![]() |
Bende İz Bırakan Sözler....
dışardan gördüğün merhametimle oyun oynamaki ;içimdeki şeytan hayatını lunaparka çevirmesin..!!
|
Oysa çok severdi o beni, annesinin kucağında ki bir çocuğa çok sevimli der gibi.
Buysa yalanın ta kendisi aslında, kalbim bu yalanları yutamaz ama çiğneyerek yer gibi. |
Akmaz, gözyaşı değildir. Kuş değildir uçmaz, Çiçek değildir koklanmaz. Bitmez çile değildir. Ne desen o değildir sevmek.. |
Firar etmişken kendimden, Bir harf olup düşüyorum imlasız cümlelere.. Hadi yüreğimden yakala beni ey Aşk ! |
Aşk Sesinle Doğar Yan yana iki yastıkta iki baş, Birbirine dönük yüz olmak seninle. Ve gözlerin Sırlı, efsunlu aynalar gibi… O aynada seyretmek gün bitimi son sureti, Bilemezsin ne büyük lütuf şimdi… |
'' kendimi de koysam ayağımın altına yine de yetişemiyorum ey aşk omzunun hizasına..! çünkü bende birikiyor her şeyin tortusu ve ayağını kaldırıyor dünya, konuşurken benimle.. '' |
Yokluğunu Kimse Hissetmiyorsa Bırak Varlığınla Kimseyi Rahatsız Etme...
|
İçim geç kalınmış bir durak Her durakta bir yağmur, Öptüm dudağından son kez İki otobüs seferi daha geç kaldım içime.. Meryem Ateş |
"Zannederdim aşkımı bir şûha bağlarsam geçer, Yâr eliyle yâremi bir kerre dağlarsam geçer, Bitmiyor âh-ü figanım bülbül-i şeydâ gibi, Geçmiyor gülmekle hüznüm, Belki ağlarsam geçer" |
° YaSaK eLMa °´isimli üyeden Alıntı Aşk GÜL gibidir.. Rasgele tutarsan dikenleri batar.. yapraklarını açarsan duyguları akar.. tutmasını bilirsen o sana tapar.. |
... En okunaklı yeriydin alınyazımın / gizleyemedim Ben bu şehirde "en çok seni sevdim"... Kahraman Tazeoğlu |
En çok acıyan yanımsın sen benim En çok kanayan Anılar dokunuyor yaranın en yufka yerine Olmamışlığım sığmıyor zamana Yanılgıyı soydukça yenilgiyi giyiyorum Doğrular ispatlandıkça Kendime yalan kalıyorum Beni savunacak İçimdeki kahraman yok artık ... |
Aradığım sen-din demekki.. Biliyordum aslında ama söylemeye korkuyordum. Kendimden korkuyordum sevmekten de. Ama şimdi korkmuyorum. Söylebilirim bir kez daha.. - Seni seviyorum - |
Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi, Geceleyin ateşler içinde uyanarak, Ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi, Ağır posta paketini, neyin nesi belirsiz, Telaşlı, sevinçli, kuşkulu açar gibi. Seviyorum seni denizi ilk defa uçakla geçer gibi. İstanbul'da yumuşacık kararırken ortalık, İçimde kımıldanan birşeyler gibi Seviyorum seni 'yaşıyoruz çok şükür' der gibi.. |
Şunu sakın unutma ; Seni gerçekten seven insan sana zaman ayırmaz,Senin için zaman yaratır...
|
Yüreğine uzak düşen yüreğim seni yazıyor zamana ! . . . ...Zaman ki sensiz bir asır seninLe bir an ‘bana’… ... Ve ben yine ... ... ÖzLedim` çok özLedim … . . . GeL ömrüme ‘şans’ dediğim ! |
Mühürlendin sen benim ömrüme Darmadağın yorgun gönlüme (: |
♥♥!...͇ ͇̿ ̿ |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |̿ ͇|| ͇ ͇̿ ̿ |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ͇ / | y |͇̿ ͇̿ ͇̿||̿ ̿ ̿ |͇ ͇ ͇ ͇ ͇||̿ v ̿|..!♥♥ |
ÖyLe bir içten sarıLırım ki ~ seLama durur tüm geçmişin! oLabiLirLiğine şaşarsın böyLe seviLmenin.. |
Bu gece savunmasızım ey yar! Alnımın ortasına daya bakışını ve hiç acımadan vur beni...
