![]() |
türkçesi iyi değil..
|
Öle kendi halinde biri....
|
bnce birass uchuq khacıq
bayaa da fanatiq birii |
son zamanlarda pek görünmüyo.
|
Loo loo biraz utanii heralim...
|
eğlenceli kafa birii
|
henüz tanışamadık ama şeker bir kıza benzıyor..
|
Hatırladığım kadarıyla; melekler kadar saf, mitolojilerin tanrıçaları kadar asil, bahar kadar sevgi dolu, bebekler kadar sevecen, kelebekler kadar neşeli, çiçekler kadar doğal ve bakılamayacak kadar zarif birisi...
Uzun bir aradan sonra foruma geri döndüm, bu kadar geciktiğim için umarım beni affedersiniz arkadaşlar. Hepinizi çok özledim. Merhaba herkese... |
Tanımıyorum ama şuan gördüğüm ve yazılarını okuduğum kadarıyla sevecen,Hatırı sayılır ve sitenin sevilenlerinden biri....
|
yeni tanıyorum iyi birine benziyor
|
bende yeni tanıyorum çok duygusal ve şirin birine benziyor....
|
iyi paylaşıcı biri umarım bizimle kalır
|
çok cana yakın ve bence iyi bir dosta benziyor....
|
iyi bir arkadaş çok cana yakın
|
Duygusal zekâsı yüksek sanıyorum. Ki bu da çok önemlidir. Şöyle ki; Mevlâna'nın da Hitler'in de matematiksel zekâsı çok yüksektir ama Hitler'i insanları fırında yakmaya götüren, Mevlâna'ya da "Gel, kim olursan ol, yine gel" dedirten duygusal zekâları arasındaki farktır...
|
çok bilgili,ve bilgisiyle aranan özellikte ve kişikte birisine benziyo ve çokta iyi birisine benziyor....
|
İnsana "Vay be, ben neymişim böyle... " dedirtecek güzel sözler sarfeden, insanları mutlu edebilen bir üye kanımca. Ayrıca sözlerindeki asilliği de inkâr etmeyeceğim yoksa kendisinin de kültürle yoğrulmuş olduğunu da saklamam gerekir ve ardından ne kadar ince düşünceli olduğunu söylememek için kendimi tutmam gerekir. Kendimi hiç zorlamayayım ve beni ne kadar mutlu ettiğini söylemekle başlayayım...
(Ya gittiğimden beri ne güzel insanlar gelmiş buralara ya) |
oldukça kültürlü ve insanı sözleriyle etkileyen biri söylemiştim ve yinede söylüyorum bence zekasıyla olsun edebiyatıyla olsun kültürüyle olsun aranan kişilerden.1000 kişinin içinden soyutlanıp parmakla gösterilebilecek birisi.....Ve gördüğüm kadarıyla kalp gözü hep açık.Umarım hep böyle devam eder.......
|
Şimdi mutluluktan düşüp bayılacağım :)) Teşekkür ederim tekrar.
Ve gene dediğim gibi, hedefi on ikiden vurmasını bilen, duygusal zekâsı bir hayli yüksek, sözlerindeki zerafete hayran olunacak bir insan. Üstüne üstlük kendini de hemen sevdiriyor... |
Mutluluğu yudum yudum değilde kadeh kadeh içmesini seven birisi bence yakın arkadaşları mutsuz olduğunda anında bir espiriyle morellleri düzeltebilcek biri....En önemliside herkez çok mutlu sanarken içinde fırtınalar kopan birisi...Hislerim böyle söylüyor............
|
Şu şaşkınlığımla sadece hislerinin çok kuvvetli olduğunu ve beni tanımaya yaklaşan bir avuç insandan biri olduğunu söyleyebilirim...
İnsanı kendisine hayran bırakıyor, sadece bunu söyleyebilirim şu an... |
Yafff bi takımı tutmiimiş demekki mülayim bi hayat süriii
|
:)) Hayır, sadece futbolu sevmiyorum, yalnızce milli takım maçlarında heyecanlanıp severek futbol maçı izliyorum.
Üstteki üye mutlu, şen bir insan. Çevresine mutluluk saçıyor ve insanları mutlu etmeye çabalıyor... |
OO çok süper yaff hemen arkadaslık kurabiliii belliki oda cevresince sevilen bi şahsiyet..
|
Belki :)) Teşekkürler Ergenekon...
Ergenekon sevecen tavırlarıyla ve sempatik tavırlarıyla iyi bir arkadaş olabilir... |
yavaş yavaş kendine ısındırıo ...Böle giderse yakındır ark.lık..
|
Sıcakkanlı, insanlara olan yakın tavırlarıyla kolayca arkadaşlık kurabilen biri. Sevdiriyor kendini...
|
İnsanların suratında güsel bi tebessüm olusturmasını bilii
|
Sıcak konuşmalarıyla insanı kendine yakınlaştıran neşeli ruhlu bir insan...
|
Dostum Yeter ŞİŞtİm Acaİp Bİ Şekİlde Azsona Yarilacam Yafff....
Bİz Buyusss ... |
İşte "Sabırsız" damgasını böyle yersin :bangin: :bangin:
Sabırsız ama içten bir arkadaş... |
eyv dostum açık sözlüsün...Görüşürüz k.d.e...
|
k.d.e. nedir yaf???
Sakin, arada sırada patlayan bir arkadaş... |
Kendİne Dİkkat Et...
Yok Yafff...hep NeŞelİİmdİr...sohbetİ HoŞ Bİ ArkadaŞ... |
Aynı şekilde, sözünü de esirgemeyen bir arkadaş...
|
biraz esrarengiz biri
|
Güçlü yorumu ve neşeli tavırlarıyla insanın gönlünde taht kuruyor adeta. Çok sempatik, empati yapmasını da biliyor gözlemleyebildiğim kadarıyla. Üstüne üstlük insana neşe veren çok da hoş sözleri var...
|
uzun suredır gormedıgım bırı
|
ismi doğru söölenmediği zaman kızan biri :)
|
karmaşık biri..
|