çıkılması zor bir intikam ateşine düşürmüştür.
tam tetige basacagı sırada aslı rıfatın önüne geçer
"oğlumun babasına bunu yapma herşey benim suçum vuracaksan beni vur." der.
bi an olsun kalbi duran cihan..........

*KeDi KeSeN* 10-10-2006 09:05 AM

hani la o cocuk ben den di yaratık ne biçim anasın sen deyip
acımadan ceker tetiiee
gozunun onun de anası olen emrah ulan sizin ben ne biçim aile bireyisiniz der ve cihanın elinden duşen tufekle kendini vurur
geride Rıfat ve Cihan kalmıştır
aslında kardeş olan Cihanla Rıfat
zamanında aslı yuzunden bozuşmuşlardı...