|
Gözlerinin kahvesinden koy ´ömrüme kırk yılın hatrına ' S E N ' kalayım |
Beyaz bir kağıda kötü bir el yazısı ile yazılmış kelime gibiyim silinmek üzere olan… Son nefesimin son demlerindeyim. Yetiş sevdiğim bul beni sensizlikler içinden.. Al götür beni senin olduğun yere..." |
~ . Deli sevdam ! . . Saçlarını okşamaya kıyamadığım/ Dalıpta gözlerine akamadığım İyiki varsın ve iyiki aşksın… Aşk şimdi aşk Şimdi sevda ve Şimdi Biz /... . . Aşkın en güzel haliyiz ! .. |
Sen öylesine bakarken gözlerime `` Ben kaybolmuştum sende ~ |
Araba kullanırken sinyal vermeden dönüş yapan bayan şoförün Trafik Polislerine karşı kendini savunması: "Benim nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmez.
|
sinovax´isimli üyeden Alıntı Araba kullanırken sinyal vermeden dönüş yapan bayan şoförün Trafik Polislerine karşı kendini savunması: "Benim nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmez. Bu benim aklıma tanıdığım birinin yaşadığı durumu getirdi. Yıllar önce ilk görev yerimde kulakları çınlasın Sadık abi diye bir okulun müdürü vardı. 2 metre boyunda ve gece öğretmenevinin bahçesinde güneş gözlüğü ile oturması ile ünlü... Ünü sadece bununla sınırlı değildi bu Sadık abinin. Meşhur şahin arabası ve içmesi de bir kadar meşhurdu. (içkisiz anı yoktu ama içtiğini anlamak için onu tanımak gerekir) Bir gün yine içiyo bizin Sadık abi ve meşhur şahin marka arabası ile yine çukura düşüyor. Polis geliyor ve: "Sadık bey birkaç kadeh parlatmışsınız" diyor. (Sadık abiyi herkes tanır) Sadık abi: (Arabadan çıkamaz çünkü kapı açılır durumda değil. Ama adam gayet sakin oturuyor direksiyon başında) Hoşt köpek, ben birkaç kadehle masadan kalkacak adam mıyım? |
♥ " AŞK " yaz, Boşluk Bırak...Bırak öyle kalsın..! ♥ |
Bir sırrı Tutar gibi Tut Ellerimi . Bir sırrı Ağzından kaçırır gibi Söyle Beni S e v d i ğ i n i ! ♥ |
/Çok birikti yağmurum Sağnak sağnak düştüğümde yüreğine Kızma bana…/ |
Bir tek sen kaldın rüyalarımı hayra yoran .Mütebessim bir yüzle gözlerimi dinlendiren. Şimdi de ki; olsun,bu da geçer! (...) De ki; Olsun,bunlar da geçer! Bir tek sen kaldın hayatımda ,dualarına sırtımı yasladığım. Neden sustuğumu soruyorlar bütün gece. Artık neden konuşmadığımı.Onlara bilmediğimi söyle.Söyleyecek çok şey kalmadığını... tarıktufan-kraliçenin pireleri |
Dediler ki; - 'Yaşından çok daha olgunsun.' - 'Evet' dedim.'Çünkü büyüklük hep bende kaldı..' |
ılık bir rüzgar -yani ''sen''- Sana ait seni hisseden -ruhum- Aradığım -yeni bir soluk- Bulduğum -sonsuzluk- Tek bedende var olan -iki nefes- |
Seni düşünürken içim geçmiş, severken de ömrüm.. Cihat Baysal |
Garip değil mi, Yüze gülecek kadar dost sandığın kişiler, Arkandan konuşacak kadar yüzsüzler. Cerazza |
çünkü tuhaf burada her şey; denizi sel basıyor hayret hayret şehir sığmıyor taksiye ve terör estiriyor rüzgar kaldırıyor dağın eteklerini bile. ve burada sensiz bahar hem yatalak hem öpmeden geçiyor bir jeton yanağıma getiriyor da yanağını kokunu rüzgara salsan bana getirmiyor.. |
- Dolu dolu caddelerde, tıklım tıklım kaldırımlarda elleri cebinde dolaşan kişidir " yalnız " .. |
Devlet gelir elde etmek için içkiye zam yapıyor. Başbakan içmezsin olur biter diyor. İçmeyelim de devlet mi batsın. Benim içim elvermez.
|
Sevgi bir alışkanlık, bir yükümlülük ya da bir borç değildir. Aşk şarkılarında söylenenler değildir. Sevgi sevgidir. Athena'nın şirin'in ya da aya sofya'nın vasiyeti bu işte: sevgi sevgidir. Tanımı yoktur. Sev ve fazla soru sorma. Yalnızca sev. |
bizi kim anlatabilir bizden başka...
|
Sevmedim bu saklambac oyunu nu.. Ne zaman saklansam, Hep "Sensizlik " Sobeliyor beni... Cemre icöz |