![]() |
hoş sohbet biri...
|
~~yeni Tanıdıqım iyi ßiri~
|
muhabbet birine benziyor..
|
Gözlemleyebildiğim kadarıyla Rebellious hem hayatı dikkate alıyor hem de hayatı iplemiyor. Öyle bir yerde ki, "tam yerine rast gelmiş, manzara olmuş." Rebellious iyi bir insan, insanlara değer veriyor...
|
~~isimsiz karanLık aDaMımSın ;) cok akıLLı ßi kardese saHip, uyumLu ßir aßi karDes ikiLisini ßize izLeten ßu Foruma caßuq uyum saqLayan ve kenDini sevDirmeSini ßiLen yetenekLi ßiri...~~
|
Teşekkür ederim Rahatsız :) Birbirimizin adamı olmaya devam edelim :) Rahatsız'ın yazılarına bakmayın, gören de Rahatsız sanki eğlence müptelası, hayat arkadaşı değil sanır. Oysa biz biliyoruz ki Rahatsız bunların yanında kahkahanın dostu ve sevginin kardeşi...
|
isimsiz karanlık kardeşinde çok girişimci ve çok saygılı...bide bişi soracam sana abi sende şairlik falan varmı cümlelerini okuyorum mest oluyorum o nasıl bağlama yaa helal olsun yanii yeteneklisin hep böyle kal....
|
Teşekkür ederim rebellious, sen de içindekileri dökmesini biliyorsun :) Bir kitap yazmayı düşünüyorum, ama birkaç taneden fazla şiir yazmadım. Hah, bu arada aklıma gelmişken, rebellious sizinle öyle sıcak konuşur ki, en yakın dostunuzlar konuştuğunuzu düşünürsünüz. rebellious'un içine inseniz de o temiz duygularla karşılaşırsınız zaten. Benim bir öğretmenimin dediği gibi, "Adam gibi adam"dır rebellious...
|
isimsiz karanlık çok komik iftira atan biri
|
Eh, hayalgücüm yüksek diyelim :)
aisha'nın duyguları çok temiz anlayabildiğim kadarıyla. Ayrıca eğlenmesini bilen, kahkahasını eksik etmeyen, espiri anlayışı olan biri. Sevmiştim kendisini zaten kısa zamanda... |
ay çok mutlu oldum saolasın,yazdıklarının hepsi doğru ,iyi gözlemlemişsin.
isimsiz anladığım kadarıyla iyi,komik,sevimli biri |
Teşekkür ederim aisha :))
aisha bu taraftan bakınca insanın içini ısıtan yazılarıyla dikkat çekiyor ve seviliyor. Ben de seviyorum aisha'yı. İyi birisi çünkü. Nerede ne yapacağını bilmekle kalmayıp, insanlara kendini değerli hissettiriyor... |
ya isimsiz için ne yazıyım ki....hangisini yazıyım...siz biliyorsunuz zaten SÜPPER biri
|
çok iyi biri
|
cevdet iyi,komik....anlayın işte iyi şeyler :P
|
mükemmel harika biri komik
|
~~ßu akSAm qorDuqum kaDarıyLA cevDet De az deiLmis yapTıkLarı geyiqe ßaKıLınCA :Pp~~
|
Rahatsız tek kelimeyle MÜKEMMEL biri ,az raslanan insanlardan...
Adamına göre muamele yapmayı iyi bilen iyi olan herşeyi hakeden bi adam.. Hep böyle kal toprakımmm... |
walla tanınıom ama resme bakılırsa melek gibi biri :)
|
çok tanımıyorum ama konuştuğum kadarıyla seviyeli saygılı biri ama her kız gibi cadı :))
|
iidr herhalde...
|
yyaahh bi türlü mutlu olamadıını düshünün biri yaahhh:(
|
pazr gunu kompleksı olan bırı
|
haKKINDA GÜZEL YORUM YAPMAKTAN KAÇINMAYACAK KADAR İYİ BİRİSİ OLDUGUNA VE HAKETTİGİNE İNANDIGIM KİŞİLERDEN ...
|
cok ii kalplı gercekten insancıl ve guzel bırı
|
beni görmeden yazdıklarımla güzel insan dedigin için teşekkür ederim ....emin ol bu insanlar için daha önemli ...çok ii bi üyemiz gerçekten samimiyetimle sölüyorum bunu
|
tatia için söyleyebileceğim çok şey var. Ama şimdilik sadece onun ne kadar asil düşüncelere sahip olduğuna, yüreğinin ne kadar temiz olduğuna dikkat çekmekle yetineceğim. Bakın, bakın!... tatia karanlık günlerde nasıl da ışıldıyor, nasıl dikkat çekici bir insan..
|
isimsiz karanlık şair ruhlu bir insan kelimeleri kullanmada tam bir üstad diyebilirim çok yeteknekli ve ilişkilerinde gayet sıcak ve cana yakın tavırlar sergiliyor ne diyeyim isimsiz aranan üyelerden biri hep böle kal isimsiz..
|
Size "rebellious'un kötü yanları"nı anlatmaya kalksam pek az bir şey söyleyebilirim. Ama bunların arasında asla rebellious'un vatanını sevmediği gibi bir söz duyamazsınız; imzasında al al dalgalanan şu güzel bayraklara bakın! İnsanlara saygısız davrandığını söylediğimi de işitemezsiniz. İnsanlara değer vermediğini söylesem çok büyük bir yalan olur. İnsanlara sıcak davranmadığını söylesem beni terslersiniz. Gördüğünüz gibi, altın bir insandır rebellious...
rebellious'un kötü yanlarına gelince; yatarken süt içmiyor, yaşlılığında kemikleri yeterince güçlü olmayabilir... |
yorum yapmakta üstüne üye tanımıyorum ....çok ince nazik ve kelimelerini itinayla seçen birisi ...iiki aramızdasın
|
tatia gerek yorumları gerek paylaşımları olsun seçkin üyelerden biri olduğunu zaten belli ediyor bunun yanında sıcak ve esprili...
|
müdürlük vasfına yakışır davranan nerde ne sölemesi gerektigini bilen sıcak kanlı paylaşımcı bi arkadaşımız
|
Efet ii bi arkadaş gibi...Bide can feda ona.. |
biraz zor olacak ama tahmin ediorum galiba üstteki koyu gs lı:):):)
|
Çok zeki yafff...Akıl alınmıyacak kadarda çekici... |
bence üstteki üye yalancı
|
Hade yafff.Sen işte busun gerçekten cok cekicisin baksana herseyi hemen cekıon yalancı oldduumu bile anladınn üstekinin kalbi biraz sanki kirli..
|
:):):) bence üstteki dünyadaki en iftiracı kişi
|
Yufff bee sende mi bürütüs ne yaptım ben sana kahpe felek sen aban bunaları yaşatıosun sevmekten başka ne yaptım ben haaa... Sen de kardeşin gibisin..En kırıcı ... |
bence üstteki üye alıngan
|