ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Hazır Mesajlar & Güzel Sözler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=666)
-   -   Ah Şu Kızlar... (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1005351)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 08:57 AM

Ah Şu Kızlar...

sitem´isimli üyeden Alıntı

Erkeklerin hepsi Öküz diyen kızlar,sabah o kadar makyajı hayvanat bahçesine gitmek mi yapıyorlar ??

doğru söz

Ah Şu Kızlar...

evet arz da onayladığına göre..Konu kapanmıştır..Dağılabilirsiniz..

Ah Şu Kızlar...

YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı

Hahaha yahu ben bunları kızlardan duyunca tezlerimin kanıtlandığını görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyorum

Bin yaşa sitem

Bi kere kız erkek farketmez insan olsun bi kere

Pardon ama kızların makyaj yapmasını anlıyoruzda, ya erkeklerin makyaj yapması ona ne diyorsun Adminim

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 08:58 AM

Ah Şu Kızlar...

Bizler makyaj yapmıyoruz, ama bakım elbette olacak. Bunu özbakım, özsaygı gibi sözcüklerle ifade ederiz

Ah Şu Kızlar...

bayanlardakide özbakım özsaygı...

Ah Şu Kızlar...

Maske kalınlığındaki pudra kaplı yüzler mi? Ya da o o bacaklarla giyilen o miniler ya da yapışan pantolanlar mı öz saygı

Ah Şu Kızlar...

bayanlarda ki ÖZ BOYA ÖZ BADANA olmasın..

Ah Şu Kızlar...

belki öle rahat/iyi hissediyolar kendilerini..önemli olan yakışması değil içinde kendini nasıl hissettiğin bence...

Ah Şu Kızlar...

makyaj yapmıyorum yapanada karışmam kızmam ancak dikkat cekecek şekllere giripte ortada salınan kendilerine laf atılınca olay çıkartan kız tayfasına sinir oluyorum..

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 08:59 AM

Ah Şu Kızlar...

yapma kırmızı..O kadar da değil..

Ah Şu Kızlar...

YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı

Maske kalınlığındaki pudra kaplı yüzler mi? Ya da o o bacaklarla giyilen o miniler ya da yapışan pantolanlar mı öz saygı

Tabikide hayır ama insanın insan olması öncelikli kişileri bu tarz şeylerle yargılanmaması taraftarıyım.
Bende tasvip etmem abartanları hatta hiç makyaj yapmadım bence doğal olmak en güzeli.
Oda o insanların sorunu ya, 10 yıl sonra bozuk bi ciltle yaşamaya razılar demekki

Ah Şu Kızlar...

vallaa ben içinde rahat değilsem yakışsada giymem..etek çekiştirmek..bluzun sağını solunu düzeltmek bana göre değil...çuval olsun rahat olsun..

Ah Şu Kızlar...

Makyaja gelincede bi palyanço olmak var bidee asil duruşlu olan var..gerçi bende ikisde yokda basit sade bişi makyaj malzemem kalem rimel ikilisi baska bisi yok...

Ah Şu Kızlar...

Makyaja karşı değilim. Doğru makyaj (özbakım grubuna giren) bayanı daha bakımlı gösteriyor. Şu an bahsedilen şey abartılı yapılan "ben burdayım" tavrı makyaj demi

İnsanın kendisine saygısı olması çok önemli bu aynı zamanda özgüveni de getirir. Örneğin bayanda uzun saç hoşuma gider ama bakımlı ve özenle şekillendirilmişse Hatta biraz garip gelebilir ama uzun saçlı ve saç bakımını ihmal etmeyen bayanların kendisine saygılarının olduğunu düşünürüm. Gözümde bir adım öne çıkarlar

Ah Şu Kızlar...

valla en rahat neyse onu giyerim,zaten bir yıldır kendimden geçmişim,lakin yerine göre abartısız makyajda yapar,giyinirimde,ama yakışmayan giymesin kardeşim,özellikle şu tayt modasından tiksindirdiler...