![]() |
ay bu tatia ne kadar sewimli konuşan biri yaa
|
~~Senin kaDar oLmasaDA sanırım oLE yoSun :)~~
|
çok gönül çelen biri gördüm seni rahatsız
|
sitete yeniyim o yüzden yosun_26 ilede tanışamadım ama çok güzel paylaşımları var..
|
~~haeheheh ßiLmem oLe miyim acaßa :) ßeLkide ßen cok fazLA haTTa cooq fırLamaYım :) yoq yoq saqa eTTim hea :Pp Tanımaya caLıstıgım Ve Tanıdıgıma SEvinecEgim ßiriSin Sanırım ~~
|
neşeli birisiisin
|
~~( ßu odada hatLAr coq kaRıstı :) ) muhaßßeTinDen hosLandıGım ßiri~~
|
hangi başlık altında olursa olsun her yorumunda mutlaka gülümseme sebeb olan biri
|
~~kaRsısınDAkini mesT eTmeSini ßiLen ßiri :)~~
|
ilk defa karşılaşmış olmamıza rağmen hemen muhabbetine ortak eden sıcak kanlı biri
|
~~Sana kaTıLıyorum aynen ßi eLekTiriq oLmasa muhaßßet eTme SAnsımız oLmaZDı Sanırım...Cok eLEqTriqLi ßiri :Pp :)) dokunan yanıyormus oLE duydum :)~~
|
aldığı elektiriğe karşılık veren çookk sempatik birii
|
aallllaahhhhhhh yaahhh nası biri desem mannaın teqi
süppeerrss biri ama yaahhhh iiiiki tanımıshımm topraq insannn:D:D:D |
~~coq sevimLi ve cok guzeL iLTifat EdeßiLen ve aYrıca oda manyaq :) cok sekerSin Sen besra yaw kan kanı cekiyor demi ~~
|
yyaannnee chekmessmi yaahhhh
rahatsıss jnm yaahhhh chok seffdim kendilerinii:) mannakk insan snii;) |
~~haeheheh seker SEni :)~~
|
Çok sevdiğim bir üye. Hayata güzel bir taraftan bakmasını biliyor. Adamım yani...
|
cana yakın güzel insan
|
saygılı ii muhaabbetı olan guzel bı kardesınız
|
iyi bir arkadaş
|
ii bı uye
|
mükemmel biri
|
ii kalp lı kımseyı kırmayan bırı
|
çok sıcakkanlı bi üye gerçekten kendini sewdirmesini ii bilio
|
bilmem cadıya benziyo biraz :)
|
değişik biri anlayamadım ben rebeli walla
|
valla yosun bence çok iyi biri kanım ısındı beah
|
aisha ii bi üyemiz çok sıcakkanlı ,mütevazi ve sevecen ....
|
tatia yı yeni tanımama rağmen bana çok sıcak geldi çok mütavazi..
|
Rebel abimizi bu aralar yeni tanımaya başladım, ancak bana göre çok iyi, seviyeli, ve karakterli birisi bence...
|
~~12 YasınDA oLduquna inanmaSı zor geLyor yoLkeseRin...Cok ßuyuk DusunuyorSun, cok sayqıLısı ve cok temiz yurekLisin...Hic ßozMa kendini emi hep kaZanırSın....~~
|
insanları tanımak çok zordur ama olumsuz bişiyle karşılaşmadım şu ana kadar
yolkeser,yosun_26,tatia,burcu,rahatsız,cevdet,ais ha, hepside iyi insanlara benziyorlar......... |
~~ZaTen Foruma zararLı oLaßiLEceq KiSiLer ShutLanıyor...Sende yukarDa anLATTıqın gißi iyi ßirine ßenZiyoRsun...KıSa SureDE Tanısıp kaynasmak ZorDur...ama neDENSe Foruma qeLen herKes ßunu ßasaRıyor ins. hep ßoyLE devam eDEr....~~
|
rahatsızla muhabbet etmek gerçekten çok zevklii arada bi beni sinirlendirsede seviorum rahatsızı:)
|
~~:)) Thanx ßurCu... ForumDA En SEvdiqim KiSiLerDEnSin...Ve ßirDe cok tatLı ßiridir :Pp~~
|
tşklerrr:)
ii biridirr sempatikk...bi de çok sigara içer yani alkolü hiç sölemiorum yani:) |
~~:)) siqara iceRim aLqoLde icerim ama aLkoLik deiLim ßen yaw ßazen 2-3 ay hic icmeDiqim de oLuyor.... o ßir ßurCu :Pp~~
|
Hayatın gerçek tadını almış ve sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurumun kenarında bile gülümseyebilecek bir arkadaşımız. Severim kendisini, ve değer veririm...
|
~~Hımmm...isimsiz karanlık karizmatik ve turkceyi cok duzqun kuLLanaßiLen, zekaSına hayRan oLduqum ßiri...
|
o birr uyuzzz,o birr gıcıkk:):)
|