![]() |
Yüreğime Dokunanlar.....
Üfleme sur ‘a ey İsrafil, aşk ‘ta daha çok yanasim var…
Yâr ‘ a Şeker Şerbetle varasim var… Sen gelme ey Azrail... Bu canı Yâr ‘ e AŞK ‘ la veresim var..... |
Yüreğime Dokunanlar.....
Vicdan nedir bilir misin . ? . Onu herkes yüreğinde taşıyamaz . Dilinde , midesinde ve hattâ cüzdanında taşıyanlar vardır . . !
|
Yüreğime Dokunanlar.....
Üzülür insan ağlar belkide..Kırılan kalbine acır haliyle..
Sanırsın ki sen yokluğuna terkedişine.. Aslında hüznü verilen ''EMEK''lere.. Değemeyene verdiği ''DEĞER''e... |
Yüreğime Dokunanlar.....
İnsanı en çok yaptığın tüm iyiliklere karşı verdiğin emeklere karşı..
''Sen Ne Yaptınki..Yapmasaydın'' diyen ''DİLLER''.. Nankörlükle bakan ''GÖZLER'' üzer... |
Yüreğime Dokunanlar.....
Bakmayın insanların "Beni çok sevecek birini arıyorum" demesine.. Büyük bir sevgiye maruz kalınca hepsi kaçacak delik arıyor..
|
Yüreğime Dokunanlar.....
Bak yine "BEN" Geldim.Sana geldim.Yine gidecek yerin olmadığı için kapımı çaldın diyeceksin..Haklısın..!Sessizim.. Sustum Yine.. Usulca Geldim.....YALNIZLIĞIMI yanıma alarak geldim.Gidecek yerim olmadığı için değil...Belki de o başka yerlere gitmek istemediğim için Sana geldim
|
Yüreğime Dokunanlar.....
''ve eğer durum buysa,onu çoktan kaybettiysem bile,hayattan mutlu bir gün çalmış oldum. şu dünyada mutlu bir gün mucize demek.'' PAULO COHELHO/ On bir dakika |
Yüreğime Dokunanlar.....
Haketmeyen Sevgilinin Uğruna Göze Aldığın Kahır ve Çektiğin Sabır; Sonunda Ellerinden, Varolan Sevginide Alır, Gençliğini de..!!
|
Yüreğime Dokunanlar.....
Benimle Olmak ''Yürek'' Değil, ''Şeref'' İster.. Çünkü Yürek Herkesin Ağzında SAKIZ İken, Onu Ancak ''Şeref'' Temizler...!!!
|
Yüreğime Dokunanlar.....
yüreğiyle sevmeyen uğramasın semtimeee!!! Aşkımın kıymetini bilmeyen denk gelir tersimee...!!!
|
Yüreğime Dokunanlar.....
Insan bazen başka hikayelere ağlarken, içeride bir yerde kapısı aralık kalmış kendi hikayesine ağlar aslında...!
|
Yüreğime Dokunanlar.....
Sanırım Tek Hatam; Bana, Sadece Bir Elini Açanlara, Ben Bütün Ellerimi Açıyor ve Yanında da Yüreğimi Armağan Ediyorum...!
|
Yüreğime Dokunanlar.....
Hayattaki Tek ''Pişmanlığım'' Kuruş Bile Etmeyecek İnsanları, Ayaklarımın Altından Alıp, Başımın Üstüne Taşımaktı...
|
Yüreğime Dokunanlar.....
Ben Sana Saygı Gösteriyorsam, Sende Bana Göstereceksin! Ya ADAM Gibi Seveceksin, Ya da Sırtını Dönüp Gideceksin! SAHİPLENMEYECEKSEN, RAHATSIZDA ETMEYECEKSİN...!!!
|
Yüreğime Dokunanlar.....
Bazen Hayata Sağlam Bir Temizlik Gerekir.. İçini Tüketen Aşklara, Hırpalanmış Dostluklara, Yanlış İnsanlara YOL VERMEK Gerekir.!
|