![]() |
paydon...zati ben oni yazmadımm bilgisayayda hazıy vaydı kopyaladım
|
:D:D:D:D bende kendin yazdın die tşk etmiştim o zaman geyi alıoyum teşekküyümü:)
|
İii bee öle 2 dakkada hemen fıkyamı yazılıy hele bıyaz bekle ozman ben hemen bi tane yazam...
|
:D ok sen biliysin:)
|
iki atmaca tayla üstünde gezeyken aşada biy tavsan göyüyley...Atmacalaydan biyinin adı buyciii diğeyenİn adı cevdettiy...
Buyciii; -Abi tavşana bak yaa ne kadayda lezzetli göyünüo.. Cevdet; -Öyle dimi...Ama bu anca biyimize yetey...Ben büyük olduuma göye ben yiyecem... Buyciii; -Pışık niee sen yiyomussun...Okuldan kaçan senmisinki ben yicem... Cevdet; -Taam ozman kim önce kapaysa o yesin... Ve ikiside biyden dalışa geçeyley... Ama oda nee çakalın biyide koştuyayak tavşana doğyu ileyley...Bizimkiley çakaldan önce vayma için iiyice hızlanıylay...Ve iki saniye sona büyük bi güyültü tos duman... Cevdet ve buycu kendileyine geldikleyinde çakalın oyuna geldikleyini anlaylay...Ve çakala öğle yemei oluylayyy ..... Yaffff boş bi vaktimde yazaysam belki yitmi tuttuyuyum şimdi bu kaday oldu.. |
:img-blush2: :img-clapping: :img-clapping: :notworthy: :good: süpeysin:)
|
bilioyum zatiii...
|
:):):) ben beğenmedim bu fıkyayı :):):)
|
iii...
|
:):):):)bozuldunn
|
ee bozulmamak eldemi beah emek veyip bi fıkya yazdık aban hemen göçeytti moyalimisi
|
noldu eyg abii.soyun ne:)
|
yohhhh bişi efkaylandım beahhhhh
|
doğaldıyy heykess efkaylanıoo
|
yahhh deilmi...neydesin sen haa yapılmadı daha hale bilgisayayınıss...Özledim emme..
|
annemin yaptıymaya nieti yok bende okuldan kaçıp kaçıp net cafeleye gelioyuz işteee
|
afeyin saaa...cıkcık...yokmu tanıdık biyileyi yada söle abana satsın ayka bahçedeki ayabalaydan biyini yaptıın bilgisayayı..
|
annem sınavlayım bitene kaday yaptıymıcakmışş
|
ıhı ıhı çok üsüldüm yafff....(N yapsın yaff baktıki sen deys çalışmıcan..ama şimdide duymadan cafeleye paya yediycen...)uhaaaa
|
zaten bütün hayçlıklayım cafeye gidio:):)
|
Bizim bütün maaşta topa gidiii...Haketen mengü nasiii sen nassın heç soymuom yafff hayy kafama...
|
ablam istanbulda gezio bende okula gidip gelioyum işteee
|
Vayyyy noldu süygün mü yedi...
|
hee yaa:S
|
msnen açıkmı...
|
evet senin:)
|
deil açacam şimdik....
|
açç bakalımm
|
sende ac baam...
|
eeeeeeeeeeeeeeee daha daha nasılsınızzz
|
yafff neydesin sen gaciiii...
|
kime diosun sen???
|
buycua dediydim ama sanada demek lasım neydesin sen bilgisayay çöhtü die giyilmesmi nete?
|
giyilmez tabi ya telden msne falan giydim ama ööle gidip cafeye siteye giymedim :):):)
|
sana kim dedi y siz konuş dieeee?????
|
konuyu açan kaydeşim buycu dedi tabikide
|
dedii filan bıyakında gelin baam yaaff ...kafam dağılsın azz
|
geldik ama sen yoksunn kii:S
|
ee behledim bahtım gelen yohh kaçtım bende...vuy bahaım tele
|
yine yoksun...