![]() |
Uçma uçma brn kalkar ve üçümüze kola söylerdim ve sonra size döner ve arkdaşlar brownide istemisiniz yanında derdim.....
|
Hadi eğlenmeye bir yere gidelim...
|
~~ ßana uyar nereye gidiyoruz :) ~~
|
olurrr ama siz kara verin derim
|
Hadi gelin İstanbul'a Tatilya'ya gidelim...
|
~~tatilya mı :S ߀n oraya ortaokuldayken giderdim :)) ßenden geçti aRtık ... Gelin ßiLdiğim güzeL ßir yer VAr canLı müzik eşliğinde ßiraz takılırız orda... ~~
|
"Ben bi' kere gittim hasret kalmıştım ondan dedim" derim :)) Sonra da "Hadi gidelim..."
|
isimsiz tatilya çoktan kapandı haberin olsun..Gel biz rahatsızın dediği tere gidelim ne dersin derim....Bu arada saat 10 kadar iznim var beni eve siz teslim etceksiniz ona göre derim...
|
Haydaa, niye kapandı ya :(( Sevmiştim orayı. Gerçi küçükken gitmiştim ama neyse. Rahatsız hadi götür derdim. Tabii suskun'a da "Sen yeter ki iste..."
|
~~ Tamm gidiyoruz :) Çalanlar arkadaşLArım Zaten :) ~~
|
orası iflas etmiş isimsiz oyüzden kapattılar orayı derim isimsize..AAA hadi arkadaşlar vakit kaybetmeden gidelim rahatsız hadi taksi çevir....
|
Arabayı ben sürsem olmaz mı? Drift falan yaparım size, severim drift yapmayı. Güzel de yaparım :))
|
~~ yavaş yavaş kaZa yapıcaKsın şimdi ^^ az kaLdı yaklaştık Zaten saßredin ßiraz daha ~~
|
araban varsa hay hay.Saat kaç oldu ama hala yoldayız neolcak şimdi....
|
Varıyormuşuz ya, sabret biraz suskun :) Valla araba olarak babamınkini alabilirim şu sıra. O da Murat 131. Denedim ama Drift olmuyor, yavaşlayıp duruyor araba. Ama bir Şahin bulun bana, onunla bile yaparım :)) Hadii, geldik inin bakalım. Ne isterseniz benden...
|