![]() |
Cevap : Haftanın Konuğu
Bi soruda benden olsun:)Anladıgım kadarıyla öğrencisin ve önünde daha uzun yıllar var inşallah.Boş zamanlarını nasıl değerlendirirsin mesela kitaplarla aran nasıl?
|
Alıntı:
Alıntı:
kitapları çok severim.. Boş zamanlarımda önce çalışma kitaplarında(kaynak kitap) çözerim sonra kitap okurum... |
Konukluğundan dolayı sam00 arkadaşımıza teşekkür ederiz hayatı boyunca mutluluklar onunla olsun bir sonraki haftanın konuğunda buluşmak dileğiyle arkadaşlar hayırlı günler dilerim.
|
Desteğinden dolayı sudenaz arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum haftanın üyesi olan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum tanıma fırsatımız oluyor onlarla gurur duyuyorum ilgileri için
|
Sam00 nerelisiniz memleketinin en güzel yeri neresidir bize anlatırmısın
|
Üsküdar/İstanbul'da doğdum, Seyhan/Adana'da büyüdüm.. Engüzel yeri tabii kide kebapçının olduğu yerdir ama heryer asfalt olduğu için, pek güzel yeri yok..
(bkz.:" Adana'nın Halleri..") http://www.hizliresim.com/2008/11/24/3198.bmp |
Teşekkürler sam yer yazıyormuş haberimiz yok : )
|
Lütfen Bakınız: Adana'nın Halleri..
|
Alıntı:
böyle bir konuyu başlatan Gözyaşı arkadaşıma asıl ben teşekkür ederim.Seni aramıza tekrar görmek o kadar güzel ki arkadaşım=) |
Yeni Arkadaşlarımızı haftanın konuğu olarak görmek isteriz eğer haftanın konuğu olmak isteyen olursa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler iyi forumlar 10. haftanın konuğu bakalım kim olacak..
|
Ellerinize saglık arkadaşlar çok güzel olmuşşş:yattara.png:
|